- 7 Ekim 2020
- 131
- 192
- 18
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #171.981
Evet düzenli yani hafta da 2-3 kere ilişki oluyor zaten çocuk düşünsekte düşünmesekte.Aynen öyle minnoşum..
Üzülmek yokkkk
İlişki düzenlimi peki
Kürtaj sonrası bünyede değişiklik oluyormuş kuzu
Naber kızzzMNbeyaz nerde
Biz sana inanıyoruzzzEvet düzenli yani hafta da 2-3 kere ilişki oluyor zaten çocuk düşünsekte düşünmesekte.
Evet ya bünyeyi mahfediyor gercekten yemin edebilirim ama kanıtlayamam
gözükmüyor ortalarda
Vajinal mantar için en güzel çözüm kantaron yağı kız fitil falan hikaye yaAma o da olamaz, en son 10 haziran da doktora gitmiştim, vajinal muayene için enfeksiyon vardı fitil falan kullanıyordum geçti mi geçmedi mi diye. Çatlamak üzere 1-2 güne çatlar demişti mesela
Bende iyiyim çok şükür ya.. Bugün hava yağmurlu bu havalarda da insanın bir şey yapası gelmiyor vallaKirazcağzımmmmmmm
İyiyiz sen nasılsınnnnnn
Balloşuum bugün biraz daha iyiyim elhamdülillah vallahi acıkma hissi yoktu dün bir kez acıktım bugün sanırım iştahım açıldı tad var ama koku yok yaCnm peki regllerin düzenlimi
Günü gününemi yani?
Ne güzel cnm... Umarm senin gibi şanslı olurum
Sağlıkla ilerlesin
Ağlayayım mı kızzzz
Olan çayaaaaamııı olduuuuu
Allah ağlatmasn bebeeeemmmm
Aaa9 neki
Biz 8de işe başlıyoruz ama dönüşümlü..
Haftaya ilk 3 gün çalışcam böhüüüü
Kirazcağzımmmmmmm
İyiyiz sen nasılsınnnnnn
Benim minnoşum... Kader arkadaşm benim.. Bşver üzülmek yok... Bizden beterleei var... Bir tane bile olmayan var... O yüzden en azndan çözümü var diyip yolumuza devam edece
Güzeller güzeli mavişim nasılsın
Daha iyimisin?
Benim çok yeni idi ya, 1 tane iğne vuruldum 1 pakette fitil kullandım geçti zatenVajinal mantar için en güzel çözüm kantaron yağı kız fitil falan hikaye ya
Dikkat etmezsen mantar tekrarlıyorBenim çok yeni idi ya, 1 tane iğne vuruldum 1 pakette fitil kullandım geçti zaten
Benim lateks olan herşeye alerjim var ya sadece maske değil yani yara bandi falan da yapıyor bir görsen iğrenç oldu yüzüm bide evde kayınvalidem negatif uyurken bile taktik ne gerekse
Ne yapıym gördünmü bak yola çıltığın seni yolda bıraktı kıymetimi bilgözükmüyor ortalardasen napıyosun bakiyimm
O neee kızzzzzzVajinal mantar için en güzel çözüm kantaron yağı kız fitil falan hikaye ya
Kuzum ne kdar oldu kürtaj olalıTeşekkürler
Kartonlu halılı battaniyeli arabalar var kız etrafındaBende iyiyim çok şükür ya.. Bugün hava yağmurlu bu havalarda da insanın bir şey yapası gelmiyor valla
Ne yapıym gördünmü bak yola çıltığın seni yolda bıraktı kıymetimi bil
Bitkisel bir yağ ya otla yapılıyorNe yapıym gördünmü bak yola çıltığın seni yolda bıraktı kıymetimi bil
O neee kızzzzzz
Kuzum ne kdar oldu kürtaj olalı
Kartonlu halılı battaniyeli arabalar var kız etrafında
Ya evet öyleymiş ama ne yapmam gerekki dikkatten kasıt ne mesela zaten dikkat ediyorum ama kime göre neye göre onu bilmiyorum işte.. Mesela özel günler hariç pamuklu çamaşır kullanıyorum. Çamaşırlarımı ütülemeden asla giymem zaten o ütü olayı bende tik yani çoraplarımı bile ütülerimDikkat etmezsen mantar tekrarlıyor
biliriz canım sen merak etme
Kızzz vajinaya öyle böyle şeler sürülürmiki tehlikeli kızBitkisel bir yağ ya otla yapılıyor
Tam 13 ay oldu canımmNe yapıym gördünmü bak yola çıltığın seni yolda bıraktı kıymetimi bil
O neee kızzzzzz
Kuzum ne kdar oldu kürtaj olalı
Kartonlu halılı battaniyeli arabalar var kız etrafında
13aymıTam 13 ay oldu canımm
İlişkiden sonra idrarını yapmanı öneririm birde eşinin de temizliğine dikkat etmesi lazımYa evet öyleymiş ama ne yapmam gerekki dikkatten kasıt ne mesela zaten dikkat ediyorum ama kime göre neye göre onu bilmiyorum işte.. Mesela özel günler hariç pamuklu çamaşır kullanıyorum. Çamaşırlarımı ütülemeden asla giymem zaten o ütü olayı bende tik yani çoraplarımı bile ütülerimduştan çıktığımda iyice kurulanırım nemli,ıslak bırakmam. başka ekstra bir şeyy yapıyor muyuz ki bilmiyorum
Eşinden geçmiş olma ihtimali var mıYa evet öyleymiş ama ne yapmam gerekki dikkatten kasıt ne mesela zaten dikkat ediyorum ama kime göre neye göre onu bilmiyorum işte.. Mesela özel günler hariç pamuklu çamaşır kullanıyorum. Çamaşırlarımı ütülemeden asla giymem zaten o ütü olayı bende tik yani çoraplarımı bile ütülerimduştan çıktığımda iyice kurulanırım nemli,ıslak bırakmam. başka ekstra bir şeyy yapıyor muyuz ki bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?