- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.281
Sen burdan malum kişinin fotosunu at ben çok yakınım zaten çıkışta bekleyeyim adliye kapısında nasılsa seni de tanımıyorum hiç bir bağlantı da kuramazlar
Fıtı fıtı çok önemli bir kriter lütfen
Ben burdayim herzaman ki saatte geldim
listemize bir prenses anne adayı daha geliyor
Oyyşş inşallah inşallah önce Göbüşlerimiz Sonra kucaklarımız dolsun hepimiziiiinnnngözüm seni arıyordu
Alismis olman lazim artik gec gelmelerimegözüm seni arıyordu
İnşallah kuzumOyyşş inşallah inşallah önce Göbüşlerimiz Sonra kucaklarımız dolsun hepimiziiiinnnn
Bebiş benim kızdığım konu bu değilkiparem taktığın şeye bak
şuan sana çok kızdım
yani geçmiş olsun dememeside inan seni ne kadar eksilti ben burdan görebiliyorum.. töbe ya
kız bırak demesin.... kaldıki bunca zaman sonra bunu dile getirmiş olmasıda çocukça
ama senin buna takılmana ayrı kızdım
sal gitsin yahu
kız sen iste biz sana fıtı fıtı diye sesleniriz
Emiyor emin ol canım... Hala da neden demedi neden demedi. Sanırım adliyede anons geçmeliydimEnee bizim @Hemsirecik e ne oldu?
Paresilaaa valla konuyu tam bilmiyorum ama sağlıkla ilgili ve hatta kürtaj gibi önemli bir kayıp durumunda kendi egosunu bir kenara bırakmayıp bir sebepten geçmiş olsun bile diyemiyorsa insanlar o kişilerden gerçekten uzak durmak ve en önemlisi hiiiç de söylenilenleri önemsememek lazım. İnsanın ruhunu emer bu kişiler hiç gerek yok kalsın dostlukları
Onun için gelme çayımı kahvemi içmeye gel tatlım
Sen burdan malum kişinin fotosunu at ben çok yakınım zaten çıkışta bekleyeyim adliye kapısında nasılsa seni de tanımıyorum hiç bir bağlantı da kuramazlar
Fıtı fıtı çok önemli bir kriter lütfen
Tamam canım akşama eklerim. İnşallah gelmezzz
Alismis olman lazim artik gec gelmelerime
Bu arada iki uygulama var biri bugun digeri yarin regl olacaksin diyor hangisine
Daha olmadim ve hicbir belirtide yok bakalim bizi neler bekliyor bu gunlerde yayada
bizimle sorunu olanın canı çıksın le pareeemmmmmmmmmBebiş benim kızdığım konu bu değilki
Banane der demez.
Onun hala söylememi millete anlatması. Benle ilgili sorunu var ise bana desin. Gidip sabah sabah başkasına demesin. Benle mi yatıp kalkıyor anlamadım ki niye dememişim oh iyi ki de dememişim gıcık ya.
Emiyor emin ol canım... Hala da neden demedi neden demedi. Sanırım adliyede anons geçmeliydim
Hamileyimmmm diye sonra yine bir anons kaybettimmm.
Gıcık kadın ne olacak
Zaten çok sorun yaşıyormuşbizimle sorunu olanın canı çıksın le pareeemmmmmmmmm
salla gitsinnnnnn
Hahah umarim gelmez kuzumo zaman bugünde yarında gelmesin
bebe olsun bebe
senin sınav sonucun açıklanınca kulağıma söyleZaten çok sorun yaşıyormuş
Kalemde kimse sallamıyormuş, kendisi müdür de
Bu gidişle açıklanmayacak sanırımsenin sınav sonucun açıklanınca kulağıma söyle
heycanla bekliyoruzzzzzzzzzzBu gidişle açıklanmayacak sanırım
Unutmuyorum ki hatırlayayımooo kimler gelmiş hatice hanımlar gelmiş
siz bizi hatırladınızmı yaa
al işte böyle konuşuyorsunuz sonra eriyorum bitiyorumUnutmuyorum ki hatırlayayım
Gelsende kahvaltı yapsak sohbetin dibine vursak diye bekliyorum
Bebeğim referans önemli biliyorsun bende de o yokheycanla bekliyoruzzzzzzzzzz
Bebiş benim kızdığım konu bu değilki
Banane der demez.
Onun hala söylememi millete anlatması. Benle ilgili sorunu var ise bana desin. Gidip sabah sabah başkasına demesin. Benle mi yatıp kalkıyor anlamadım ki niye dememişim oh iyi ki de dememişim gıcık ya.
Emiyor emin ol canım... Hala da neden demedi neden demedi. Sanırım adliyede anons geçmeliydim
Hamileyimmmm diye sonra yine bir anons kaybettimmm.
Gıcık kadın ne olacak
yaa sen öyle empoze etme kendiniBebeğim referans önemli biliyorsun bende de o yok
eee o zaman seni gelecek aya bombik gibi hazırlarızteşekkür ederiiim bu ay yumurtlamayı değerlendiremedik yumurtlamadan çok sonra oldu o yüzden bu aydan ümidim yok kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?