- 19 Eylül 2019
- 1.559
- 2.647
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #169.781
yaa ben sana kıyamammya yok, adam bence beta girmeyi unuttu
idrar da çıkmış çünkü ama beta'dan haber yook
zaten ayak üstü öyle komik oldu ki, corona yüzünden odaya bile girmeden resmen kapıdan yalapşap bişeyler konuştuk. hamilelikte istenen genel testleri istiycem dedi, hiç hormon vs. bişey istememiş, dümdüz hemogramla HIV, Hepatit vs. onları istemiş
ben müneccimiyim nerden bilecem laYok dun izleyemedim simdi izliyorum
niye kız ne hazırlancam altı üstü yerden bitme baloncuk işteYarin ansama kadar vardaaaa vaaaar anca hazirlanirsin
araba alacazda beni kandırmaya çalışıyor onun tribindeyimBal0ncuk hey Allahım yareppimmmmm ya yine ne yaptı da küstün. Adam bir uslu durmuyor anacım ya da sen çok takıyorsun kafaya sal gitsin kuzum bebik için değer
Cok ayip bilmen lazim nasil bilmezsinyaa ben sana kıyamamm
ben müneccimiyim nerden bilecem la
niye kız ne hazırlancam altı üstü yerden bitme baloncuk işte
araba alacazda beni kandırmaya çalışıyor onun tribindeyim
Bu sıra nedense depremler arttı yadeprem mi oldu istanbul'da
Bence de kalsınBu aralar venim kocadan daha cok ilitifat ediyormussilme kalsin hahahahha
Evet canım.deprem mi oldu istanbul'da
Kırmızılar gelebilir
Yerleştim kuzucum. Okulum da güzel :) Valla çok rahatım. Bizi dersimiz bitince yolluyor müdürolive_bluto beybicim yerleştinmi ? okulun nasıl beğendinmi
Biz de hissettikSallandık yine
Evet çok kısa sürdü ama baya salladı
Kırmızılar gelebilir
Yerleştim kuzucum. Okulum da güzel :) Valla çok rahatım. Bizi dersimiz bitince yolluyor müdür
Biz de hissettik
eveeet, yani kısa sürdü ama sandalyem altımda oynadı resmen.
bu duyguyu unutmuşum
Evet çok kısa sürdü ama baya salladı
Bir de bizim bina biraz eski hatta tarihi eser gibi yani baya sallandık o sepeble
Ayyyy hepinize geçmiş olsun...Aynen kızlar 4,3 olmuş şiddeti.. Allah beterinden korusun inşallahdeprem olunca bana bir kal geliyor ya. oturdugum yerde kalakaldım. Şiddetlenecek mi çok sürecek mi diye kaldım öyle kıpırdayamadım da
Hepimize geçmiş olsun
Sağol kuzum, hissetmemek daha güzel yaaa o sarsıntıyı yaşayınca insan her an sallanıyor gibi hissediyorAyyyy hepinize geçmiş olsun...
Allah bir daha yaşatmasın...
Adliyede diğer kalemlerde hissetmiş
Ben hiçbir şey hissetmedim
Ay teşekkürler canım en korktuğum şeylerden biriAyyyy hepinize geçmiş olsun...
Allah bir daha yaşatmasın...
Adliyede diğer kalemlerde hissetmiş
Ben hiçbir şey hissetmedim
Kesinlikle canım haklısın. 99 depremini de hissetmemiştim tatildeydik. Ama o çok kötüydü. İletişim yok. Radyo da İstanbul yerle bir, taş üstünde taş kalmadı demişti. Nasıl korkmuştum sevdiğim insanlar içinSağol kuzum, hissetmemek daha güzel yaaa o sarsıntıyı yaşayınca insan her an sallanıyor gibi hissediyor
Bir daha hiç yaşama canım. Senin o taraflar fazla hissediyor, toprağın yapısı vsAy teşekkürler canım en korktuğum şeylerden biri
Ayyy Allah'im bir daha yaşatmasın o günleriKesinlikle canım haklısın. 99 depremini de hissetmemiştim tatildeydik. Ama o çok kötüydü. İletişim yok. Radyo da İstanbul yerle bir, taş üstünde taş kalmadı demişti. Nasıl korkmuştum sevdiğim insanlar için
Ben yaşamadan akrabalarım, arkadaşlarım için o kdar korktumAyyy Allah'im bir daha yaşatmasın o günleri ☹☹
O geceyi asla unutamam herhalde bütün gece kaldırımda küçücük battaniyemle
Ertesi gün gördüklerim parklarda yatan insanlar hayatta unutamam bende çok korkmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?