- 19 Kasım 2019
- 53.771
- 136.516
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.201
o test son zamanlarda kim yapsa hatalı çıkıyor... aman yaşandı bitti saygısızcatest konusuna ben de sinir oldum, gerçekten o markada problem var bence ama...
gerçi hadi onda problem var, diğerinde de vardı... ben anlayamadım bu işi arkadaş @olive_bluto ile Ekim diye konuşmuştuk zaten ondan her şey planlı programlı ilerliyor
gelmedi bebeğim.. sanırım ben antepte temizlik yaparken kaçırdım yumurtlamayı.. ne zaman regl olcam bilmiyorum hiç
ay inşallah mucize olurda gelmez.. gelirsede hemen başlayacanmı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
öğretmenhanım bacım... dert ortağım.. kader arkadaşım... oda erkek infertilitesiyle mücadele ediyor
ikinci transferini olacak... olacağı zaman hepinizden dua alırız artık
İnşallah.. pes etmiyecezOgretmennhanimm ve sen bu mücadelenden zafer ile ayrılacaksınız... Allahın izni ile kucağınıza dolacak
o kadar çağırdık gelseydintam mesaim bitti olanlar olmuş nee olucuuuuuuuuuuuuuuu
o test son zamanlarda kim yapsa hatalı çıkıyor... aman yaşandı bitti saygısızca
bundan sonra önümüze bakma zamanı
Zorlu ama sonu çok güzel bitecek olan mücadelegelmedi bebeğim.. sanırım ben antepte temizlik yaparken kaçırdım yumurtlamayı.. ne zaman regl olcam bilmiyorum hiç
öğretmenhanım bacım... dert ortağım.. kader arkadaşım... oda erkek infertilitesiyle mücadele ediyor
Hep de ekşınlı konulardan uzak kalıyorya di mi o geç kaldı esas
hep böyle yapıyo bu kız kafamı karıştırıyo bak
Belki senin gelmez de sürpriz olur Ya , tüpe gitmedengelmedi bebeğim.. sanırım ben antepte temizlik yaparken kaçırdım yumurtlamayı.. ne zaman regl olcam bilmiyorum hiç
zaten olacak ki güzel kalplimBelki senin gelmez de sürpriz olur Ya , tüpe gitmedenAy kuzum sağolasın Ya , düşünmen yeter Regl gelsin estrofeme başlayacağım , sonra bi 10 gün sonunda kontrole gidip transfer tarihin belirleniyor .Ben bu transferle hamile kalırsam asıl o zaman mucize benim için ❤Geçenlerde eşim diyor ki , artık güzel birşey olsun , güzel bir bebek ❤
İnşallah canım çok teşekkür ederimZorlu ama sonu çok güzel bitecek olan mücadele
Dualarımız seninle o haldeOgretmennhanimm Ogretmennhanimm
Güçlü kalmaya çalışıyorum canım , eninde sonunda bu bebek olacak diye kendimi haffiletiyorum , inşallah
İnşallah , Rabbim isteyen herkese versinOgretmennhanimm ve sen bu mücadelenden zafer ile ayrılacaksınız... Allahın izni ile kucağınıza dolacak
inanmak yolun yarısıdır hanımefendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiİnşallah canım çok teşekkür ederim ❤
Güçlü kalmaya çalışıyorum canım , eninde sonunda bu bebek olacak diye kendimi haffiletiyorum , inşallah
İnşallah , Rabbim isteyen herkese versinBal0ncuk da bende çok uğraştık 1 yıldan fazladır erkek infertilitesiyle , malesef çok zor .Bu transferimden pek umudum yok ama nasip bakalım hayırlısı
Pes etmek yokkkkkkk
Umutsuz olmamalısın...belli olmaz bu ikinci transfer tutacak Allahın izni ileİnşallah canım çok teşekkür ederim ❤
İnşallah , Rabbim isteyen herkese versinBal0ncuk da bende çok uğraştık 1 yıldan fazladır erkek infertilitesiyle , malesef çok zor .Bu transferimden pek umudum yok ama nasip bakalım hayırlısı
aaa ingilizce candır kızGünaydin bacilar sabahin köründe kizimin canli dersi esliginde pazartesi merhaba demekBide ingilizce ohh misss Nasil herkes hersey yolundadir insallah
Enisteye saygilaraaa ingilizce candır kızbenim herif ing öğretmeni
nasılsınn
analar bugünler için varlarEnisteye saygilarHenuz 2.sinif kizim bizim ogretmenimiz asla turkce konusmuyo hepbirlik bakisiyoruz cok sukur hafta ici canli derlser ödevler full tempolu geciyor cocgumu tenefüsde mutfaga goturuyorum istedigini yapiyorm derste tenefuste analara rahat yok
O bebek benim olacak inşallahinanmak yolun yarısıdır hanımefendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
o yüzden umudum yok değil....
hayırlısı olsun de... inan.. pozitif enerji ver o minik embriyona
hah şöyle tatlımO bebek benim olacak inşallahAh canım embriyom Allahım sana can versin inşallah , annene tutun sıkıca
Temizlik bitti Ya ama yarın haftalık temizlik varhah şöyle tatlım
temizlik bittimi
gitti kuzumTemizlik bitti Ya ama yarın haftalık temizlik varBugün okula geldim Ya uzun zaman sonra akşam da diş randevum var Sen ne yapıyorsun , eşin gitti mi ?
Belki hemen transfer yaparlar sana , hiç belli olmaz canım .Yap bitir canım , zaten transferden sonra uzun süre birşey yapamıyorsun .Ben camları sildim valla , hep uzun uzun pencerelerim zar zor sildimgitti kuzum
gidiyorrrrrrrrr gönlümün efendisiiiiiiiiiiiiii
bende tüp süreci başlamadan yada transfer olmadan önce kış temizliğimi yapmak istiyorum
iğne aşamasında sanırım temizliğimide yaparımBelki hemen transfer yaparlar sana , hiç belli olmaz canım .Yap bitir canım , zaten transferden sonra uzun süre birşey yapamıyorsun .Ben camları sildim valla , hep uzun uzun pencerelerim zar zor sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?