Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cuma gidiyim diyorum sonra diyorumm ki kendime otur oturduğun yerde bi sorunun yok nası olsa nolur nolmaz 7. yada 8. haftada git bilemiyorum yani şuan 6+2 yiz bakalım ibşAllah güzel haberler alırım..
doktor sana ne zaman gel dedi kuzum ?

doktor sana ne zaman gel dedi kuzum ?
Bu hafta içibden gel dedi ama dr. Dengesiz konuşunca gitmekde gelmiyor içinde ayın 13. Başka dr. Randevum var ona gidiyim direk diyorum bide ayın 8. Randevu var kendi dr. Onada gidiyim diyorum elimden gelse günlük gidip bakıcam Rabbim bian önce rahatlatsın güzel habrrlerle inşAllah ne diyim Rabbim'e emanetim çekirdeğim bana bağışlasın inşAllah sende duâ et bacım Rabbim herkese gönlündekini nasip eylesin inşAllah...

Gunaydiiiinn
Bugun gunaydin diyebilirim daha saat 12 olmadi
Bal0ncuk seni sasirtmaya geldim
hayretttttttttttttttttttttttttttt
neden acaba

kızzz öldürdün beni gülmekten çılgın kdın
kaç randevu aldın
güzelim böyle gerçekten aklın karışır.. mesela için en cok hangi doktora ısındı ?
hangi doktor sana iyi geldiyse ondan randevu al ve onu bekle aynı doktorda devam et ama tabi bu benim fikrim
ben olsam öyle yapardım gerçekten

Yorgunum ama uyuyamadim bilmiyorum neden

Valla Rabbim srnide hep güldürsün inşAllah. Abartmış olabilirim belki inanmazsın 5 randevu aldım ayın 8 ve 9 u ayın 13 ve 14 ü.. biliyorum ama işin kötüsü ben hiç bi dr. Isınmadım şuan gittiğim yerde hafiften bağ var iyi hoşda ne biliyim hastane yoruyo sevmem ondan galiba raylar yerine oturup neyin ne olduğu belli olsa doğum yapacak ve sürekli bakacak bi dr. Ayarlıcamda bekliyorum canım işte bende dediğin gibi yapmak isterim ama durunları bilsrn ah hiç gitmezsin.. benimkide acil olmadığı sürece artık hastane yok iyice azalt dedi geçen kötülendim yine yığılmışım öksürük bilmem ne coronamı sandi naptıysa bende mecbur gidecem 2 hafta çok sıkıntılanıyosan eve dr. Çağırak rahatlayak dedim napıyım ondan sonra laf karıştı araya

devletemi gidiyorsun cnm

devletemi gidiyorsun cnm
İlaç beni son zamanlar daha kötü çarpmaya başladı gözlerim gidiyor hemen kalkacak durumum olmasa hiç kalkmam bide bünyem güçlüdür 40 hap içsem ki zamanında geçirdim öyle bişe bişe olmaz bi hap küçük çarpıyo sanki neyseki 1 tane akiamınki kaldı vitamindende 12 tane kaldı bakalım dr. Gitmeme hepsi bitmiş olacak.

özele gitme imkanın varmı kuzum ?
mesela çevrende anlatılan iyi bir doktor felan

Hahaha umarim oyledir yoksa bos yere uykumdan olmus olucam
ee hadi

özele gitme imkanın varmı kuzum ?
mesela çevrende anlatılan iyi bir doktor felan

ee hadi
Canım burdaki her hastanede bi dr. Var bildiğimiz özeller haricinde bende gerekirse dişimizi sıkıcaz ilk sonuşta özelden dr. Seçimi yapacağım ama şimdiden erken bi neyin ne olduğunu biliyim diye bekliyorum inşAllah güzel şeyler olmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…