- 19 Kasım 2019
- 53.683
- 136.288
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.021
İşte bu örnekler iyi ki varlar kuzucumAynen öyle mücadele ye devambenim hem teyzem de hemde eniştem de sorun vardı ama 4.yılda çocukları oldu su an 3 evlatları var. 2 düşük yaptı son çocuktan önce ama hamdolsun en son olan tutundu. Çocukları çok güzel
Kız saçmalama ne boğması.. Seve seve dinliyorz o yğzden varız..Henüz 4 ay oldu denemeye başlayalı bu 5. ayımız.. doktora gitsek daha erken sonra gel demez mi
genelde 1 seneden önce gelmeyin diyorlar ya..
ben 1 sene önce kürtaj oldum ama deneme olarak diyorsan kuzum 3 ay zaten yasaktı korunduk.. sonra 3-4 ay da ben istemedim. 6-7 ay korunduk yani.. Haziran ayın da başladık tam anlamı ile bebiş düşünmeye ..
ay ne boğdum seni de
Teşekkür ederimm kuzummİşte bu örnekler iyi ki varlar kuzucum
Kız saçmalama ne boğması.. Seve seve dinliyorz o yğzden varız..
Ben o ayrıntıyı kaçırmışım tatlım
13 aydır deniyorsnz sandım halbuki kğrtajndan snra bir süre denememz aklımdan çıkmış.. Eğer 5 ay olduysa erken daha biraz daha bekle o zaman
Normal kuzum ben mesela anlamıorm..Teşekkür ederimm kuzumm
Evet 13 ay oldu ama dediğim gibi zaten 3 ay yasak koyuyor rahim toparlansın diye.. sonra da açıkcası bir süre ben istemedim 6 ay kadar korundum yanii geri çekilme işte eski adetler.. Hazirandan itibaren tam olarak başladıkk bakalımm
sen o zaman bu akıntı olayına normal diyorsunnn
12.611 adımla karşınızdayım yorgunluktan geberdim yagmur firtina kar boran ama geldim evime sıcak cayimi demledim
Evet kuzum yeni bir şey değil ki alışkınız bizKartonlu halılı battaniyeli arabalar var kız etrafında
Yaaaa ben sana kıyamam bacım12.611 adımla karşınızdayım yorgunluktan geberdim yagmur firtina kar boran ama geldim evime sıcak cayimi demledimArkamdan konuşan sen ol bacım her sözünün altına imza atarım ayipsin
Kirazım senin örgüler nittiyse banada patikEvet kuzum yeni bir şey değil ki alışkınız biz
ayak tabanının cm ölç renk seç gerisi bendeKirazım senin örgüler nittiyse banada patik
Bacım sen gerçekten istanbuldamisin tüpe mi başladınYaaaa ben sana kıyamam bacım
Kirazım senin örgüler nittiyse banada patik
Kızzzz evde metre ykkkkkayak tabanının cm ölç renk seç gerisi bende
Bir bilinmeyenli denklem gibiym demiBacım sen gerçekten istanbuldamisin tüpe mi başladın
Kan falan dedin tahlil dedin sürpriz dedin haber vercem ama bebek değil dedin bugün güzel bir gün dedin ha bir de arabaların üstüne battaniye dedinKızzzz evde metre ykkkkk
Neyse inşallah bebeme örersin teyzzoşuuu
Bir bilinmeyenli denklem gibiym demi
Ha gayret çözeceksn az kaldı beyazm
Kan falan dedin tahlil dedin sürpriz dedin haber vercem ama bebek değil dedin bugün güzel bir gün dedin ha bir de arabaların üstüne battaniye dedin
kaç numara ayakkabı giyiyorsun ona göre de hallederim ayıpsınKızzzz evde metre ykkkkk
Neyse inşallah bebeme örersin teyzzoşuuu
Ben sanaaa kıyamam kıyamammmmmkaç numara ayakkabı giyiyorsun ona göre de hallederim ayıpsınyiğenlerim hele bir doğsun da çeşit çeşit hırkalar yelekler patikler örerim inşallah
Lilililililili teyteytey haydi halaya gelinHaydi hep beraber
28 ekim inşallahBen sanaaa kıyamam kıyamammmmm
Yeğenle görüş günü ne zaman
Şu renkli ultrasonlar çkmş ondan şey ettirecenmi28 ekim inşallah
Sabahın erken saatleri ve akşamın bu saatlerinde sana bir şeyler oluyor beyazımaksam krizi
Geçen ki kontrolde sadece yüzünü çektirdim artık sığmıyor beden olarakŞu renkli ultrasonlar çkmş ondan şey ettirecenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?