- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.161
Sen bu azimle o bebeği yaparsınAy sorma kırmızı haliyi serdim bile
He bu aydan çok ümitliyimSen bu azimle o bebeği yaparsın
Huuu hadi bakalım inşallahHe bu aydan çok ümitliyimadam artık pes etti beb gidiyim de bir tahlil veriyim diyor
Ayyyyy resmen dans akşamıııııBu akşam kuzu
Sanırım bizden önce milyonlarca insan yazmştırBencede gerçekten ama tüp bebek pahalıymış epey kesinlikle bedeve olmalı
CİMERe yazalım
Kuzum bnlar senin işine yaramaz bilion bizim durumuHangi vit aldın bacım bende alayim
Yakasına yapışşşşşş
Ayyyyy resmen dans akşamııııı
Sanırım bizden önce milyonlarca insan yazmştırmilyarlıkbebe bu tüp bebeler valla
Kuzum bnlar senin işine yaramaz bilion bizim durumu
Yakasına yapışşşşşş
Çaktırmadan sinsicee
Yemekten snra cevizi fındığı daya ağzına
Örnek alsnlar kızlar seniBende 1 haftadır eşime fındık, fıstık, badem ne varsa verıorumm
eşimden cevap; sende bni düz duvara tırmandıracaksn heeee
Neyse bu ay inşallah işe yarar
O kadarınıda sen düşün bacıay güldürme yaaaa annemlerdeyim durumu izah edemem
Valla bende bu soruyu genelde günde 6387819 kere soruyorum kendime
Okurken kahkaha attm 7-8 saat bırakmak nedirValla bende bu soruyu genelde günde 6387819 kere soruyorum kendime
Ama cevabı bulamıyorum kuzumm, geçen ay bıraktım sadece 1 gün lsddmşahsasjanj
Sonra 3 ay önce bir daha bırakmıştım o zaman da yaklaşık 7-8 saat içmedim sonra gene aldım. Hayır işin ilginç yanı her bırakacağım dediğimde sigara paketini atıyorum. Sonra gidip enayi gibi bir daha alıyorum
Olan attığım pakete oluyor, paraya oluyor hagahahaa
İşte o iradeyi kendimde bulamıyorum bir türlü lanet gelsin , benim eşim bir de sigara içmiyor. Ne zahmetler çekiyorum bir bilsen, geceleri yatmadan ağzımı yüzümü yıka üzerime başıma parfüm sık elleri kremle.. dimdirekt yatınca kül tabağı diyor banaOkurken kahkaha attm 7-8 saat bırakmak nedir
Bence iş tamamen iradede
Benim müdürüm günde 2 paket içiyordu bak günde 2 paket.. Odasına girilmezdi leşş..
Kendide leş gibi kokardı.. Ben bişey sormak istemezdim... Sigara kokusundan nefet ediyorm cnkü..
Neyse birgün inat etti... Tek 1 günde sigarayı bıraktk... 2 paket içien kişi 1 günde braktı..
Haa ilk 10 gün felan bizimde anamızı ağlattı.. Agrasif felan.. Hatta 10 gn snra izne çıktı daha fazla ne o nede biz, ona katlanamadık..
O gündür içmiyor..
Yani yapabilirsin.. Kürtajını düşğn.. Doğacak bebeyi düşün
Olmadı parayı düşünnn
Oyyy canımsınhaaa tamam düşündün ki dedin dedin de nöbetleşe çalışmaya mı geçtin diye sevinmiştim senin adına
Bu 0 yüzünden ne baloncuklar etiketlendiOlmayacakkkk... Haklıyım...
Siz iyisiniz eşiniz iyi şu bebe knusunu atın kFanızdan ahanda snra gelin bana yeğeennn geliyor dyin.. Demezsenz ben bal0ncuk değilim.. Ama o harfiyle değil ayrıntıya dikkat 0 ile
Sende çok çok seviliyorsun kiiiihiç derdim yokken şu an stres oldum mesela
ben zaten kafamdan attım hatta daha dün akşam amaaannnn olacağı varsa olur dedim...
hatta şurada durmamın tek sebebi sizsiniz yani şu an, muhabbetinizi sizi seviyor olmam yani bu kadar..
Şifa olsun, bebiş olsun800 tl sadece takviye edici haplar...
Evet yıkılmadım ayaktayım bu ülkedeeee
Önce kendin inanmalısınİşte o iradeyi kendimde bulamıyorum bir türlü lanet gelsin , benim eşim bir de sigara içmiyor. Ne zahmetler çekiyorum bir bilsen, geceleri yatmadan ağzımı yüzümü yıka üzerime başıma parfüm sık elleri kremle.. dimdirekt yatınca kül tabağı diyor bana
Bazen bırakıyorum işte ara ara kendimi deniyorum. Sigarayı bıraktım diyorum. Mutfağa mı bıraktın diyor. Kimse inanmıyor artık brakabileceğime herkesi şaşırtmak istiyorum aslında ama bakalım nasip ya, bir gün olacak inanıyorum kuzucum
Bende günde 1 paket içiyorumBugün sabah aldım mesela, yarın sabah bir daha alacağım gibi.. Aylık 448 TL Güzel para
Onca paradan sonra şifa olmalı paremmmOyyy canımsın
İnşAllah olur deyim
Bu 0 yüzünden ne baloncuklar etiketlendi
Sende çok çok seviliyorsun kiiii
Şifa olsun, bebiş olsun
Kas gevşetici krem kullan canımm, Muscoflex iyi geliyor.Kızlar boynum tutulmuş ya çok kötü dönemiyorum saga sola
Sağol canım hiç ceviremiyorum ya galiba dünkü rüzgardan oldu annem krem sürdü şimdi ilaç da alayimKas gevşetici krem kullan canımm, Muscoflex iyi geliyor.
Ve benim tutulmalarda kullandığım ilaç var Etol diye sabah akşam içiyorum zımba gibiyimm
Sıcak tut canımm düzelir 1-2 güne inşAllahSağol canım hiç ceviremiyorum ya galiba dünkü rüzgardan oldu annem krem sürdü şimdi ilaç da alayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?