Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle deme canim ben pko oldugumu yeni lgrenmistim ilk ovulasyon testimi kullandigim zaman oda 26. gün pik göstermisti her regl de degisiyor malesef pko lularsa gecikmeli olssda regl her ay geliyorsu bende de .

mutlaka ovulasyon testi kullan bence ilkinde olucak diye birsey yok ztn hem her ay kaliteli bi yunurta gelismiyor ki ztn

Sinavlar bitti mi yevrummm

Maalesef ben çözdüm
Umarım uzun sürmez

Çoktan bebek 3.sınıfın sınavları geliyor nerdeyde

Dünkü güzel migren atağından sonra ayılmaya çalışıyorum canım
Sen?
Gecmis olsun kuzum
Bende bana neler oldugunu cozmeye calisiyorum 5gun oldu regl olmadim ve olacakmisim gibide durmuyor
Test yaptim bi kac kez negatif cikti bi kac gun daha bekliyim diyorum

Gecmis olsun kuzum
Bende bana neler oldugunu cozmeye calisiyorum 5gun oldu regl olmadim ve olacakmisim gibide durmuyor
Bende test yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ya negatif çıkarsa moralimi bozmak istemiyorum birde adetime daha 9 gün var çok zor geçecek 9 gün

Akmoş nerelerdesn sen

Selamlaaaarrrrrr guzulaaaarrrrrr
Dayloşuuuummmmmm

Merhabalaarrr
Napiyorsunuz
Selamm canoooo oturuorm sen ne yapıyorsm

Maalesef ben çözdüm
Umarım uzun sürmez

Çoktan bebek 3.sınıfın sınavları geliyor nerdeyde

Dünkü güzel migren atağından sonra ayılmaya çalışıyorum canım
Sen?
Yaramazlıkmı yapmış paremm

Gecmis olsun kuzum
Ayyy bu ay coğu kişide gecikti mevsim geçişi diyemi acaba

Gecmis olsun kuzum
Benim 4 gün kaldı test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ://// seninki neden gecikti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…