- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.481
Onu Eylül başında yapmıştım benbende sabah sabah aöf 300 tl yatırdım kendime geldim parem
Dans varsa bende varım cekilin
arkadaşımın 5 dersi var 368 tlOnu Eylül başında yapmıştım ben
Benim ki 400 dügıcıklar ya sanki kitap vs veriyorlar
Fazlalıkları atmışsın kuzu bazen gitmeden gelmiyor öyle dusunarkadaşımın 5 dersi var 368 tl
benim 2 dersim var 300 tladalete bak
Bunlar bizle dalga geçiiiiarkadaşımın 5 dersi var 368 tl
benim 2 dersim var 300 tladalete bak
Fazlalıkları atmışsın kuzu bazen gitmeden gelmiyor öyle dusun
neyse ödedim üstüne bir bardak su içtim paremBunlar bizle dalga geçiiii
Sırf ikinci üni kapsamında diye bu kadar
Bugün çok isim.var evde yardım eden de yok taşınmaya adım adım yaklasiiyorum artikdeli kız
neyse ödedim üstüne bir birdak su içtim parem
ikinci dönemde 2 dersim varsonra bitiyor
biz bile dokuz doğurduk taşın artıkBugün çok isim.var evde yardım eden de yok taşınmaya adım adım yaklasiiyorum artik
Vuvvvvv bende o günleri görecek miyim acepdeli kız
neyse ödedim üstüne bir bardak su içtim parem
ikinci dönemde 2 dersim varsonra bitiyor
Bacim.benle ilgisi yok ki ustaların yalanı yani su gün bugün derken bizi oyaladılar ben yoksa hazırımbiz bile dokuz doğurduk taşın artık
görende yeni gelin çeyizi dizion sancak ha
Vuvvvvv bende o günleri görecek miyim acep
ah şu ustalarBacim.benle ilgisi yok ki ustaların yalanı yani su gün bugün derken bizi oyaladılar ben yoksa hazırım
He bu arada 8 yıl olacak yatağın hali kalmadı yeni yatak aldım en konforlusundan bize yardımcı olur belki 2. 3. Bebe için diyebiz bile dokuz doğurduk taşın artık
görende yeni gelin çeyizi dizion sancak ha
en azından ayağını incitmezsin artıkHe bu arada 8 yıl olacak yatağın hali kalmadı yeni yatak aldım en konforlusundan bize yardımcı olur belki 2. 3. Bebe için diye
Bel de önemli bacım her sabah şiddetli bel ağrısıyla uyanıyorum tamamen yataktan yani yoksaen azından ayağını incitmezsin artık
yatak kesinlikle önemli yaBel de önemli bacım her sabah şiddetli bel ağrısıyla uyanıyorum tamamen yataktan yani yoksa
Sabahları sizle konuşmadan güne başlayamıyorum ya bağımlı oldum resmenen azından ayağını incitmezsin artık
enerjini alıyorsun işte fenamıSabahları sizle konuşmadan güne başlayamıyorum ya bağımlı oldum resmen
Daha dur bacım yeniymiş ama yatak konusunda sıkıntı varsa beklememek lazım acımadım kiydim aldım valla bel koptu bizde adam bahane ediyordu bir de al sana yatak dedim bakalim şimdi ne etcekyatak kesinlikle önemli ya
ben daha 2. senemi doldurdumbazen evi komple değiştiresim geliyor sonra eşimin bakışlarıyla vazgeçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?