Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bekarken nerdeyse bir yıl regl oldum. Yani böyle damla damla ve kahverengi o zaman gittim. Çikolata kisti olduğunu, doğum kontrol hapı ile halledileceğini demişti. Bir kutu kullandım. Kontrole gittiğimde eridiğini söyledi. Daha kullanmana gerek yok demişti. Şu an kist değil miyomum var. Ama onların küçük olduğunu dedi doktor. Şu an o yüzden herhangi bir tedavi yapılmıyor canım

Anladım canım çok sevindim hemen atlatmış olmana, genelde çok dirençli oluyor bu kistler. Doğum kontrol hapı en etkili yöntem yine de, en azından büyütmüyor. Miyom için de geçmiş olsun, onlar da gebeliğe pek engel olmuyor diye biliyorum. Neyse ki ufakmkş zaten tedaviye gerek yokmuş, hayırlı haberler gelir inşallah en kısa sürede o zaman

Ne kutlamasi bilmiyorum ama hemen geliyorum

Kolay gelsin canim bende hazirlaniyorum isim var cikicam birazdan ama uyumak istiyorum

Bu arada Bal0ncuk cok tuhaf bu ay ya 6gun geciktim 2gunde regl bitti
Teşekkürler canım
Sana da kolay gelsin o zaman
2 günde regl mi biter ya test yapmış mıydın gecikince
gebe kalamama kutlaması ve Eleadora geri dönüşü
sndbfsjhdfb şaşırdık mi iyice biz gebe kalamamak kutlanır mı kız

2 gün reglmi olur kız
bence sen git bir tahlil felan ver hormon
ama regl 2. günü gitmen lazım
Burda yapmiyorlar oyle test felan maalesef

Teşekkürler canım
Sana da kolay gelsin o zaman
2 günde regl mi biter ya test yapmış mıydın gecikince

sndbfsjhdfb şaşırdık mi iyice biz gebe kalamamak kutlanır mı kız
Tesekkurler canim
Ilk defa 2gunde bitti
Bir kac test yaptim negatif cikti hepsi

Sağol canım gebeliğe şu an için engel değil ancak ben de düşük amh ve yüksek fsh sorunu var. O yüzden biraz zor olacak...bskalım hayat ne gösterecek..

Arkadaşlar bende çok istiyorum klomen kullanıyorum ovulasyon testlerinden anlayan varsa sonuncusu sizce pik olmuş mu

Sağol canım gebeliğe şu an için engel değil ancak ben de düşük amh ve yüksek fsh sorunu var. O yüzden biraz zor olacak...bskalım hayat ne gösterecek..
Hayırlısı canım işte çikolata kisti malesef amhyi etkiliyor. Umarım her şey yolunda gider senin için bir an önce kavuşursun bebişine

olmuş canım ama doktor çatlatma iğnesi vermiecekmi?
yani klomen kullanıyorsun doktor ultrasonda en doğrusunu bilir
Ben benim doktorumu anlamadım canım ya adetim geçti yani 10. Gün felan gittim yumurta tam gelişmemiş dedi 19. Böyle oldu ovulasyon testi hiç tekrar gel yok onu yapalım bunu yapalım yok demiyor

Ben benim doktorumu anlamadım canım ya adetim geçti yani 10. Gün felan gittim yumurta tam gelişmemiş dedi 19. Böyle oldu ovulasyon testi hiç tekrar gel yok onu yapalım bunu yapalım yok demiyor
ilginç.. klomen doktor kontrolünde kullanılır... çünkü kist olabilir.. bu yüzden dozunu ayarlayıp sana şu gün kontrole gel demeli.. kontrole gittikten sonra ona göre yol çizmesi lazım

ilginç.. klomen doktor kontrolünde kullanılır... çünkü kist olabilir.. bu yüzden dozunu ayarlayıp sana şu gün kontrole gel demeli.. kontrole gittikten sonra ona göre yol çizmesi lazım
Bencede en azından yumurta sonradan da gelişe biliyor diye biliyordum tekrar çağırması gerekirdi bence

Yaaa tv deki o haberden sonra aklim sendeydi cidden rabbim sabir kolaylik versin yaa bugün sanah erken kalkmak zorundaydim kendi kendime dedim ben onca zaman ise nasil gitmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…