- 19 Kasım 2019
- 53.771
- 136.516
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.241
ah şu pazartesi sendromlarıGelelim mi
Pazartesi yoğunluğu
merhaba cukulatam hoşgeldin aramıza cm :)Herkese merhaba. Uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum sizleri, artık üye olup bende katılayım dedim. 2 senelik evliyim 14 aydır bebek istiyoruz ama korunmadığımız halde olmuyor. Kan tahlili , sperm testi hiçbirinde problem yok. Sadece hsg çekilmem gerekiyor. Onun içinde yılbaşını bekliyorum. Yılbaşına kadar olmazsa ciddi tedavi sürecine girmek istiyorumUmarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
Hellooo ben yoklama vereyimm burdaaherkes nerdeeeeee
çok sular aksada bizi o güzel yorumlarından mahrum bırakma uzayımHellooo ben yoklama vereyimm burdaabu ara çok yoğunum kızlar takip ediyorum ama cevap yazacağımda o konu bağlanmış oluyor üstünden çok sular almış oluyor yazamıyorum yetişemiyorum hepinizi öpüyorum bol bebişli yumurtlamalı habrrler diliyorum
merhaba cukulatam hoşgeldin aramıza cm :)
çok şükür ne hormonlarında nede spermde sorun yokmuş...
Hsg çekilincede bir güzel rahatlama gelir bebeğine kavuşursun.. stres yapıyor olabilirmisin ?
tüplerin açıktır bence... ama yinede içinin rahatlaması için hsg çekilirsinmerhaba baloncuk hoşbulduk. Aslında çok stresli yapım yoktur ama 1 sene olmayınca biraz strese girdim daha sonra üstüne 2 ay daha geçti yine olmayınca insan kafaya takıyor. Ama yılbaşına kadar kendimi rahatlatıcam olursa olur olmazsa başka yöntemlere başvurmak adına☺
Kıhhh oah şu pazartesi sendromları
Merhaba hoşgeldin aramızaHerkese merhaba. Uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum sizleri, artık üye olup bende katılayım dedim. 2 senelik evliyim 14 aydır bebek istiyoruz ama korunmadığımız halde olmuyor. Kan tahlili , sperm testi hiçbirinde problem yok. Sadece hsg çekilmem gerekiyor. Onun içinde yılbaşını bekliyorum. Yılbaşına kadar olmazsa ciddi tedavi sürecine girmek istiyorumUmarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
bu aralar herkes birlerinin kafasını duvarda sürtmek istiyor hayır olsunAy buradayım
Regl dönemi malum barut gibiyim. Önüme gelenin kafasını duvara sürtmek istiyorum.
Diyetisyen kontrolüm vardı, yediğim tatlılar için azarımı işittim oturuyorum
Bırakmam kız arada güncelleyin beniçok sular aksada bizi o güzel yorumlarından mahrum bırakma uzayım
bişey kaçırmadın merak etmeBırakmam kız arada güncelleyin benikaçırdığım önemli olaylar olursa diye. Ama bence kaçırmadım bir solukta okudum valla güzel haberler de olmuş heyecanla okuyup sonu kötü olanlar da olmuş malesef. Ama umutsuzluk yok çalışmalara umut etmeye devam
tüplerin açıktır bence... ama yinede içinin rahatlaması için hsg çekilirsin
hsg çekildikten sonra gebe kalan cok arkadaşımız var... ufacık bir tortuyu bile atıyormuş hsg :)
belki sanada vesile olur kim bilir
kaç yaşındasın
Kıhhh o
Merhaba hoşgeldin aramıza
Testlerin temiz olması çok güzel, çok klasik olacak ama stres bizim düşmanımız
Umarım daha fazla bekletmeden gelir bebişin ♥
anam kıyamam.. minnoş kadın :) keşke senin yerinde olsam 24 olsamah umarım öyle olur. Bakalım yılbaşına kadar minişim gelir belki
24 yaşındayım☺
evet stres yapmamaya calısıyorum artık. Hoşbuldukhepimiz minişlerimize kavuşuruz Umarımm
anam kıyamam.. minnoş kadın :) keşke senin yerinde olsam 24 olsam
şöyle yayıla yayıla hiç stres yapmadan acele etmeden bebe yapsam
ıolur olur bal gibi olur..sen kaç yaşındasınki canım
ama bak olmayınca 24te de olmuyor
Çok yakındabişey kaçırmadın merak etme
ben regl olmadım hep birlikte regl olmamı bekliyoruz
Olacak olacak annesi nazlanıyor daha tatlı olmak içinah umarım öyle olur. Bakalım yılbaşına kadar minişim gelir belki
24 yaşındayım☺
evet stres yapmamaya calısıyorum artık. Hoşbuldukhepimiz minişlerimize kavuşuruz Umarımm
niye beÇok yakında
Öldüreceksin sen beni
Olacak olacak annesi nazlanıyor daha tatlı olmak için
ıolur olur bal gibi olur..
en azından olması için önünde koca yıllar var
ben 31 yaşındyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?