- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.321
Ayy kuzum benim , yerim senikızlarrrrrrrrrrr beni ne kadar seviyorsanızOgretmennhanimm içinde o kadar dualar edin
transfer günü hepimiz dua edecez
yenecez seni erkek infertilitesi
Her şey çok güzel olacak inşallahEstrofeme başladım Bugün :)Ayın 10 unda kontrol var .Herşey iyiyse rahim kalınlığı vs. Transfer tarihi verilecek .En geç 15 inde transfer olurum herhalde
kız dur celallenme... o 1 embriyo nelere kadirAyy kuzum benim , yerim seniYa merkeze sinir oldum .Eğer ilk deneme tutmadıysa transferden önce ki ay adetinle kontrol ediyormuş doktor , sonra sorun yoksa önümüzdeki ay transfer yapıyormuş .Ben dedim bu ay istiyorum , tamam dediler .Zaten benim rahmimde bir sorun yok ki .Madem böyle bir uygulamanız var ben doktoru 1 buçuk ay önce aradım,niye söylemediniz o zaman .İyice soğudum merkezden .
İnşallah canım , valla lab, iyi diye gidiyorum yoksa böyle sorumsuzlar işte .İnşallah tutacak ya , iyi düşüneyim iyi olsunkız dur celallenme... o 1 embriyo nelere kadirbize lazım daha
sen merkezi unut gitsin...
derin derin nefes al
herşey güzel olacak
Teşekkür ederim canım benimHer şey çok güzel olacak inşallahdualarım seninle
aslında her merkezin kendine göre eksileri var.. gerçekten bakıldığı zaman tüp bebek fiyatları hem yüksek hemde çok yoğun merkezler.. dolayısıyla illa sinirlenecek birşeyler çıkıyorİnşallah canım , valla lab, iyi diye gidiyorum yoksa böyle sorumsuzlar işte .İnşallah tutacak ya , iyi düşüneyim iyi olsun
Yaaa canımsııınnnahahaha kıyamam ben sanaaaaaaaaa
inşallah kuzum benim
bende karanfilleriniz olmadan transfere giremembebeğimi teyzoşlarıyla alacam
Aynen canım öyle , hiç bir merkez dört dörtlük değil zaten ilgi alaka beklemiyorum .İşlerini düzgün yapsınlar yeter .Ama zaten rahmimde bir sorun olduğunu sanmıyorum , tutunmama nedeni rahimle ilgili değildi .Genetiği bozuktu muhtemelen veya nasipaslında her merkezin kendine göre eksileri var.. gerçekten bakıldığı zaman tüp bebek fiyatları hem yüksek hemde çok yoğun merkezler.. dolayısıyla illa sinirlenecek birşeyler çıkıyor
msela bülent traş.. randevulu gidiyorsun ama kapıda 2 saat beklediğin oluyormuş... buda snir bozucu ama ne yapalım
sonu güzel olsun diye düşüncez
inşallah haticem.. hepimiz en kısa sürede inşallahYaaa canımsııınnn
Hadi bakalım hayırlısıyla olsun bitsin bebeşine kavuş inşallah
kuzum bence kastettikleri şu olabilir.. transferden sonra bazı kişilerin rahimlerinde sıkıntı olabiliyorAynen canım öyle , hiç bir merkez dört dörtlük değil zaten ilgi alaka beklemiyorum .İşlerini düzgün yapsınlar yeter .Ama zaten rahmimde bir sorun olduğunu sanmıyorum , tutunmama nedeni rahimle ilgili değildi .Genetiği bozuktu muhtemelen veya nasip
İyi tabiki benim 0.4anladım kuzum benimde amh 1.40 çıkmıştı internette araştırdığıma göre düşük ama doktora göre gebe kalmak için normaldi.araştırıcam bende aliyim takviye
VuvvvvvEstrofeme başladım Bugün :)Ayın 10 unda kontrol var .Herşey iyiyse rahim kalınlığı vs. Transfer tarihi verilecek .En geç 15 inde transfer olurum herhalde
Canım soğuma... Bir arkadaşımda tüp bebek yaptıracak 8 yumurtadan 2si olmuş. Ancak bir tane olumsuz tüp denemesi var bir regl geçtikten 15 gün sonra gibi transfer olacak. Hemen yapmayacaklarmışAyy kuzum benim , yerim seniYa merkeze sinir oldum .Eğer ilk deneme tutmadıysa transferden önce ki ay adetinle kontrol ediyormuş doktor , sonra sorun yoksa önümüzdeki ay transfer yapıyormuş .Ben dedim bu ay istiyorum , tamam dediler .Zaten benim rahmimde bir sorun yok ki .Madem böyle bir uygulamanız var ben doktoru 1 buçuk ay önce aradım,niye söylemediniz o zaman .İyice soğudum merkezden .
İnşallah canım , ben sorumsuzluklarına kızıyorum Ya .Valla bir ay daha ertelemem zaten 3 aydır bekletiyor beni doktor .Ben Eylül de istiyordum ,transferden sonra 3 adet geçmeden yapmıyor bizim doktorCanım soğuma... Bir arkadaşımda tüp bebek yaptıracak 8 yumurtadan 2si olmuş. Ancak bir tane olumsuz tüp denemesi var bir regl geçtikten 15 gün sonra gibi transfer olacak. Hemen yapmayacaklarmış
İçini ferah tut olur mu
Ben doktorla görüştüğümde böyle birşey söylememişti canım .Valla bu ay O transferi olacağım , kaçışı yokkuzum bence kastettikleri şu olabilir.. transferden sonra bazı kişilerin rahimlerinde sıkıntı olabiliyor
ben bir yerde daha okumuştum kullanılan ilaçlar vs.. ondan dolayı olabilir
ama doktor illa muayne etmek isteyecektir sanırım
Ona bir şey diyemem canım. Arkadaşımın ilk tüp deneme ile ikinci arasında bir yıl var. Virüs vs nedeniyle.İnşallah canım , ben sorumsuzluklarına kızıyorum Ya .Valla bir ay daha ertelemem zaten 3 aydır bekletiyor beni doktor .Ben Eylül de istiyordum ,transferden sonra 3 adet geçmeden yapmıyor bizim doktor
Bilmiyorum Canım .Zaten transfer oldum , adetimi oldum doktor 3.adetinle gel transfer yapalım dedi .Sorun olacağını zannetmiyorum .Zaten benim embriyomdan umudum yok aslında , kendimden değilde .Nasip deyip bakacağız , yiyecek ekmeği varsa zaten tutacakOna bir şey diyemem canım. Arkadaşımın ilk tüp deneme ile ikinci arasında bir yıl var. Virüs vs nedeniyle.
Transfer için 1 ay 15 gün süre verildiğine göre uygun zaman bu olabilir mi? Bu ay yapıpta sonuç kötü olmasın
Sana demedi iseler evet kızmakta çok haklısın... Sanki biz profuz
Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah Allahın izni ile güzel haberini alacağızBilmiyorum Canım .Zaten transfer oldum , adetimi oldum doktor 3.adetinle gel transfer yapalım dedi .Sorun olacağını zannetmiyorum .Zaten benim embriyomdan umudum yok aslında , kendimden değilde .Nasip deyip bakacağız , yiyecek ekmeği varsa zaten tutacak
O bebe buraya gelecekBen doktorla görüştüğümde böyle birşey söylememişti canım .Valla bu ay O transferi olacağım , kaçışı yok
Ayyy akşamları herif olmaynca ev sessiz.. İnsan ne yapacağını bilmiyorr
Ama sabah 4te gittiği için bugün cok uykusuzm uyurum sanırım
Bu sezonki yarışmacılar cok banalaaaa masterchef izle, yarisina gelmeden bayar uyursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?