Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile kalmamaya çalışınca oluyor galiba kafamızdan nasıl atıcaz biri de onu söylesinn
Çok tebrikler canım hayırlı olsun tekrardan aynennbir sağlık sorunun yoksa bekleyebilirsin ultrasonda görünene kadar

Beynimi söküp şu köşeye bırakasım geliyor bazen
Neden beceremiyoruz şu takmama meselesini

İnşallah çok güzel geçer her şey kuzum tadını çıkar
İnşallah en kısa zamanda hepinize nasip olur tosun gibi sağlıklı bebişler çok teşekkür ederim inşallah bu son hamileliğim olcak bi aksilik olmazsa o yüzden biraz nazı abartmayı düşünüyorum
Önemli bişey sonuçta önemsememek çok zor ama şu bikaç ayda öyle saçma belirtiler yaşadm ki insan psikolojisi acaip bişey bize yansıyan buysa içimzde kim bilir neler oluyorda bebek tutunamıyo ne güzel hareketli günler yaşıyorken fırsatı kaçırma bence akşına bırak inşallah bi daha ki ayda senin müjdeni alalım
Evett zaten şimdi gitsemde mecbur beklencek
Kendini oyalıcak şeyler bulmak en iyisi ama işte akla söz geçirmekte çok zor ayın ilk günleri umursamazlık üzgünlük oluyo bi geliyo geçiyo yumurtlama günü olmuştur kesin olmuştur derken derken o heycandan ayrı durabilmek çok zor

Amin inşallah
Ne tatlı sağlıkla geçsin

Yaaaa ben de belirtilerin olduğu gün olduğunu düşünüyordum hep. O zaman yanlış zaman planlamaları yapıyor olabilirim. Belki de yumurta son evresinde gelişirken belirtileri yaşıyoruz. 2 gün sonra salınıyor mesela. Zaten ben de programların verdiği tarihlerin çevresinde olabildiğince dolanmaya çalışıyorum. Bakalım beklemedeyiz

iş yerinde canım sıkıldı az önce ya.. gelemedim
bir baktım birileri çekiştiriyor
nölieeeeeee
Benim de işim vardı ama yine de bakıyorum kaçırmayayım diye ama kimsede çıt yok toplanın diye
Kim sıkıyor senin canına getirmesinler bizi oraya

Benim de işim vardı ama yine de bakıyorum kaçırmayayım diye ama kimsede çıt yok toplanın diye
Kim sıkıyor senin canına getirmesinler bizi oraya
ben sessiz olunca herkes tıp oynuyor anlamadım bu işi

dur azcık Paresilaaa dövelim topik anası o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…