- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.401
Günaydın beybileerrneşenize maşallah sabah sabah harikasınız yine
iyiyim kuzum tşklergünaydın canıım iyiyim sen nasılsınn
bir ara bendede öyle olmuştu ve daha önce olmamıştı hatta kızlara yazmıştımKızlar dün öğlen bir iki damla kandan başka birşey gelmedi , sabaha kadar bekledim yok.Birde heveslenip randevu da aldım , şimdi hemşireye mesaj atacağım .Sanırım dün ki adet değildi .Hiç böyle olmazdı zaten , adet olsaydı şimdiye çoktan sökülürdü ve ağrım olurdu , ağrım da yokBal0ncuk
aynen canım bende öyle düşündüm , hormonal olabilir diye .Bakalım zaten 2 güne adet olmam gerek , hemşireye de yazdım .Ne diyecek onu bekliyorumbir ara bendede öyle olmuştu ve daha önce olmamıştı hatta kızlara yazmıştım
böyle pembe akıntım oldu ped taktım hemen ama sonra kesildi.. ondan 4 gün sonra regl olmuştum kuzum
doktorada sormuştum bazen hormonlardan stresten mevsimsel yada ağır birşey taşıdıysan olur demişti
Hoppp ben duruşmaya kaçar..
Gelene kadar dikkat edin kendinize
geç kaldın yok yazdık beyazım
evet cnm tüp bebekte her şekilde aktif kanama olmalıymışKuzum aktif kanamanız olunca Estrofeme başlayın dedi .1 tane içmiştim sıkıntı olmaz dedi .Randevuyu da iptal ettirdim , 13.güne denk gelmesi gerekiyor çünkü .Bir kaç güne olunca tekrar randevu alıp , öyle ilaca başlayacağım .Bal0ncuk
adliye seni bu hale getirdiHoppp ben duruşmaya kaçar..
Gelene kadar dikkat edin kendinize
Allah düşürmesin kızparecannn, duruşmada napıyorsun
benim gözümde amerikan filmleri gibi canlanıyor, öyle olmadığını biliyorum ama yine de heyecanlı mı öyle ortam
geç kaldın yok yazdık beyazım
evet cnm tüp bebekte her şekilde aktif kanama olmalıymış
aayy herşeyde bir hayır vardır kuzum
az kaldı sonuçta ben senden daha heycanlyıım
ben nasılsa başlıyamıyorum
adliye seni bu hale getirdi
Allah düşürmesin kız
Belki benden önce adet olursun , benim şimdi bu adet olmadı ya kesin gecikirevet cnm tüp bebekte her şekilde aktif kanama olmalıymış
aayy herşeyde bir hayır vardır kuzum
az kaldı sonuçta ben senden daha heycanlyıım
ben nasılsa başlıyamıyorum
belkide gitmem cnm yakın bir arkadaşımla konuştum konu konuyu açtı ama o bilmiyorBelki benden önce adet olursun , benim şimdi bu adet olmadı ya kesin gecikirSenin ki daha heyecanlı ya Bülent tıraş a tee İstanbullara gideceksin
Yaa sen ciddi misinbelkide gitmem cnm yakın bir arkadaşımla konuştum konu konuyu açtı ama o bilmiyor
birkaç şey söyledi vazgeçebilirim arayıp görüşecem sekreteriyle
hayır olumsuz birşey demedi.. başka bir durum var... aklımı kurcaladı ama direk açıp sormak en mantıklısı gibi geldiYaa sen ciddi misinDoktor hakkında Olumsuz birşeyler mi dedi arkadaşın ?EE gitmezsen nerde başlayacaksın tedaviye ?
Anladım canım .Hayırlısı olsun inşallah hakkında .Evet dediğin gibi , nasip olacaksa heryerde tutar .Bunların hepsi bir bahanehayır olumsuz birşey demedi.. başka bir durum var... aklımı kurcaladı ama direk açıp sormak en mantıklısı gibi geldi
ona göre hareket edecem..
valla hatayda yapacam kuzum.. kısmetimde varsa heryerde tutacak...
yoksa en iyi yere gitsem tutmayacak artık dert etmiyorum
1 haftadır dert etmediğim için daha rahatım..
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiGünaydın kizlaar
evet biz hepimiz en iyisi olsun istiyoruz ama bakıyoruz böyle özellerde tutmayıp devlette bile tutan onca insan var..Anladım canım .Hayırlısı olsun inşallah hakkında .Evet dediğin gibi , nasip olacaksa heryerde tutar .Bunların hepsi bir bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?