- 19 Kasım 2019
- 53.692
- 136.313
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #171.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin herif 1 aydır gidecek hala burda
Senden ayrılamıyor zaar![]()
Havada aşk kokusu varYok beee işlemler sürdü![]()
Canlarım özledim be muhabbetinizi siz konuşun ben okuyum
Evett ozlemisim gazoz icmedim gittiginden beriCanın gazoz mu çekti hiiii desene![]()
![]()
Geldiiimm hani gazozum
Anamm daha miniksinHahahahah
6 ay sonra 23 olacam bende yaşlanıyorum
Nerelerdesn bizde seni özledikkkCanlarım özledim be muhabbetinizi siz konuşun ben okuyum![]()
Anaaammmmm tabağı gördünmğ bak hazırlık öyle olur beyazmDün 15 iydi bugün 16. Günüm yunurtlamada sans dileyin bana dün tamam bugunun de yerini yaptim gündüzdenBacım tabağa bayıldım bende alayim onlardan şifa olsun bebe olsun
olive_bluto
Sen gelene kdar o gazozları aldı kaçtıEvett ozlemisim gazoz icmedim gittiginden beri
Geldiiimm hani gazozum![]()
Gazozlar hazir mi![]()
![]()
bu gece çok ihtiyacım var benim
@HAbibte
Her daim hepiniz duamdasınız canımAminn kuzumminşallahh çok ihtiyacımız var duaya aklınıza geldikçe edin nolur
Benimki tüp istemiyor sankiHık mık tamam diyor ama ben anlıyorum
Biraz daha denesek mi derken kötüleşmesek bari tövbe estafurullah
Ya yağmur yağsa şimşek çaksa hamile olsam bu ay ne iyi oluro zaman zaten seminer olsa da olmasa da nazlanırım eşim gelir. Gitmekten şikayetim yok, hiç zorlanmadım ama olsun
❤ Rabbim "Ama ben hamileyim" demeyi nasip etsin hepimize
Işler güçler bacım adam yorgun onu diriltme çalışmaları güzel yemek falan yaptım akşam sabah kahvaltı da bal kaymakNerelerdesn bizde seni özledikkk
Anaaammmmm tabağı gördünmğ bak hazırlık öyle olur beyazm
Sen gelene kdar o gazozları aldı kaçtı
HAbibte
Yaramazsa topluca enişteyi linç etmeye gelecez bacım bu seferIşler güçler bacım adam yorgun onu diriltme çalışmaları güzel yemek falan yaptım akşam sabah kahvaltı da bal kaymakise yarar inşallah
Yaramazsa topluca enişteyi linç etmeye gelecez bacım bu sefer![]()
Tuhhh kacirdim desene yarin gazoz icerim artikNerelerdesn bizde seni özledikkk
Anaaammmmm tabağı gördünmğ bak hazırlık öyle olur beyazm
Sen gelene kdar o gazozları aldı kaçtı
HAbibte
Ben alışveriş yapmasını hiç sevmiyorumTuhhh kacirdim desene yarin gazoz icerim artik
O degilde alisveris yapmak ne kadar guzel biseymis ya insan bi rahatliyor![]()
Tamam bacım iyi gelir her türlüKızlar bulursanz çekirdekli siyah kuru üzüm tüketin![]()
Hiç sevmemKızlar bulursanz çekirdekli siyah kuru üzüm tüketin![]()