- 19 Eylül 2019
- 1.559
- 2.647
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #169.741
onları dün gece girince okudum bitirdim
barıştılar mısaat 8den beri diziyi anca bitirdim
peki ya sonuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Allahımmmmmmmmm cok güzeldi
niye yazmıon bizeonları dün gece girince okudum bitirdimkarda yürüdüm izimi belli etmedim
ben girdiğimde kimsecikler yoktu topikte ondan yazmadım. sabah girer yazarım didim ama sabah uyanabilene ne mutluniye yazmıon bize
öğleden sonra yada ertesi güne sarkabiliyor canım
benim eşim bazı tahliler için kan vermişti ertesi gün öğrendik
hepsinin aynı anda çıkması lazım. Ara bir sor istersen. bizim sağlık ocağı bu sabah kan verirsen yarın öğleden sonra çıkartıyor anca sonuçları.. senin erken çıkmış yine hemogramCumartesi doktor randevusuna hazır elimde kan testiyle gideyim diye sağlık ocağında test verdim bu sabah, hemogram çıktı Beta çıkmıyooor, inadıma yapıyollaaaa
hepsinin aynı anda çıkması lazım. Ara bir sor istersen. bizim sağlık ocağı bu sabah kan verirsen yarın öğleden sonra çıkartıyor anca sonuçları.. senin erken çıkmış yine hemogram
enabızdan görünüyor mu ordan bi bak istersen. gerçi kendi sistemlerine yüklemedilerse orda da yoktur herhalde. dediğin gbi en önemlisi beta artışı görürdün en azındansorduuum, bana bi kayıt no vermişlerdi, acaba diğerleri de bunda mı çıkacak, basit beta çıkmadı hemogram çıktı dedim.
yoğunluğa göre çalıştıkça ekliyolarmış
beta çıksaydı, diğerlerini anlamadığım için o kadar merak etmiyorum
Akşam yapayım bi tane kuzummyani bu gün 12.günün bu gün yarın bir ön bilgi bekleriz
İğneyi yaptığımı bilmeyen uygulama 27si diye hesaplıyor batı13 gün olduysa nasıl 3 gün oluyor bata
❤❤❤❤iğne gününü de saydı onunla 13 gün dedi.
Ayy işten yeni çıktım valla ev yerleştir işe hazırlan vs pert oldum
Aminnbelkim üç kişi geziyollardır kim bilebiliiiir
İnşallah kuzum. Ölen abiye Allah rahmet eylesinay ben ona kıyamammmmmmm
inşallah
Başın sağolsun canım...ay bizim iş yerinde bir abi vefat etmiş
çok üzüldüm
günaydınnnnnnnnnnn
Aynen bende simdi basladim Serkan nezaman asik oldugunu itiraf edicek merakla bekliyorumdün sen çal kapımı izleyemedim şimdi izliyim bari
terbiyesizAkşam yapayım bi tane kuzumm
İğneyi yaptığımı bilmeyen uygulama 27si diye hesaplıyor batı
❤❤❤❤
Ayy işten yeni çıktım valla ev yerleştir işe hazırlan vs pert oldum
Aminn
İnşallah kuzum. Ölen abiye Allah rahmet eylesin
hadi vurduğunuz gol olsunBal0ncuk enişte geliyor yapıver birşeyler sofralar kur aksama şenlik var sonra haberleşelim napalim birşeyler yapalim kop kop
Olsun canım hepimizinki goooolll olsun lalalalala
ohhh yaa bende evde böyle akşama kadar göbişidme bebeyle uyumak istiyorumben girdiğimde kimsecikler yoktu topikte ondan yazmadım. sabah girer yazarım didim ama sabah uyanabilene ne mutlubu saate kaldı
yarın enişte geliyor hazırlık yaptın mı
illa gelip basalım dövelim istiyorlarCumartesi doktor randevusuna hazır elimde kan testiyle gideyim diye sağlık ocağında test verdim bu sabah, hemogram çıktı Beta çıkmıyooor, inadıma yapıyollaaaa
ooooooooooooo hadi bakalım bol şanslar beyazımmmmmBenim regl yeni bitti sayılır bakalimAllah sonumuzu hayır etsin gazamız mübarek olsun
etti kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Aynen bende simdi basladim Serkan nezaman asik oldugunu itiraf edicek merakla bekliyorum
aman hıh küsüm ben ona küsBal0ncuk enişte geliyor yapıver birşeyler sofralar kur aksama şenlik var sonra haberleşelim napalim birşeyler yapalim kop kop
erken yumurtlayacam diye üzülüyordum
Kız ne küslügu bacım küsulecek zaman mi şimdi iyi kötü onlardakine ihtiyacımız var bebe için işini hallet sonra yine küs yani aaaaohhh yaa bende evde böyle akşama kadar göbişidme bebeyle uyumak istiyorum
banane o bana yapsın ne yapacam ona
sinirliyim şuan ona ben
illa gelip basalım dövelim istiyorlar
ooooooooooooo hadi bakalım bol şanslar beyazımmmmm
etti kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dün etti öpüştüler
aman hıh küsüm ben ona küs
erken yumurtlayacam diye üzülüyordum
şimdi yumurtlamadım
bence herif gidecek ben yumurtlayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?