- 19 Kasım 2019
- 53.686
- 136.302
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.501
yok cok memnunum mışıl mışıl uyuyorumDaha dur bacım yeniymiş ama yatak konusunda sıkıntı varsa beklememek lazım acımadım kiydim aldım valla bel koptu bizde adam bahane ediyordu bir de al sana yatak dedim bakalim şimdi ne etcek
Yok bacım nere biraz mutfak bitti gibienerjini alıyorsun işte fenamı
evi tamamen topladınmı.. en cok ıvır zıvırlar vakit alıyor
zaten en cok onlar vakit alıyor bence yavaş yavaş bitir artıkYok bacım nere biraz mutfak bitti gibiçok zor taşınmak bir de benim tabak mabak çok çok yani bitmiyor
Evet artık sona geldik surda en fazla 15 güne gidiyoruz Allahım izniyle sağlık mutluluk huzur bereket getirsin yeni evimiz inşallahzaten en cok onlar vakit alıyor bence yavaş yavaş bitir artık
İnşallah kuzumEvet artık sona geldik surda en fazla 15 güne gidiyoruz Allahım izniyle sağlık mutluluk huzur bereket getirsin yeni evimiz inşallah
beybicim kontrol oldumugünaydıııın
Ne oldu kuzu
Kiz dur bacım hemen eline mendili aldın ya cuma günü akşam bu müzikle dans edin modunu düşürme 2 gün kaldı
buda bizim dans müziğimizdi
Kiz dur bacım hemen eline mendili aldın ya cuma günü akşam bu müzikle dans edin modunu düşürme 2 gün kaldı
beybicim kontrol oldumu
yada kontrol ne zamana
Baluşum sen iyi ol ki biz de olalım hep sen mi bize güzel enerjiler göndercen canimbeyaz yaaaaa
Zaman geçmez şimdi annesi yaaaa çok güzeldir ilk zamanlaroldum bacım, daha çok erken zamanlar ondan he he deyip gönderiyolar, bi aksilik olmazsa bi daha teee 2 hafta sonra kontrol.
anaammm kıyamammmmmmmmmmmoldum bacım, daha çok erken zamanlar ondan he he deyip gönderiyolar, bi aksilik olmazsa bi daha teee 2 hafta sonra kontrol.
Baluşum sen iyi ol ki biz de olalım hep sen mi bize güzel enerjiler göndercen canim
Zaman geçmez şimdi annesi yaaaa çok güzeldir ilk zamanlar
anaammm kıyamammmmmmmmmmm
darısı bize
gelmeyeydi iyiydisağol bacıııım, fikre alışmaya çalışıyorum evet.
forumda senin gibi tecrübeli anneler var onların 2. gebeliği oyun gibi, peheeeey bunları ben gördüm biliyorum modundalarsenin de öyle olicikkkkk
amiiiiin, ekim oldu bile bak teee ekim teee ekim derken
Her gebelik farklıdır derler kendi içinde ama içerik aynı kuzum ya inşallah Rabbim bize de nasip eder senin göbüşünde güzel sağlıkli buyur kuzunu kucagina alirsinsağol bacıııım, fikre alışmaya çalışıyorum evet.
forumda senin gibi tecrübeli anneler var onların 2. gebeliği oyun gibi, peheeeey bunları ben gördüm biliyorum modundalarsenin de öyle olicikkkkk
amiiiiin, ekim oldu bile bak teee ekim teee ekim derken
Kiz o basindan beri var bende ztn ara salonun isigi acik duruyor artikDaha dur kuzum ne bel.agrisi ne ayak şişmesi birde gece saat başı wc yapınca anlican
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?