- 19 Kasım 2019
- 53.692
- 136.311
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.221
İl il değişiyormuşALlahım yareppim inşallah öyle bişey olmaz bizde haftasonu olmaz sizin de bu düzen değişir amin3 ay nedir ya
Ay hafta içi yapsınlar bi kaç saatçik okul var zatenİl il değişiyormuş
Mesel maraşta bu hafta başlamlş ama cum günleri
İnş sende de hafta içifir
Kesin kızım da oğlum da öyle olacakAyy inşallahbaşında kocaman fiyonklu bandanalar fırfırlı elbiseler erkek olursa da papyonlu hırkalar yelekler
Gün gelecek hayatlar da bebe olacakHayaller bebe hayatlar negatif kirazm
Şifa olsun fıstığımmmmAyy nasıl güzel bi haftasonuydu baluşumçok üzüldüm dönüyorum diye ama haftaya vuslat var yine. Sevgili gibi olduk haftasonları buluşuyoruz.
Haftaya cumartesi aşılamam için de doping alıyoruz
Bende dedim eşime oda dediki tüpleAy hafta içi yapsınlar bi kaç saatçik okul var zatenAma biz buluşamazsak nasıl çocuk yapcaz
İnşallah güzel kalplim paremKesin kızım da oğlum da öyle olacak
Kızım çok kokoş oğlum karizma olacak
Gün gelecek hayatlar da bebe olacak
Şifa olsun fıstığımmmm
Olacak olacakBende dedim eşime oda dediki tüple
İnşallah güzel kalplim parem
Aminn kuzummKesin kızım da oğlum da öyle olacak
Kızım çok kokoş oğlum karizma olacak
Gün gelecek hayatlar da bebe olacak
Şifa olsun fıstığımmmm
Bende dedim eşime oda dediki tüple
İnşallah güzel kalplim parem
Sus kız senAminn kuzumminşallahh çok ihtiyacımız var duaya aklınıza geldikçe edin nolur
Benimki tüp istemiyor sankiHık mık tamam diyor ama ben anlıyorum Biraz daha denesek mi derken kötüleşmesek bari tövbe estafurullah
Ya yağmur yağsa şimşek çaksa hamile olsam bu ay ne iyi oluro zaman zaten seminer olsa da olmasa da nazlanırım eşim gelir. Gitmekten şikayetim yok, hiç zorlanmadım ama olsun ❤ Rabbim "Ama ben hamileyim" demeyi nasip etsin hepimize
Sus kız sen
Haftaya gebeeğğğğsssiin sen
Hayat mucizelere dolu olivemhı hıı tabi. 1 haftada değerler tavan yaparsa neden olmasın Ağzını 5 dk boş bırakmıyorum eşimin ama 1 haftada etki ederse ve ben hamile kalırsam var yaa uuuuh Çocuk sevindiricem.
Neden olmasın? vakti zamanı gelince olacak inşallah canım ben inanıyorum..Hayaller bebe hayatlar negatif kirazm
Dahası da var inşallah alerji olmazHayat mucizelere dolu olivem
Adama tıkamışsn herşeyi
İnşallah güzel kirazımNeden olmasın? vakti zamanı gelince olacak inşallah canım ben inanıyorum..
Kaş yapayım derken göz çıkarma olivemDahası da var inşallah alerji olmaz
Kız Allah korusunn evimin direğiniİnşallah güzel kirazım
Kaş yapayım derken göz çıkarma olivem
Buyrun benim cok özlediler beni sanırım
Ne kutlama yaaa herif gidiyehhh gazoz enerjisiyle birinizi kıstıracagımHakkında hayırlısı olsun askosum..
Elbet bizimde veletlerimz olcak
HAbibte regl oldu onu şampanya patlatarak kutluyor
İyi geceler bal kız
Nasılsın
Öyleymiş cok özlemişlerBuyrun benim cok özlediler beni sanırım
Senin herif 1 aydır gidecek hala burdaNe kutlama yaaa herif gidiyehhh gazoz enerjisiyle birinizi kıstıracagım
Tamam en cok kim isterse ona gazoz vericekimÖyleymiş cok özlemişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?