- 19 Kasım 2019
- 53.794
- 136.566
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #169.601
canım hayırlı olsun baya baya var silik değil
biri canımı sıktı canım ya
Hemen geçsincanım hayırlı olsun baya baya var silik değil
gözün aydın
geçer
canım hayırlı olsun baya baya var silik değil
gözün aydın
geçer
Hamile kalmamaya çalışınca oluyor galiba kafamızdan nasıl atıcaz biri de onu söylesinnSabah 7 gibi kalktm bi yandan istiyrum bi yandan nasılsa gene olmadı diye bakarken hemen çıktı ikinci çizgi şok oldum tabi eşiminde uyanmasına bi saat vardı onu bekledim uyandığı gibi tuttum burnuna
Tavsiye gerçekten düşünmemek takmamakmış ilk hamileliğimde nasılsa hemen olmaz diye düşünüyoduk hemen olmuştu bu sefer ee hemen oluyo diye triplere girmiştim karnım şişti yok seğirdi hepsi psikolojik tabi olmayınca düşünmeyi bırakıp normal günlere dönünce oluverdi
Çok teşekkür ederim benimde aklıma geldi ama asm de kanı 10 a kadar mı ne alıyolardı oğlanda uyanmadı gidemicem bugün
Çok teşekkürlerşöyle bişey şaşkınlık bide iyi mi yaptık kötü mü yaptık düşüncesi uykusuz geceler ama mis kokusu öyle bi duygu değişimleri doktora hemen gitme taraftarı değilim aslında şu an programa göre 4 +5 çıkıyo bikaç hafta snra giderim büyük ihtimalle ama kan vermeye yarın gidebilirim
Darısı isteyen herkesin başına inşallah
Kız canını sıkanın canını sıkarız döveriz bak burda bissürü eli oklavalı varcanım hayırlı olsun baya baya var silik değil
gözün aydın
geçer
Hemen geçsin
şşşşş kim sıktı canını, iş yerinde mi?
Kız canını sıkanın canını sıkarız döveriz bak burda bissürü eli oklavalı vargeçsin bakayım hemen
İnşallah en kısa zamanda hepinize nasip olur tosun gibi sağlıklı bebişler çok teşekkür ederim inşallah bu son hamileliğim olcak bi aksilik olmazsa o yüzden biraz nazı abartmayı düşünüyorumBeynimi söküp şu köşeye bırakasım geliyor bazen
Neden beceremiyoruz şu takmama meselesini
İnşallah çok güzel geçer her şey kuzum tadını çıkar
Önemli bişey sonuçta önemsememek çok zor ama şu bikaç ayda öyle saçma belirtiler yaşadm ki insan psikolojisi acaip bişey bize yansıyan buysa içimzde kim bilir neler oluyorda bebek tutunamıyo ne güzel hareketli günler yaşıyorken fırsatı kaçırma bence akşına bırak inşallah bi daha ki ayda senin müjdeni alalımBende takmayayım diyorum evinde inşaat var hatun onu düşün diyorum..
sonra giriyorum internete alışveriş yapayım evime dekorasyon aksesuar alayım diyorum fikirler bakayım diyorum kendimi soğan kürü aslan pençesi pco çatlatma aşılama tüp vb. gebe olmaya dair konularda buluyorum..
Evett zaten şimdi gitsemde mecbur beklencekHamile kalmamaya çalışınca oluyor galiba kafamızdan nasıl atıcaz biri de onu söylesinn
Çok tebrikler canım hayırlı olsun tekrardan aynennbir sağlık sorunun yoksa bekleyebilirsin ultrasonda görünene kadar
Amin inşallahİnşallah en kısa zamanda hepinize nasip olur tosun gibi sağlıklı bebişler çok teşekkür ederim inşallah bu son hamileliğim olcak bi aksilik olmazsa o yüzden biraz nazı abartmayı düşünüyorum
Önemli bişey sonuçta önemsememek çok zor ama şu bikaç ayda öyle saçma belirtiler yaşadm ki insan psikolojisi acaip bişey bize yansıyan buysa içimzde kim bilir neler oluyorda bebek tutunamıyo ne güzel hareketli günler yaşıyorken fırsatı kaçırma bence akşına bırak inşallah bi daha ki ayda senin müjdeni alalım
Evett zaten şimdi gitsemde mecbur beklencek
Kendini oyalıcak şeyler bulmak en iyisi ama işte akla söz geçirmekte çok zor ayın ilk günleri umursamazlık üzgünlük oluyo bi geliyo geçiyo yumurtlama günü olmuştur kesin olmuştur derken derken o heycandan ayrı durabilmek çok zor
tamam yahuuuuu eli kulağında işte, şaka maka Ekim geldi ben ona inanamıyorum, ilk dediğinde sanki çoook uzak zamanlardan bahsediyoduk. Bi de şimdi burada hava soğudu ben ondan Ekim'in geldiğini hissediyorum, sen orda hala Hazirandasın
teşekkür ederiim, yeni öğrendim evet daha doktora bile gitmedim o yüzden benimle dalga geçiyorlar sana özet olarak böyle anlatabilirim kaçırdığın kısmı
biz artık haftada bir gidiyoruz ama home office canmış onu anlıyorum bu dönemde.
ben de yumurtlama gününde değil de, onun etrafında belirti yaşıyorum karın ağrısı vs. gibi... ovulasyon ile takip etmeden önce zannediyordum ki karnım en ağrıdığında o gün işte yumurtluyor oluyorum ama çok öyle değilmiş
iş yerinde canım sıkıldı az önce ya.. gelemedim
Benim de işim vardı ama yine de bakıyorum kaçırmayayım diye ama kimsede çıt yok toplanın diyeiş yerinde canım sıkıldı az önce ya.. gelemedim
bir baktım birileri çekiştiriyor
nölieeeeeee
ben sessiz olunca herkes tıp oynuyor anlamadım bu işiBenim de işim vardı ama yine de bakıyorum kaçırmayayım diye ama kimsede çıt yok toplanın diye
Kim sıkıyor senin canına getirmesinler bizi oraya
Ama ama ben dövülecek şey yapmadım kiiii
Çünkü zaten kimse kalmadı topikte
Ama ama ben dövülecek şey yapmadım kiiii
Çünkü zaten kimse kalmadı topikte
Dost acı söyleraslındaEleadora söylediği cümleyi kurmamak için suçu pareye atmaya çalıştım ama gerçekler çat diye yüzümüze geldi
Dost acı söyler
kendimiz gebe kalalım kapıyı kapatırız sonundabaşka topiklerde kendimize yandaş bulacaz bu gidişle
bu topiktede gebe kalamayan kalmamıştır diyip kapatacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?