Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle minnoşum..
Üzülmek yokkkk

İlişki düzenlimi peki

Kürtaj sonrası bünyede değişiklik oluyormuş kuzu

Naber kızzz MNbeyaz nerde
Evet düzenli yani hafta da 2-3 kere ilişki oluyor zaten çocuk düşünsekte düşünmesekte.
Evet ya bünyeyi mahfediyor gercekten yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Ama o da olamaz, en son 10 haziran da doktora gitmiştim, vajinal muayene için enfeksiyon vardı fitil falan kullanıyordum geçti mi geçmedi mi diye. Çatlamak üzere 1-2 güne çatlar demişti mesela
Vajinal mantar için en güzel çözüm kantaron yağı kız fitil falan hikaye ya

Balloşuum bugün biraz daha iyiyim elhamdülillah vallahi acıkma hissi yoktu dün bir kez acıktım bugün sanırım iştahım açıldı tad var ama koku yok ya

gözükmüyor ortalarda sen napıyosun bakiyimm
Ne yapıym gördünmü bak yola çıltığın seni yolda bıraktı kıymetimi bil

Vajinal mantar için en güzel çözüm kantaron yağı kız fitil falan hikaye ya
O neee kızzzzzz

Kuzum ne kdar oldu kürtaj olalı

Bende iyiyim çok şükür ya.. Bugün hava yağmurlu bu havalarda da insanın bir şey yapası gelmiyor valla
Kartonlu halılı battaniyeli arabalar var kız etrafında

Dikkat etmezsen mantar tekrarlıyor
Ya evet öyleymiş ama ne yapmam gerekki dikkatten kasıt ne mesela zaten dikkat ediyorum ama kime göre neye göre onu bilmiyorum işte.. Mesela özel günler hariç pamuklu çamaşır kullanıyorum. Çamaşırlarımı ütülemeden asla giymem zaten o ütü olayı bende tik yani çoraplarımı bile ütülerim duştan çıktığımda iyice kurulanırım nemli,ıslak bırakmam. başka ekstra bir şeyy yapıyor muyuz ki bilmiyorum

İlişkiden sonra idrarını yapmanı öneririm birde eşinin de temizliğine dikkat etmesi lazım

Eşinden geçmiş olma ihtimali var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…