- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.121
Gümlet baluşumHeyyyyyy sinir bozmak yokkkkkkk
Pes etmek yokkkkk
Üzülmek yokkkkkkkkkkkk
Balonumla gümletirim sizi
Bugün duruşma yok canımNiye bugn dava ykmu
Biz 5 günHaftaya 3 gün çalışma sırası bende yaaa
Bir gün gelecek "HAMİLEYİMMMMMM" diyeceksinEvet klasik regl belirtileri başladı 5 gün kala
Millet erken gebelik öğrenmede level atladı, ben de 5 gün kala regl anlıyorum büyük başarı
Nerdeee çalışıyorum canım... Ama cuma günleri diğer günlere nazaran daha az kişi geliyor. Kafayı masaya vurdum mu uyuyorumÇaloşmıyor musun ? neleri kaçırdım acabası
hasretle bekliyorum artık o gün gelse iyi olurBugün duruşma yok canım
Cuma günleri de fazla kişi gelmiyor gibi gibi
Kafamı masaya koyup uyurum
Biz 5 gün
Bir gün gelecek "HAMİLEYİMMMMMM" diyeceksin
Nerdeee çalışıyorum canım... Ama cuma günleri diğer günlere nazaran daha az kişi geliyor. Kafayı masaya vurdum mu uyuyorum
niye ağlayasım olsun sdjhkshŞarkılar güzel ve hüzünlü bacım gülüp beni de güldürme ağlayasın varEleadora
Aminnnnnnn fıstıkhasretle bekliyorum artık o gün gelse iyi olur
Hepimiz diyeceğiz inşallah
Adami ozledim benimki ondan caktirmaniye ağlayasım olsun sdjhksh
Tamam insan bir burkulmuyor değil ama alıştım sanırsam, burada regl olacağım deyince herkes hemen depresyona girdim falan mı sanıyor acaba
canım beyazım gül gülelim
Ne zaman geliyor kız kocanAdami ozledim benimki ondan caktirma
Ay ne guzel yazmışsın bacım valla cansın gülelim kuzu
Artık belirti aramayacamgöğüslerim normalde regl olmadan da ağrır benim, yok öyle göğüs renginde garip renklenmeler damarlanmalar bilmemneler de olmadı. yani burada erken belirti diye yazılan şeyleri düşünüyorum, asla yaşamadım
ve hatta, ilk bi kaç ay normalde regl tarihine denk gelen günlerde yine ağrı çekiyomuşsun, öyle hemen yırtmak da yok
İyiyiz cnm sen nasılsın?günaydn kuzumGünaydın kızlaar nasılsınızz
İyiyiz cnm sen nasılsın?günaydn kuzum
Bugün duruşma yok canım
Cuma günleri de fazla kişi gelmiyor gibi gibi
Kafamı masaya koyup uyurum
Biz 5 gün
Bir gün gelecek "HAMİLEYİMMMMMM" diyeceksin
Nerdeee çalışıyorum canım... Ama cuma günleri diğer günlere nazaran daha az kişi geliyor. Kafayı masaya vurdum mu uyuyorum
Hoşgeldin kız gel..bende iyiyim cok teşekkür ederimHava bi garip enerjim düşük buraya enerji depolamaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?