Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyy resmen dans akşamııııı

Bencede gerçekten ama tüp bebek pahalıymış epey kesinlikle bedeve olmalı
CİMERe yazalım
Sanırım bizden önce milyonlarca insan yazmştır milyarlıkbebe bu tüp bebeler valla

Hangi vit aldın bacım bende alayim
Kuzum bnlar senin işine yaramaz bilion bizim durumu

Bu akşam kavuşma akşamı olsun Bal0ncuk
Yakasına yapışşşşşş
Çaktırmadan sinsicee
Yemekten snra cevizi fındığı daya ağzına

ay güldürme yaaaa annemlerdeyim durumu izah edemem

seldom90 konuyu değişme
Sigara diyorduk... Ne zaman bırakcan
Valla bende bu soruyu genelde günde 6387819 kere soruyorum kendime
Ama cevabı bulamıyorum kuzumm, geçen ay bıraktım sadece 1 gün lsddmşahsasjanj
Sonra 3 ay önce bir daha bırakmıştım o zaman da yaklaşık 7-8 saat içmedim sonra gene aldım. Hayır işin ilginç yanı her bırakacağım dediğimde sigara paketini atıyorum. Sonra gidip enayi gibi bir daha alıyorum
Olan attığım pakete oluyor, paraya oluyor hagahahaa

Okurken kahkaha attm 7-8 saat bırakmak nedir
Bence iş tamamen iradede
Benim müdürüm günde 2 paket içiyordu bak günde 2 paket.. Odasına girilmezdi leşş..
Kendide leş gibi kokardı.. Ben bişey sormak istemezdim... Sigara kokusundan nefet ediyorm cnkü..
Neyse birgün inat etti... Tek 1 günde sigarayı bıraktk... 2 paket içien kişi 1 günde braktı..
Haa ilk 10 gün felan bizimde anamızı ağlattı.. Agrasif felan.. Hatta 10 gn snra izne çıktı daha fazla ne o nede biz, ona katlanamadık..
O gündür içmiyor..
Yani yapabilirsin.. Kürtajını düşğn.. Doğacak bebeyi düşün
Olmadı parayı düşünnn

İşte o iradeyi kendimde bulamıyorum bir türlü lanet gelsin , benim eşim bir de sigara içmiyor. Ne zahmetler çekiyorum bir bilsen, geceleri yatmadan ağzımı yüzümü yıka üzerime başıma parfüm sık elleri kremle.. dimdirekt yatınca kül tabağı diyor bana
Bazen bırakıyorum işte ara ara kendimi deniyorum. Sigarayı bıraktım diyorum. Mutfağa mı bıraktın diyor. Kimse inanmıyor artık brakabileceğime herkesi şaşırtmak istiyorum aslında ama bakalım nasip ya, bir gün olacak inanıyorum kuzucum
Bende günde 1 paket içiyorum Bugün sabah aldım mesela, yarın sabah bir daha alacağım gibi.. Aylık 448 TL Güzel para

haaa tamam düşündün ki dedin dedin de nöbetleşe çalışmaya mı geçtin diye sevinmiştim senin adına
Oyyy canımsın
İnşAllah olur deyim
Olmayacakkkk... Haklıyım...
Siz iyisiniz eşiniz iyi şu bebe knusunu atın kFanızdan ahanda snra gelin bana yeğeennn geliyor dyin.. Demezsenz ben bal0ncuk değilim.. Ama o harfiyle değil ayrıntıya dikkat 0 ile
Bu 0 yüzünden ne baloncuklar etiketlendi
Sende çok çok seviliyorsun kiiii
800 tl sadece takviye edici haplar...
Evet yıkılmadım ayaktayım bu ülkedeeee
Şifa olsun, bebiş olsun

Önce kendin inanmalısın
Yapan senden dahamı zeki?
Dahamı iradeli.. Ultra güçleri felanmı var
Yooooo..
Başarabilirsin seldoooooo

Oyyy canımsın
İnşAllah olur deyim

Bu 0 yüzünden ne baloncuklar etiketlendi

Sende çok çok seviliyorsun kiiii

Şifa olsun, bebiş olsun
Onca paradan sonra şifa olmalı paremmm

Kas gevşetici krem kullan canımm, Muscoflex iyi geliyor.
Ve benim tutulmalarda kullandığım ilaç var Etol diye sabah akşam içiyorum zımba gibiyimm
Sağol canım hiç ceviremiyorum ya galiba dünkü rüzgardan oldu annem krem sürdü şimdi ilaç da alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…