- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.301
eee o zaman seni gelecek aya bombik gibi hazırlarız
ayrıca kırmızıları görmeden pes etmek yok
Kısmet canım...teşekkür ederiiim bu ay yumurtlamayı değerlendiremedik yumurtlamadan çok sonra oldu o yüzden bu aydan ümidim yok kuzum
E öyle ama tatlım biliyorsunyaa sen öyle empoze etme kendini
dur bakalım
Tabi ki..Bu arada folik asit kullanıyo musunuz kızlar?
h,iç belli olmaz bazen büyümeyen yumişlerimiz olabiliyor ben yaşadım bunu doktor kontrolündeah kuzum pes etmesekte yumurtlama dışı tutma ihtimali yokki. Bidahaki aya yumurtlama günü bombe gibiyiz
olmazsa olmazımız ben omega + folik kullanıyorum tatlımBu arada folik asit kullanıyo musunuz kızlar?
Tabi ki..
Ama ben prowomen kullanıyorum onun içerisinde yeterince var ekstra almıyorum
h,iç belli olmaz bazen büyümeyen yumişlerimiz olabiliyor ben yaşadım bunu doktor kontrolünde
olmazsa olmazımız ben omega + folik kullanıyorum tatlım
Bende düşük amh yüksek fsh var canım. Yumurta kalitesini arttırıyor. Vitamin var içerisinde.. Artıprowomen nedir canım bende mi alsam takviye mi
Aa öyle mi kuzum onu bilmiyodum hayırlısı ozamann
ne kullanıyosun canım ben bi ara gebyfoll kullandım sonra bıraktım bidaha almadım
Bende düşük amh yüksek fsh var canım. Yumurta kalitesini arttırıyor. Vitamin var içerisinde.. ArtıBal0ncuk gibi omega da kullanıyorum. Normalde de kullanıyordum. Çünkü balık yiyemiyorum
Çok heycanlı değil miiiial işte böyle konuşuyorsunuz sonra eriyorum bitiyorum
gelde cevap ver şimdi
Ben omqaQ10 ve previt positive kullanıyorumprowomen nedir canım bende mi alsam takviye mi
Aa öyle mi kuzum onu bilmiyodum hayırlısı ozamann
ne kullanıyosun canım ben bi ara gebyfoll kullandım sonra bıraktım bidaha almadım
evet canım normal hiç stres etmeanladım kuzum benimde amh 1.40 çıkmıştı internette araştırdığıma göre düşük ama doktora göre gebe kalmak için normaldi.araştırıcam bende aliyim takviye
yok değilÇok heycanlı değil miiii
işte buuuuuuuuuuuuuEstrofeme başladım Bugün :)Ayın 10 unda kontrol var .Herşey iyiyse rahim kalınlığı vs. Transfer tarihi verilecek .En geç 15 inde transfer olurum herhalde
Heee sen o açıdan diyorsun jeton bana geç düştüyok değil
kapak olup oturuyorum yerimde
ona zaten heycanlanıyorum bebeğimHeee sen o açıdan diyorsun jeton bana geç düştü
Yok canım ne alakası var öyle düşünme birdahaki sefere haklısın yazarım ben sana
Hem bende sanmıştım ki bizi görüceksin, çok eğlenicez falan diye heycanlanıyorsun. Hıııııhhh
İnşallah kuzum , şu hayatta en çok istediğim şey anne olabilmek .Rabbim nasip eder inşallahO hayaller en kısa sürede gerçek olacak canım
tamam canım teşekkür ederiimBen omqaQ10 ve previt positive kullanıyorum
İnşallah ilerlemez ya. Zaten senin içinde risk aynı zamanda.ona zaten heycanlanıyorum bebeğim
ama pandemi ilerlerse sizi görmeyebilirim.. hiç birinizi riske atmak istemem
yol çekecem.. hastane çekecem
inşallah kavuşuruz
ahahaha kıyamam ben sanaaaaaaaaaİnşallah ilerlemez ya. Zaten senin içinde risk aynı zamanda.
Amaaaa üç beş kat maske takar kolonyalarımı kuşanır uzaktanda olsa görürüm ben seni
Çatlarım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?