Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öğleden sonra yada ertesi güne sarkabiliyor canım
benim eşim bazı tahliler için kan vermişti ertesi gün öğrendik

Cumartesi doktor randevusuna hazır elimde kan testiyle gideyim diye sağlık ocağında test verdim bu sabah, hemogram çıktı Beta çıkmıyooor, inadıma yapıyollaaaa

Cumartesi doktor randevusuna hazır elimde kan testiyle gideyim diye sağlık ocağında test verdim bu sabah, hemogram çıktı Beta çıkmıyooor, inadıma yapıyollaaaa
hepsinin aynı anda çıkması lazım. Ara bir sor istersen. bizim sağlık ocağı bu sabah kan verirsen yarın öğleden sonra çıkartıyor anca sonuçları.. senin erken çıkmış yine hemogram

hepsinin aynı anda çıkması lazım. Ara bir sor istersen. bizim sağlık ocağı bu sabah kan verirsen yarın öğleden sonra çıkartıyor anca sonuçları.. senin erken çıkmış yine hemogram

sorduuum, bana bi kayıt no vermişlerdi, acaba diğerleri de bunda mı çıkacak, basit beta çıkmadı hemogram çıktı dedim.
yoğunluğa göre çalıştıkça ekliyolarmış

beta çıksaydı, diğerlerini anlamadığım için o kadar merak etmiyorum

enabızdan görünüyor mu ordan bi bak istersen. gerçi kendi sistemlerine yüklemedilerse orda da yoktur herhalde. dediğin gbi en önemlisi beta artışı görürdün en azından

yani bu gün 12.günün bu gün yarın bir ön bilgi bekleriz
Akşam yapayım bi tane kuzumm
13 gün olduysa nasıl 3 gün oluyor bata
İğneyi yaptığımı bilmeyen uygulama 27si diye hesaplıyor batı
iğne gününü de saydı onunla 13 gün dedi.
❤❤❤❤
şşşş olive_bluto pandemi zamanı ne bu meşguliyet çabbbbuk anlat
Ayy işten yeni çıktım valla ev yerleştir işe hazırlan vs pert oldum
belkim üç kişi geziyollardır kim bilebiliiiir
Aminn
ay ben ona kıyamammmmmmm
inşallah
İnşallah kuzum. Ölen abiye Allah rahmet eylesin

terbiyesiz
inşallah gelmeyecek o kırmızılar bu kez

Bal0ncuk enişte geliyor yapıver birşeyler sofralar kur aksama şenlik var sonra haberleşelim napalim birşeyler yapalim kop kop
hadi vurduğunuz gol olsun
Bal0ncuk

ben girdiğimde kimsecikler yoktu topikte ondan yazmadım. sabah girer yazarım didim ama sabah uyanabilene ne mutlu bu saate kaldı

yarın enişte geliyor hazırlık yaptın mı
ohhh yaa bende evde böyle akşama kadar göbişidme bebeyle uyumak istiyorum
banane o bana yapsın ne yapacam ona
sinirliyim şuan ona ben

illa gelip basalım dövelim istiyorlar

Benim regl yeni bitti sayılır bakalim Allah sonumuzu hayır etsin gazamız mübarek olsun
ooooooooooooo hadi bakalım bol şanslar beyazımmmmm

Aynen bende simdi basladim Serkan nezaman asik oldugunu itiraf edicek merakla bekliyorum
etti kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dün etti öpüştüler

Bal0ncuk enişte geliyor yapıver birşeyler sofralar kur aksama şenlik var sonra haberleşelim napalim birşeyler yapalim kop kop
aman hıh küsüm ben ona küs

terbiyesiz
inşallah gelmeyecek o kırmızılar bu kez

hadi vurduğunuz gol olsun
Bal0ncuk
erken yumurtlayacam diye üzülüyordum
şimdi yumurtlamadım
bence herif gidecek ben yumurtlayacam

Kız ne küslügu bacım küsulecek zaman mi şimdi iyi kötü onlardakine ihtiyacımız var bebe için işini hallet sonra yine küs yani aaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…