Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu başta burnumu kapatıp içiyordum sonra yavaştan alışıyorsun ilk içtiğim gibi gelmiyor tadı kokusu
ben denediğimde soğan bile yemiyordum
son 6 aydır soğan yemeye başladım acaba şimdi eskisi gibi ağır gelirmi

hahahahahhahahahhahah valla şoklardayımm
kuzum sen yeni geldin ya aramıza.. hani eğer bilmiyorsan o pozisyonu deneyebilirsin
sabah ben okudumda yine onunla gebe kalan cok olmuş.. denemekte fayda var

vallahi başka yerlere taşıyacaklar bizim topiği yapmayın
+18

bende 1 kere denedm içemedim

kızlar nasıl içtiniz ikinzde bana söyleyin
gerçi yetişemem ben artık sanırım

canım ilk 2 gün sadece akşamda içtim alıştırmak için.
sonra ilk sabah fena oldum serviste ama sonraki günler güzel devam ettim bu gün 7.gündeyim
özellikle birşey yapmadım ama tek diyebileceğim yudum yudum yavaş içersen almazsın tadını bir anda içince direk mide alıyo tadı o fena yapıyor.

bacım sen kürle falan oynama hormonlarınla değerlerinle, doktor bu halinle görsün seni aman diyeyim
zaten yetişemem sanırım kuzum

valla içebilene helal olsun yeminle size özeniyorum

Kuzu ben çok bağlantılı kökü hassasiyeti olan biriyim ama çok kararliydim yapicam dedim bence sende yapabilirsin başta kötü evet ama sonra alisirsin açık hava da balkon da falan iç bir de

Kuzu ben çok bağlantılı kökü hassasiyeti olan biriyim ama çok kararliydim yapicam dedim bence sende yapabilirsin başta kötü evet ama sonra alisirsin açık hava da balkon da falan iç bir de
tüpe başlamazsam yaparım ama başlayacam yani istikrarlıyım

Ben onu birgebeningünlügünde görmüştüm. Gördüğüm ay denemiştik ilişki günleride çok verimliydi ama tutmadı. 2 hafta boyunca kesin hamileyim diye dolaştım evin içinde kendi kendime ama regl geldi

keşke bi pozisyon olsa o ilişkiyi yapınca tek seferde hamile kalınsa bilim adamı olsaydım kesin hamilelik öncesi adına çalışmalar yapardım
canım benim tek seferde gebe kalanda var... bizim gibi emek sarfedende... ama sonu güzel olsun
inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşalım

Hahahhahahaha kızlar öldürdünüz beni yahu çok şey kaçırmışım vallaa.. şimdi tek tek yazayım geç kalan cevaplarını rüyam sizlerle azz sonraa

Canım öncelikle hoş geldin. Ben de yeni sayılırım hatunlar hemen beni de aralarına aldılar sağolsunlar bence içine sinmediyse mutlaka başka doktora git, sonuçta sonraki süreçteki takip de çok önemli. Mantarı atlamış mesela ve önemli bir şey. Folik asit mutlaka kullanmak gerekiyor zaten. D vitamini çok düşük çıkmış kullanman iyi ama fazlası toksik olabiliyor, kontrollü gitmek lazım onu bir sorman gerekir bence. Doktor konusunda içine sinen iyi bir doktor bul derim ben :)
Canım olabilir pko olanların testlerini görüyorum bazen aylarca pik göremeyebiliyorlar. Yani yumurtlama oluyor adet görüyorlar ama gebelik oluşacak kadar büyümüyor yumurta. O nedenle pes etmeden pik görene kadar 2 ay 3 ay bile sürse drvam edin teste aynı saatte diyorlar. Düzenli ilişkide mutlaka denk gelirdi diye düşünüyor insan ama bu normal bir yumurtlama ve adet döngüsünde olur. Sen gün aşırı denerken belki yumurtan yeterince hiç büyümedi. O nedenle ovulasyon testi kullanman bence çok iyi olur, tabi yine kendini strese sokmadan gün aşırı ilişkiye devam et
Propolis yiyorum ama yum faydası olur mu ki
Oluyor diye biliyorum canım
ahahaha düşünsene
Hahaha kızlar valla öldüm sabah sabah gülmekten paylaşsaydı bence bilimsel bir konu tartışıyoruz burda yani sanki de kötü bişi yapıyoruz hıh doğru anlamazsak bu akşam haberlerde ilginç sakatlık haberleriyle karşılaşabilirdiikkk
Ben de diyorum doggy den mi bahsediyor farklı bir pozisyondan mı kafamda bir sürü şey geçti
Valla hepimizin hayal gücüne bıraktılar çok fena şeyler olabilirdi bu akşam
Canım d vit fazlası zarar unutma. Bir de magnezyum ben de kullanıyordum ama gebelikte kullanılması yasakto benim markanın. O nedenle bıraktım. Hangi marka serbestse onu al sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…