- 19 Kasım 2019
- 53.707
- 136.364
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #170.801
benmkiler baya iştah açtı... zaten yazıyor açacağıda bu kadarını tahmin etmedimahh şu takviyeler
bana folik bile yetiyor vallahi kilo almama
heh şöyle ya... valla özlüyoruzHaklısın valla Baloncuk. ama ben hızınıza yetişemiyorum ki burada...
Tamam bende varım artık
Bilinçaltı canım benim. Ona baklırsa ben bu ne rüyalar gördüm. Gebelik testileri çifter çfiter çizgiler mi dersin.Kızlar rüyamı yazıyorum dikkat dikkat yorumları alalım
Dün gece rüyamda doktorumu ve hemşiresini gördüm. Böyle değişik bir muayene çeşidi varmış, hemşiresi böyle karnımın belirli yerlerine bastırarak onu yapıyor. Bu muayanede hangi açıda nasıl canım acıdığına göre normal doğum yapıp yapamayacağım belli oluyormuş (saçmalığa bak)sonra benim canım hiçbirinde tam acımıyor, hemşire aslında buraya bastırınca genelde en çok acır diyor, benim o pek acımadı ama solda kistim olduğu için sağdakinde acıdı ama o da çok değil diyorum. Ondan sonra doktora söylüyor işte böyle böyle diye, doktorum da ee bu süper haber o zaman diyor rahatlıkla normal doğuma alırız seni diyor ben de çok seviniyorum. Sonra tam kalkıyorum aklıma geliyor, hemşireye diyorum iyi de ben hamile değilim ki daha, bu muayeneyi herkese mi yapıyorsunuz hamilelere mi, ben hamile değilim ki diye üzülüyorum. Hemşire bana bakıp gülümsüyor
Ne dersiniz umut var mıbilinçaltım çıktı ortaya
rüyalar gerçek olsaBilinçaltı canım benim. Ona baklırsa ben bu ne rüyalar gördüm. Gebelik testileri çifter çfiter çizgiler mi dersin.
Erkek bebek doğurmak mı dersin :) ama adet oldum dün
SEnin Fsh kaçtı canım bende kür yaptım bu ay. Bakalım randevu aldım kaç çıkacak mera ediyorumBizede gelecekmiş
Benim fsh yüksek onu demekki düzene soktu canım
aynen canımrüyalar gerçek olsa
Ne deneyimler ne deneyimlerrrrrheh şöyle ya... valla özlüyoruz
senin deneyimlerini
kız hormonları maffetme bak böyle ard arda bişeyler yaparakNe deneyimler ne deneyimlerrrrrDDD
İyi mi kötü mü artık bilemedim. Bu ayda incir kürünü denemeye karar verdim.
diyet falan yapma da sağlıklı beslenebilirsinbenmkiler baya iştah açtı... zaten yazıyor açacağıda bu kadarını tahmin etmedim
kendime dur demem lazım
tüp beebk iğneleri yeterince şişirecek zaten
Benim FSH yüksekti bu bitki çayını ondan kullandım. incir kürünü belki yapmam bilmiyorum. Yine aynı bitki çayını deneyebilirim çünkü faydasını görüdm yani yumurtam iki gün pik yaptı. Normalde bir gün sürerdi pikim.kız hormonları maffetme bak böyle ard arda bişeyler yaparak
bu aralar diyet felan asla yapmam... sağlıklı besleniyorumdiyet falan yapma da sağlıklı beslenebilirsin
tamam kuzum bu yönden iyi ama diğer taraftan dikkatli olBenim FSH yüksekti bu bitki çayını ondan kullandım. incir kürünü belki yapmam bilmiyorum. Yine aynı bitki çayını deneyebilirim çünkü faydasını görüdm yani yumurtam iki gün pik yaptı. Normalde bir gün sürerdi pikim.
aynen kuzum katılıyorum bir de yürüyüş yapmalısın malum ilerde de yapman gerekecek zaten mecburbu aralar diyet felan asla yapmam... sağlıklı besleniyorum
kilo dediğin nedir verilir valla çikom
beybim gelsinde
aynen kuzum katılıyorum bir de yürüyüş yapmalısın malum ilerde de yapman gerekecek zaten mecbur
bunlar olduğu zaman eğer dert yakınırsan sana bugünleri hatırlatacamMinik bir şey arkamdan ağlasın istiyorum artık.
Minnak bir el çekiştirsin saçımı, ufacık ayaklar tepişsin kucağımda
Belki tatlı tatlı sitem ederimbunlar olduğu zaman eğer dert yakınırsan sana bugünleri hatırlatacam
her ikiz üçüz istediğimde annem diyorki naılsa tüm gün ben bakacam rahatsın demiBelki tatlı tatlı sitem ederim
seninki de iyi cesaret ama üçüz nedir yaher ikiz üçüz istediğimde annem diyorki naılsa tüm gün ben bakacam rahatsın demi
akşamları ararsan tlfonunu açmayacamkal üçüzlerinle baş başa diyor
ben bu konuda cesaretliyim yaseninki de iyi cesaret ama üçüz nedir ya
ikizim olsun bende isterdim bir kız bir erkek çok güzel olur eminim
ama şu an olsa ikiz naparım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?