- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.761
ayy ben sana kıyamam...Kızlar rüyamı yazıyorum dikkat dikkat yorumları alalım
Dün gece rüyamda doktorumu ve hemşiresini gördüm. Böyle değişik bir muayene çeşidi varmış, hemşiresi böyle karnımın belirli yerlerine bastırarak onu yapıyor. Bu muayanede hangi açıda nasıl canım acıdığına göre normal doğum yapıp yapamayacağım belli oluyormuş (saçmalığa bak)sonra benim canım hiçbirinde tam acımıyor, hemşire aslında buraya bastırınca genelde en çok acır diyor, benim o pek acımadı ama solda kistim olduğu için sağdakinde acıdı ama o da çok değil diyorum. Ondan sonra doktora söylüyor işte böyle böyle diye, doktorum da ee bu süper haber o zaman diyor rahatlıkla normal doğuma alırız seni diyor ben de çok seviniyorum. Sonra tam kalkıyorum aklıma geliyor, hemşireye diyorum iyi de ben hamile değilim ki daha, bu muayeneyi herkese mi yapıyorsunuz hamilelere mi, ben hamile değilim ki diye üzülüyorum. Hemşire bana bakıp gülümsüyor
Ne dersiniz umut var mıbilinçaltım çıktı ortaya
İnşallah canım çok teşekkür ederim sana da inşallah en kısa sürede en sağlıklısıyla..ayy ben sana kıyamam...
Allah inşallah sağlıklı bir doğum nasip eder sana...
bende çok rüyalar görüyorum... geceleri çok uyanıyorum...
inşallah bunların sonu güzel olur...
ve inşallah bu sana bir işarettir
altın düşmüş diye haber var tıkladım... oynadığı 1 tl
gerçekten ne düşmüş ama
eskiden maaşımızdan köşeye atar çeyrek alalım derdik
şimdi gram alırız o parayla
canımsın..İnşallah canım çok teşekkür ederim sana da inşallah en kısa sürede en sağlıklısıyla..
Gerçek gibiydi, resmen o sevinci bir anlık şaşkınlığı ve hayal kırıklığını heyecanı yaşadım rüyada..
Keşke bunları görünce tamam kesin oldu bu iş dyebilsekaslında bunlar da zihnimizin farkında olmasak da ne kadar bu konuyla meşgul olduğunu gösteriyor. Hoş farkındayız da zaten hayırlı haberler gelsin inşallah hepimize
şu hale bak.. şu haline düşmüş diyorlar bacım.. şaka gibi.. eskide kaldı sanırım o yastık altı altınlarBende fındık paramla 1 bilez,k yapayım dedim uçtu gidiyor maşallah
Burnunu tıkayıp iç bebekbende 1 kere denedm içemedim
kızlar nasıl içtiniz ikinzde bana söyleyin
gerçi yetişemem ben artık sanırım
Prowomen kullanıyorum canım. İçerisinde yeterli derecede folik var. Ekstra kullanmıyorum. Omega3 de alıyorum.Paresilaaa folikasit içiyordun devam demi ?
Düşsün düşsün nikah var. Bir çeyrek yollayacağız. 1 lira 1 liradıraltın düşmüş diye haber var tıkladım... oynadığı 1 tl
gerçekten ne düşmüş ama
eskiden maaşımızdan köşeye atar çeyrek alalım derdik
şimdi gram alırız o parayla
Hayırlara çıksın canım. Suya da anlat.. Suyun hızı gibi çok çabuk gerçekleşsinKızlar rüyamı yazıyorum dikkat dikkat yorumları alalım
Dün gece rüyamda doktorumu ve hemşiresini gördüm. Böyle değişik bir muayene çeşidi varmış, hemşiresi böyle karnımın belirli yerlerine bastırarak onu yapıyor. Bu muayanede hangi açıda nasıl canım acıdığına göre normal doğum yapıp yapamayacağım belli oluyormuş (saçmalığa bak)sonra benim canım hiçbirinde tam acımıyor, hemşire aslında buraya bastırınca genelde en çok acır diyor, benim o pek acımadı ama solda kistim olduğu için sağdakinde acıdı ama o da çok değil diyorum. Ondan sonra doktora söylüyor işte böyle böyle diye, doktorum da ee bu süper haber o zaman diyor rahatlıkla normal doğuma alırız seni diyor ben de çok seviniyorum. Sonra tam kalkıyorum aklıma geliyor, hemşireye diyorum iyi de ben hamile değilim ki daha, bu muayeneyi herkese mi yapıyorsunuz hamilelere mi, ben hamile değilim ki diye üzülüyorum. Hemşire bana bakıp gülümsüyor
canımsın..
çalışmalar ne alemde
keşke şöyle en azından 50-100 tl felan düşse... bir çeyrek 800 dayanmış olacak iş değilBurnunu tıkayıp iç bebek
Prowomen kullanıyorum canım. İçerisinde yeterli derecede folik var. Ekstra kullanmıyorum. Omega3 de alıyorum.
Düşsün düşsün nikah var. Bir çeyrek yollayacağız. 1 lira 1 liradır
Hayırlara çıksın canım. Suya da anlat.. Suyun hızı gibi çok çabuk gerçekleşsin
İnşallah canım teşekkür ederim hepimize hayırlı haberler dönsün inşallahHayırlara çıksın canım. Suya da anlat.. Suyun hızı gibi çok çabuk gerçekleşsin
eğer başka yerde kaldıysanız ve sağlık söz konusuysa bişey diyememYumurtlamayı geçtik ya saldık bu aradevam etsek iyiydi ama işte haftasonu eşimin ailesinde kaldık sonra eşim biraz rahatsızlandı ben biraz yoğundum falan derken bu günlere geldik inşallah tutmuştur öncekiler artık
canımsın..
çalışmalar ne alemde
şu hale bak.. şu haline düşmüş diyorlar bacım.. şaka gibi.. eskide kaldı sanırım o yastık altı altınlar
gram 477yok canım c.tesi günü arkadaşa hdiye diye 1 gram aldım 458 idi ama tanış die 450 den aldım daha 5 gün 472 degece ise 477 e kadar çıktı
İnşallah hayırlara çıksın işaret olsun bebiş olsunKızlar rüyamı yazıyorum dikkat dikkat yorumları alalım
Evet canım aynen tam regl öncesi hamile kalan da var gerçekteneğer başka yerde kaldıysanız ve sağlık söz konusuysa bişey diyemem
ama ben şunu anladım bence regl gelene kadar devam etmek lazım
ben aşılama için ilk kontrole gittiğimde doktor vbana sonradan büyüyen ve yeni çatlayan bir yumurtam olduğunu söylemişti mesela
pozisyon denenmeliEvet canım aynen tam regl öncesi hamile kalan da var gerçektenmutlaka düzenli ilişki zaten sperm kalitesi için de olması gereken. Ama dediğin gibi bazen koşullar nedeniyle olmuyor. Bugün ben yeniden sahalara dönerim artık bir sürü pozisyon da öğrendik
İnşallah canım hatta mümkünse hepimizin işareti olsun hepimiz bu rüyadan sonra hamile kalalımİnşallah hayırlara çıksın işaret olsun bebiş olsun
Burnunu tıkayıp iç bebek
Prowomen kullanıyorum canım. İçerisinde yeterli derecede folik var. Ekstra kullanmıyorum. Omega3 de alıyorum.
Düşsün düşsün nikah var. Bir çeyrek yollayacağız. 1 lira 1 liradır
Hayırlara çıksın canım. Suya da anlat.. Suyun hızı gibi çok çabuk gerçekleşsin
uyanık yaben kullandım. seninde kullandığını biliyoum devam ediyor musun diye yokladım
Baktık baktık yahukeşke şöyle en azından 50-100 tl felan düşse... bir çeyrek 800 dayanmış olacak iş değil
Aminnnn canımmm aminnnnİnşallah canım teşekkür ederim hepimize hayırlı haberler dönsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?