Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çakalmıyız
Bir kutu henüz bitmedi canım. Hamilelikte yok görünürde ama yumurta çalışması iyi hissediyorum canım.
Sen de bir farklılık var mı

Ben bitirdim prowomen 1 kutu.
Şimdi inofolic pembe kullanıyorum 2.kutudayım..
ikiside aynı hissettirdi bana nedense fark göreemdim.

Ben bitirdim prowomen 1 kutu.
Şimdi inofolic pembe kullanıyorum 2.kutudayım..
ikiside aynı hissettirdi bana nedense fark göreemdim.
Aynı hissettirdi derken canım? Yumurtlama olduğunda misal ben de ağrı oldu? Sağ taraf olmazdı. Sağ tarafta da oldu. Regl günüm uzadı daha doğrusu normaline geldi

Ben magnezyumu işk doktora göstermiştir. Bu olur demişti. Zaten 10 günü vs kaldı. Yumurtlama konusunda haklısın. Biz 3 aydır falan 2 günde bir deniyoruz. Hiç atlamadan hemde ama denk gelmedi işte

Aynı hissettirdi derken canım? Yumurtlama olduğunda misal ben de ağrı oldu? Sağ taraf olmazdı. Sağ tarafta da oldu. Regl günüm uzadı daha doğrusu normaline geldi

her ikiside aynı belirtileri verdi. ovilasyon takvime göre yumurtlma zamanı kasık ağrısı oluştu 2 gün süren başka + yada - belirti olmadı arasında

yine yoğunluğum başladı
stajer öğrenciler geldi neyseki..
okullar açılmadı... bunları niye gönderdiler acebeeee
Bizede gelecekmiş
her ikiside aynı belirtileri verdi. ovilasyon takvime göre yumurtlma zamanı kasık ağrısı oluştu 2 gün süren başka + yada - belirti olmadı arasında
Benim fsh yüksek onu demekki düzene soktu canım

töööbe bismillah Biz bu gidişle hamile kalırsak ondan bir eksik yanımız kalmayacak ama
sana turuncusunu alayım mı cano

kızlarr günaydın,,
Ben,m yeni Batı kaydeder misiinz. 29 Ekim.
yav gelion bat söylüyon sonra yüzünü gören cennetlik
iki lafın belini kırmıyon bizimle

Kızlar merhaba prowomen içeriğinde biliyorsunuz ki folik asit var + folik asit hapı da kullanıyormusunuz..
canım onun içinde gereken tüm takviyeler var zaten

sana turuncusunu alayım mı cano

yav gelion bat söylüyon sonra yüzünü gören cennetlik
iki lafın belini kırmıyon bizimle

canım onun içinde gereken tüm takviyeler var zaten
Haklısın valla Baloncuk. ama ben hızınıza yetişemiyorum ki burada ...

Tamam bende varım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…