- Konu Sahibi Paresilaaa
- #169.681
günaydııııın, çok güzel bir gün olsuuuun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah allah- Sadece bu başlığa küsüyorum.![]()
![]()
senin ingilizceni yiyimCanparem kıyamam sana hiç bişeyim düşünmemeye çalış hayatı akışına bırak nasıl olsa herşey olması gerektiği gibi oluyo üzme güzel canını gelicek minnak bebelerimiz bizimde
Yahu ses mi kaldı iliğimi sömürdüler iki aydır
What your name bebektelim ezberlediğim için seni ismini zönk diye yapıştırıyor etiket aramaya gitmiyor acaba unuttuğunda mıdır
Yaaaa örtmenimm çok çalışıyorum ben yaaa![]()
1 gün 1 ömür gibi geliyor gerçekten yaaeveet şuan çalışmıyorumm evde tembellik yapmacaya adet gelmiyor 2 3 gün önce test yaptım negatif.. şu bekleme kısmı 1 gün 1 ömür gibi değil mi
![]()
Sen işte değil misin bakimdün sen çal kapımı izleyemedim şimdi izliyim bari![]()
Ohhhh anacım
dönüşümlüye girmeyecekmisiniz sizOhhhh anacım
İyi keyifler deyim ne deyim
Hiç ama hiç kıskanmadım![]()
Şu an daha fazla kıskanmadımdönüşümlüye girmeyecekmisiniz siz
biz pazartesi itibariyle giriyoruz
haftanın ilk 3 günü
sonrada ilk 2 günü gelecem
şu bomba imha ekiplerinin kıyafetlerinden giyininŞu an daha fazla kıskanmadım![]()
Canımcım ben memur değilim. Ben köleyim. O yüzden esnek çalışmamızı çalışma saatlerini değiştirerek yaptılar. 09.00-16.30 arası çalışacağız. Duruşmalarımız ful devam. Canım biz köle olduğumuz için sadece işe gelip giderken virüs kapabiliriz. Yoksa duruşmada, bir oda içerisinde vatandaş gelmiş avukat gelmiş bize bulaştırmaz efsunluyuz biz.![]()
İlk haziranda başladık ya işe o zaman o kıyafetler ile birkaç kişi gelip kalemleri dezenfekte etti. Sonra da bir hafta önce yaptılar. Düşün o kadar insan üstü köleleriz. Bir dezenfekteyi üç ay kullanabiliyoruzşu bomba imha ekiplerinin kıyafetlerinden giyinin![]()
![]()
biz ayda bir ilaçlıyoruz odalarıİlk haziranda başladık ya işe o zaman o kıyafetler ile birkaç kişi gelip kalemleri dezenfekte etti. Sonra da bir hafta önce yaptılar. Düşün o kadar insan üstü köleleriz. Bir dezenfekteyi üç ay kullanabiliyoruz
Artık dalga geçiyorum emin ol. Kendi çabamız ile korunuyoruz.
Ya hani şöyle gerçekten acillik olan davalar açılsın gelsin de... adı döndü diye ismini değiştirmeye bu zamanda gelmesin kaç yıl yaşamışın yaşamaya devam edebilirsin![]()
canım o atandı.. eşiyle birlikte görev yerine gidip evini düzeltecekti... eşiyledir yoğundur ondan gelemiyorCanlar buolive_bluto den haberi olan var mı ?
günü gelmedi mi daha kaç gün daha var merak ettim ne durumda die![]()
canım o atandı.. eşiyle birlikte görev yerine gidip evini düzeltecekti... eşiyledir yoğundur ondan gelemiyor
ama gebemi diye aşırı merak ediyorum
olive_bluto
![]()