- 19 Aralık 2019
- 1.544
- 1.313
- 83
- 35
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.201
Valla kuzum zaman bana bile su gibi akipgeçiyor hamile olanlar zaman geçmiyor diyor ama ben nasıl geçtiğini anlamıyorum vallaPatır patır döküldük he
Merhaba fıstık
Nasılsın
Oyyyy bu prenses seni çok mu yoruyor annesi
Hangi ara 30 haftalık oldun tatlım
33 diyorum ve de susuyorum
Benimki de bu ay normal geldi şaşırdım
iyiyim çok şükür fıstık sen nasılsınMerhaba fıstık
Nasılsın
2021 girmeye az kaldı bu topiğide devircez giviPatır patır döküldük he
Merhaba fıstık
Nasılsın
Oyyyy bu prenses seni çok mu yoruyor annesi
Hangi ara 30 haftalık oldun tatlım
33 diyorum ve de susuyorum
Benimki de bu ay normal geldi şaşırdım
Kandırılıyorumyazmayı unutma
benimkiler bitsin seninki de yola girsin inşallah 9 ay vaktimiz olacakçeşit çeşit örerim
Aşk olsun ben seni kandırır mıyım hiç? Üzdün bak beni2021 girmeye az kaldı bu topiğide devircez givi
Kandırılıyorum
Ben bilmem kız anaları sonradan nazlı oluyormuşşşAşk olsun ben seni kandırır mıyım hiç? Üzdün bak beni
Güzel geçsin sağlıkla geçsin..Valla kuzum zaman bana bile su gibi akipgeçiyor hamile olanlar zaman geçmiyor diyor ama ben nasıl geçtiğini anlamıyorum valla
İyiyim fıstık. İki bebe sevdim. Onlarla oyun oynadım.iyiyim çok şükür fıstık sen nasılsın
Tüm yıllar, aylar bizim2021 girmeye az kaldı bu topiğide devircez givi
Kandırılıyorum
iyi bakalım seni de görcez kız anası oluncaBen bilmem kız anaları sonradan nazlı oluyormuşşş
Ohh yarasınnn .. Desene bol bol enerji depolamışsınİyiyim fıstık. İki bebe sevdim. Onlarla oyun oynadım.
Anaaammm Allah söyletti bakkkkkiyi bakalım seni de görcez kız anası olunca
Ohh yarasınnn .. Desene bol bol enerji depolamışsınTez zamanda inşallah kendi bebelerini seversin kuzum
Amin kuzum amin kız olanı bana benzettiler. Bende küçükken onun gibi boncuk boncuk bakarmışım, herkese gülermişim. Perçimlerim varmış, tıkırtıya oynamışım ki bunu hatırlıyorum sokağın ortasında oynardım. Tatile gittiğimizde masaya çıkartırlardı oynardımiyi bakalım seni de görcez kız anası olunca
Ohh yarasınnn .. Desene bol bol enerji depolamışsınTez zamanda inşallah kendi bebelerini seversin kuzum
Ayy inşallahAmin kuzum amin kız olanı bana benzettiler. Bende küçükken onun gibi boncuk boncuk bakarmışım, herkese gülermişim. Perçimlerim varmış, tıkırtıya oynamışım ki bunu hatırlıyorum sokağın ortasında oynardım. Tatile gittiğimizde masaya çıkartırlardı oynardımoda benim gibi
Öyle bir kızım ya da oğlum olsun
Hayaller bebe hayatlar negatif kirazmAyy inşallahbaşında kocaman fiyonklu bandanalar fırfırlı elbiseler erkek olursa da papyonlu hırkalar yelekler
Ayy nasıl güzel bi haftasonuydu baluşum
Ayyy oliveeemmm kıyamam sanaaaAyy nasıl güzel bi haftasonuydu baluşumçok üzüldüm dönüyorum diye ama haftaya vuslat var yine. Sevgili gibi olduk haftasonları buluşuyoruz.
Haftaya cumartesi aşılamam için de doping alıyoruz
AminnAyyy oliveeemmm kıyamam sanaaa
Yiyin yiyin topak topak bebe olsun inşallaaaahhhhhhhh
Seminerin ne zaman başlıyor
Bişey demediler daha bize. Valla seminer ne zaman başlar bilemedim ama yüksek lisanstan gına geldiSeminerin ne zaman başlıyor
Aynı bebeğim, bekarcılık oynuyormBal0ncuk sen napıyosun kuzum? :)
Ayy benm eşimin 17sinde başlıyorBişey demediler daha bize. Valla seminer ne zaman başlar bilemedim ama yüksek lisanstan gına geldiCanım artık ders çalışmak istemiyor.
ALlahım yareppim inşallah öyle bişey olmaz bizde haftasonu olmaz sizin de bu düzen değişir aminAynı bebeğim, bekarcılık oynuyorm
Ayy benm eşimin 17sinde başlıyor
Cumartesi pazarları 3 ay boyunca
Artık gelemiyecek.. Haftaya son gelişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?