- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.401
Cok iyi yapmışsın bacım harikasın muhtisimsingittim saç boyası aldım geldim
boyamayacaktım saçımı ama dayanamadım
dip boyası yaparım beyazları gördükçe ağlayasım geliyor psikolojim bozuldu
boyayım kendime geleyim
sonra biraz kestiririrm.. keratin yaptırırım..
sonrada bebeme kavuşurum
neyim bilmiyorumCok iyi yapmışsın bacım harikasın muhtisimsin
Şurda iki iltifat edelim dedik yani dur hele lililililineyim bilmiyorum
bir yanlışlık olmalı bence gelir birazdan
kimseye kışt demez o
Kiz birsey sorcam şu senin de var ya nickin altında güzel bir söz yazmışsın onu nasıl yaziyoz bir anlativerneyim bilmiyorum
cnm üstte sağda MnBeyaz yazan yere tıkla.. ordan hesap detaylarıma girKiz birsey sorcam şu senin de var ya nickin altında güzel bir söz yazmışsın onu nasıl yaziyoz bir anlativer
Benim deavazım çıktığı kadar ağlayasım vr bugün
sana ne oldu minnoşumBenim de(
Buldum.bacim sağol da şimdide ne yazacağını bulamadım hayatı tesbih yapmışım salliyormusum yazasım geldicnm üstte sağda MnBeyaz yazan yere tıkla.. ordan hesap detaylarıma gir
orda özel başlık var.. oraya yazıp kaydediyorsun
o kadarınıda sen düşünBuldum.bacim sağol da şimdide ne yazacağını bulamadım hayatı tesbih yapmışım salliyormusum yazasım geldi
Canım çok sıkkınsana ne oldu minnoşum
Ay ben size yazmasam hic gülmüyorum ya valla harikasın bacımo kadarınıda sen düşün
cnm bence çok muhattap oluyorsun.. takma...Canım çok sıkkıniçimde tarif edemediğim bir acı var, kimse beni anlamıyormus gibi hissediyorum
Çocukla ilgili bi iki arkadaşımı yanımda fazla konusmamaları için uyardım sonuç "ben abartıyormusum ne varmış bunda"
Ay ben size yazmasam hic gülmüyorum ya valla harikasın bacım
İyiyim canım napiyim arada girip bakıyorum sana sen napıyorsun bebeğim :)
bu aralar kişisel gelişimlere taktım kafayı burada çok verimli konular var kendimi onlara odaklıyorum :)
İyiyim canım napiyim arada girip bakıyorum sana sen napıyorsun bebeğim :)
bu aralar kişisel gelişimlere taktım kafayı burada çok verimli konular var kendimi onlara odaklıyorum :)
evet canım napıcaksın hayat akıp geçiyor bizde biraz kendimizi farklı noktalara odaklayalımiyiyim kuzum ne olsun stabil
en iyisini yapıyorsun valla.. kafayı dağıtmak gerek
seni gördüğüme sevindim
kesinlikle öyle.. ben yeni evliyim diye nereyi değiştireyim bilemedimevet canım napıcaksın hayat akıp geçiyor bizde biraz kendimizi farklı noktalara odaklayalım
Bu ara ev düzenlerini değiştiriyorum kıyafet , dolap düzenlerimi değiştiriyorum
Şuna çok inanıyorum ben değişirsem, hayatım değişir ..
Herkesi bu değişime davet ediyorum ..
Eskilerden kurtuluyorum , yeni şeylerin önünü açıyorum ..
Canım çok sıkkıniçimde tarif edemediğim bir acı var, kimse beni anlamıyormus gibi hissediyorum
Çocukla ilgili bi iki arkadaşımı yanımda fazla konusmamaları için uyardım sonuç "ben abartıyormusum ne varmış bunda"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?