Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet klasik regl belirtileri başladı 5 gün kala

Millet erken gebelik öğrenmede level atladı, ben de 5 gün kala regl anlıyorum büyük başarı
Bende aynı durumdayım 6 gün var bana dadün akşamdan beri belirtiler başladı sınır bozuyo

Evet klasik regl belirtileri başladı 5 gün kala

Millet erken gebelik öğrenmede level atladı, ben de 5 gün kala regl anlıyorum büyük başarı
Bende 1 hafta önce çenemde çıkan klasik sivilcemden anlıyordum hep
Bende aynı durumdayım 6 gün var bana dadün akşamdan beri belirtiler başladı sınır bozuyo

bacılar bende bütün regl belirtileri vardı, hiç burada anlatılanlar gibi o belirtilerin aksine bambaşka şeyler yaşamadım.
sivilcem bile çıktı bu arada gayet iddialı bi şekilde..

gaz ağrısı regl ağrısı kıvrım kıvrım kıvranırım, birebir hepsini yaşamaya başladım 5-6 gün öncesinden

Yeminlen hepimize kapak olsun
Harika bir örneeekkkk hemide canlı kanlı

göğüslerim normalde regl olmadan da ağrır benim, yok öyle göğüs renginde garip renklenmeler damarlanmalar bilmemneler de olmadı. yani burada erken belirti diye yazılan şeyleri düşünüyorum, asla yaşamadım

ve hatta, ilk bi kaç ay normalde regl tarihine denk gelen günlerde yine ağrı çekiyomuşsun, öyle hemen yırtmak da yok

Yanıldığım gün size hak vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…