- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.441
Amin inşAllah dr. Görüştü şimdi benle net bişe diyemem şuan bebek gelişimi yavaş ilerliyor dedi boyu 3.3 mm imiş erken bşe demek için normalde olabilir anormalde neleri var dedi haftaya belli olur dedi işte dualarınız benle olsunAllah yardımcın olsun kuzum
Şu hayat koşturmacası beni benden alıyor zaten... Bir yere yetişme telaşı hep birşeyleri yoluna koyma telaşı
Hoşgeldin aramıza canım. İnşallah gönlüne göre olur Bebişin gelir
Peki önceki ölçümleri ile nasılmış? Onlara Kıyasla mı yavaş yoksa regl tarihine göre mi yavaş..Amin inşAllah dr. Görüştü şimdi benle net bişe diyemem şuan bebek gelişimi yavaş ilerliyor dedi boyu 3.3 mm imiş erken bşe demek için normalde olabilir anormalde neleri var dedi haftaya belli olur dedi işte dualarınız benle olsunRabbim"n izniyle inşAllah skıntımız çıkmasın sağlıklıca kavuşuyum...
Iyi askos senden naberaleyküm selam aşkoş
naber
Belim ağrıyor sırtım ağrıyor ama iyiymIyi askos senden naber
Kocasizlar kulübüne hoşgeldinizBelim ağrıyor sırtım ağrıyor ama iyiym
Hahahhaha sendemi tek kaldınKocasizlar kulübüne hoşgeldinizçıkın çıkın gelin
Benm cici cuma geliyor.. Sonra 3 ay gelmiyecek kıyamamGittiler ama gelecekler el mahkum
Kiz 3 ay deyip durma ya sanki adam mısıra gittiBenm cici cuma geliyor.. Sonra 3 ay gelmiyecek kıyamam
Ne olmuş ki yaGata hastanesinin başhekimini bence KK versinler... Şurdaki kadınlar nasıl linç ederler varya... Bize verin bizeeee
Çok kötü şeylerrrrNe olmuş ki ya
AmaaaaaÇok kötü şeylerrrr
Allah kahretsin bir de böyle adamları başhekim mi yapmislar valla bravoÇok kötü şeylerrrr
Ne günlere kaldıkAllah kahretsin bir de böyle adamları başhekim mi yapmislar valla bravo
Ne günlere kaldık
Beyazım enişte ne zaman geliyor
Enisten burdaki ulvi gorevini tamamladi ne zaman gelir bilinmezNe günlere kaldık
Beyazım enişte ne zaman geliyor
Kafam karıştı yaaaEnisten burdaki ulvi gorevini tamamladi ne zaman gelir bilinmez
Peh suna bak herkesin kocasi yaninda kimsenin sesi cikmiyor bacim bir senle ben variz zaarkader ortakligi Bal0ncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?