- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.101
Valla ben bütün gün uyumayı düşünüyorum
Niye bugn dava ykmuValla ben bütün gün uyumayı düşünüyorum
Bende 1 hafta önce çenemde çıkan klasik sivilcemden anlıyordum hepEvet klasik regl belirtileri başladı 5 gün kala
Millet erken gebelik öğrenmede level atladı, ben de 5 gün kala regl anlıyorum büyük başarı
Bende aynı durumdayım 6 gün var bana daEvet klasik regl belirtileri başladı 5 gün kala
Millet erken gebelik öğrenmede level atladı, ben de 5 gün kala regl anlıyorum büyük başarı
Evet klasik regl belirtileri başladı 5 gün kala
Bende 1 hafta önce çenemde çıkan klasik sivilcemden anlıyordum hep
Bende aynı durumdayım 6 gün var bana dadün akşamdan beri belirtiler başladı sınır bozuyo
sabah sabah yataktan ölüm çıkıyor nerdeyse ama sizin şu guzel konuşmalarını görünce motivasyonum yerine geliyorHeyyyyyy sinir bozmak yokkkkkkk
Pes etmek yokkkkk
Üzülmek yokkkkkkkkkkkk
Balonumla gümletirim sizi
Yeminlen hepimize kapak olsunbacılar bende bütün regl belirtileri vardı, hiç burada anlatılanlar gibi o belirtilerin aksine bambaşka şeyler yaşamadım.
sivilcem bile çıktı bu arada gayet iddialı bi şekilde..
gaz ağrısı regl ağrısı kıvrım kıvrım kıvranırım, birebir hepsini yaşamaya başladım 5-6 gün öncesinden
Yeminlen hepimize kapak olsun
Harika bir örneeekkkk hemide canlı kanlı
Valla ben bütün gün uyumayı düşünüyorum
bacılar bende bütün regl belirtileri vardı, hiç burada anlatılanlar gibi o belirtilerin aksine bambaşka şeyler yaşamadım.
sivilcem bile çıktı bu arada gayet iddialı bi şekilde..
gaz ağrısı regl ağrısı kıvrım kıvrım kıvranırım, birebir hepsini yaşamaya başladım 5-6 gün öncesinden
Yanıldığım gün size hak vereceğimYeminlen hepimize kapak olsun
Harika bir örneeekkkk hemide canlı kanlı
Bende 1 hafta önce çenemde çıkan klasik sivilcemden anlıyordum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?