Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende test yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya negatif çıkarsa moralimi bozmak istemiyorum birde adetime daha 9 gün var çok zor geçecek 9 gün
Senin daha cok varmis dusunme gecer 9 gun

Akmoş nerelerdesn sen

Dayloşuuuummmmmm

Selamm canoooo oturuorm sen ne yapıyorsm

Yaramazlıkmı yapmış paremm

Ayyy bu ay coğu kişide gecikti mevsim geçişi diyemi acaba
Iyiyim kuzum uzaniyorum oylee
Bilmiyorum canim bencede ondandir bekliyorum yani gelmesini

Benim 4 gün kaldı test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ://// seninki neden gecikti acaba
Az kalmiss
Bilmiyorum ki neden gecikti bekliyorum gelmesini bi sonraki tura geceyim

Yüz üstü uzanıyorum normalde bu kadar fazla atmazdı göbeğim kalbimden hızlı atıyor göbek deliğimin olduğu yer yani niye acaba
Normalde böyle olmazdı ahshshs

Gecmis olsun kuzum
Bende bana neler oldugunu cozmeye calisiyorum 5gun oldu regl olmadim ve olacakmisim gibide durmuyor
Test yaptim bi kac kez negatif cikti bi kac gun daha bekliyim diyorum
Sağol tatlım
5 gün uzun bir süre canım
Fazla bekletme. Kiste dönüşebilir
Bende test yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya negatif çıkarsa moralimi bozmak istemiyorum birde adetime daha 9 gün var çok zor geçecek 9 gün
9 gün varmış. Var ise bile negatif çıkabilir. O yüzden azıcık daha sabır
Akmoş nerelerdesn sen

Dayloşuuuummmmmm

Selamm canoooo oturuorm sen ne yapıyorsm

Yaramazlıkmı yapmış paremm

Ayyy bu ay coğu kişide gecikti mevsim geçişi diyemi acaba
Fikir ayrılığı diyelim canım
Lütfen herkesin ki gecikmedi
Benim ki geldi gelmez olasıca

Merhaba arkadaşlar, adetime 5 gün var ara sıra bel agrım ve kasık ağrılarım oluyor çokta akıntım var bazen adet oldum sanıyorum sol kasıgımda da şişlik var gibi hissediyorum 3 gündür böyle ağırlarım oluyor adet olacakmışım gibi, bebek düşünüyoruz hamilelik belirtileri de olabilir mi bunlar yoksa hiç ümitlenmiyim mi aynı şeyleri yaşayanlar var mı?? Lütfen yazar mısınız??

Adetinize daha cok var o gunu bekleyip test yapin yada kan verin hamile olup olmadiginizi o sekilde ogrenebilirsiniz. Bu anlattiginiz seyleri tum kadinlar yasiyor hamilelikte olabilir baska biseyde burda net bir cevap alacaginizi dusunmuyorum.

Adetinin gelmesini beklemen daha iyi olacaktır canım benim adetim de 8 Ekim :) beraber test yaparız hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…