- 19 Kasım 2019
- 53.707
- 136.364
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.821
Benim 11di canım. hayıt tohumu içtim testere dişli aslan pençesi çayı içtim. Şimdi prowomen kullandığım için bu bitkileri bıraktım.SEnin Fsh kaçtı canım bende kür yaptım bu ay. Bakalım randevu aldım kaç çıkacak mera ediyorum
bir süre çalışmayı düşünmüyorum zaten bu kadar zaman beklememin sebebi de buydu düzenimi kurayım sonra küçücük bebeği bırakıp hemen işe dönmeyeyim istiyordum en azından şöyle 1,5 2 yaşına kadar en kötü 1 yaşına beraber olalım sonra yine işe dönerim diye düşünüyorum.ben bu konuda cesaretliyim ya
birde onca uğraşta sonra kabulüm
sen işe devam edecenmi peki çocuktan sonra
benim iş yerim aynı kalırsa çalışmaya devam edecem... 6 aydan sonrabir süre çalışmayı düşünmüyorum zaten bu kadar zaman beklememin sebebi de buydu düzenimi kurayım sonra küçücük bebeği bırakıp hemen işe dönmeyeyim istiyordum en azından şöyle 1,5 2 yaşına kadar en kötü 1 yaşına beraber olalım sonra yine işe dönerim diye düşünüyorum.
Hayırlısı ya bir gelsinler de gerisi gelir. belki şartlar daha farklı olacak ummadığımız gibi gelişecekbenim iş yerim aynı kalırsa çalışmaya devam edecem... 6 aydan sonra
hem annem üst katımda hemde iş yerim eve çok yakın..
ama iş yerim aynı kalmazsa çalışmam sanırım...
yaa gebelik için plan yapmak zaten mantıklı değil ki kuzucumHayırlısı ya bir gelsinler de gerisi gelir. belki şartlar daha farklı olacak ummadığımız gibi gelişecek
Önceden her şeyimi planlıyordum şimdi bir plan yapacağım ya hamile kalırsam yada ya kalamazsam o zamana kadar diye düşünüyorum.
Beni en çok yoran da bu zaten belirsizlik
Evet tabi ki bilinçaltı. Tabi malum oldu diye inananlar da var saygı duyarımBilinçaltı canım benim. Ona baklırsa ben bu ne rüyalar gördüm. Gebelik testileri çifter çfiter çizgiler mi dersin.
Erkek bebek doğurmak mı dersin :) ama adet oldum dün
O arkadas sensin shhdhdhshshsSorma ya aşırı yüksek fiyatları. Biz o konuda şanslıydık evet
Şimdide çevremiz bizden nasiplenicek işte
Hadi bakalım arkadaşın vericekse çok iyi kavuşursun yumağına
Bena 3bin dediler400 kdar normal bebeğim.. Sende kaç
Hüüüüü kaç para kızzz bunlarrrrr niyeeee
Nasıl yokkk
ya plan derken şu anlamda bir işe kalkışacağım mesela ya hamile kalırsam diyorum yapamıyorum.yaa gebelik için plan yapmak zaten mantıklı değil ki kuzucum
hayat süprizlerle dolu
Hayırlısı canım benim.Evet tabi ki bilinçaltı. Tabi malum oldu diye inananlar da var saygı duyarımkeşke rüyalar gerçek olsa. Hayırlısı bir dahaki aya İnşallah
Bende bu ay içtim bu bitkileri karıştıp çayını yaptım sabah ve akşam içtim. Testere dişli aslan pençesi, hayıt tohumu ve civan perçemi. Bu ay yine deneyebilirm. yada incir kürü mü denesem. Sen hiç denedin mi. Yumurta gelişimi için.Benim 11di canım. hayıt tohumu içtim testere dişli aslan pençesi çayı içtim. Şimdi prowomen kullandığım için bu bitkileri bıraktım.
baloncuk sadece 3binmi kızz..Bena 3bin dediler
ayyy herşeyi planlı yaşanmazki bacımya plan derken şu anlamda bir işe kalkışacağım mesela ya hamile kalırsam diyorum yapamıyorum.
Bir de lanet bir huyum var asla spontene yaşayamam önümü görmem lazım
ayrıca bu deneme sürecine başlamadan önce de öyle hemen şıp diye hamile kalacağımı düşünmüyordum,
ama bu kadar süründüreceğini de düşünmedim be
öğlen oldu haberin olaGunaydin askoslaaaaaaaar
Ekşın var ya günlük yaşamım için değil de uzun vadeli daha çok maddi planlarda maalesef öyle olamıyorumbaloncuk sadece 3binmi kızz..
biz daha fazla para ederikkk
ayyy herşeyi planlı yaşanmazki bacım
hayat cok monotonlaşır
sana ekşın gerek
öğlen oldu haberin ola
maddiye hiç değinmeEkşın var ya günlük yaşamım için değil de uzun vadeli daha çok maddi planlarda maalesef öyle olamıyorum
yoksa günlük yaşantım öyle değil yani
Amaaannnn dertlendim yine ya
Allah yardımcınız olsun valla kuzum kolay değil hem maddi hem manevimaddiye hiç değinme
Allaha şükür biriktirdik iyide biriktirdik yani araba alacaktık
sperm sorunu çıkınca ilaçlar aşırı pahalı.. tedavide öyle..
sonra aşılamaydı tüptü derken...
canım kulanma günlük dozu aşarsın. Ben ımprly kullanıyorum içinde folik asit var. Ayrı olarak kullandığım folik asiti bırkatım meselaKızlar merhaba prowomen içeriğinde biliyorsunuz ki folik asit var + folik asit hapı da kullanıyormusunuz..
Ahahah bende nasıl anlamadıysamO arkadas sensin shhdhdhshshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?