- 19 Kasım 2019
- 53.683
- 136.288
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.201
Kuzummm hiç ama hiç sıkıntısı yokcanım doktora gitmeden folik asit almamız mümkün mü ya? şimdi izin almam sıkıntı olucak ama bian öncede başlamak istiyorum
anladım kuzu tamam haftasonu aliyim bariKuzummm hiç ama hiç sıkıntısı yok
Folikasit takviye edici gıda.. Gebelik düşünmeden en az 3 ayönce başlanması gerekiyor.. Folikasit vüctta depolanmaz fazlasını vücut atar..
Bence kullan.. İstersen normal içerikli folikasit alabilirsin.. İstersen takviye edici gıdaların içeriği daha cok diye onlardan da kullanabilirsin biraz tuzlu oluyorlar ama gerçelten yararı büyük
Cnm eğer normal bir folikasit alırsananladım kuzu tamam haftasonu aliyim bari
Ben Agustos başından beri Solgar folik asit kullanıyorum canımmanladım kuzu tamam haftasonu aliyim bari
İnşallahh kuzummm bırakacağım, inanıyorumm.Bizim kızların %90 gebe kaldı
Doğuradan var ağırlaşanda eskisi gibi gelemiyorlar
Her gelen gebe kaldı
Dilerim sende öyle olursn
seldom90 da sigarayı bıraktımı tamamdır
İçme içme hiç onu da içme.bebeğim inşallah hep birlikte tası tarağı toplayıp gideriz
seldom90 da bırakır inşllah ama çok zor bir şey bende sadece tek tük öyle ortamdan ortama
Solgar gerçekten güzel... Omegada kullan..İnşallahh kuzummm bırakacağım, inanıyorumm.
Vallahi önceki gebeliğimde öğrendiğim an bırakmıştım. Ama kaybedince aynı gün dertten tekrar başladım.
Tekrar hamile kalırsam gene bırakırım Allahın izni ile
anladım tatlım tamam onu hallediyim bendeBen Agustos başından beri Solgar folik asit kullanıyorum canımm
Hiç bir zararı yok. Normalde zaten gebe kalınca değil, kalmadan kullanmaya başlaman lazım en az 2-3 ay öncesinde
Yoğunum bugün biraz
Ben Omega 3 evet kullanacaktım. Sonra doktor ile görüştüm evet gereklii kullanırsan iyi olur ama balık tüketiyor musun dedi.Boşver içme be gülüm
Bu arada kızlae su cok önemli..
Bem eskiden 1 bardak günde zor içiyordm..
1 lt içmeye başladm midem bulanıyordu felan ama 2 litreye çıkardm..
Dün doktorda dedi su önemli diye
Sizinle paylaşmak istedim..
Bu arada avokado tüketin a101 ve şokta ucuz geliyor gerçekten yararı cok
Vee tabiki folik asit ve omega ♥
olur mu olur canım bebiş işi daha çok strese sokuyor zatenİçme içme hiç onu da içme.
Benim de öyle ortamdan ortama idi.
Bir baktım günde 1 paket içiyorum farkında değilim
Kolay gelsin çikomYoğunum bugün biraz
Eğer haftada bir balık yiyorsan daha iyi tabi kuzumBen Omega 3 evet kullanacaktım. Sonra doktor ile görüştüm evet gereklii kullanırsan iyi olur ama balık tüketiyor musun dedi.
Evet dedim.. o zaman Omega kullanma hafta da en az 1 gün balık ye o da yeterli dedi.. Şimdi öyle yapıyorum kuzum her Çarşamba 1 öğünde mutlaka balık yiyorum. Somon, çupra, palamut veya istavrit
Sağol kuzumKolay gelsin çikom ♥
Eğer haftada bir balık yiyorsan daha iyi tabi kuzum
Ne zaman aklımdan çıkarsam gebe kaldm dedi hep gebe olan arkadaşlarmzolur mu olur canım bebiş işi daha çok strese sokuyor zaten
Mutlaka yemeğe özen gösteriyorum kuzucum, yani işyerinde zaten yemek yerleri var kendimi ona göre ayarladım. Her çarşamba burada bir yer de somon oluyor. 1 porsiyon somon yiyorum. Öğlen yiyemediysem akşama mutlaka fırında çupra falan yapıyorum. Balığı da seviyorum.Kolay gelsin çikom ♥
Eğer haftada bir balık yiyorsan daha iyi tabi kuzum
Sen direk bire bir doğalını alıyorsın zaten kuzumMutlaka yemeğe özen gösteriyorum kuzucum, yani işyerinde zaten yemek yerleri var kendimi ona göre ayarladım. Her çarşamba burada bir yer de somon oluyor. 1 porsiyon somon yiyorum. Öğlen yiyemediysem akşama mutlaka fırında çupra falan yapıyorum. Balığı da seviyorum.
O yüzden dedim daha almayayım Omega, doktorda öyle deyince; vazgeçtim
umutsuzluğa kapılma hayatım kıyamam ben sana olur inşallah sen duanı eksik etme yeterNe zaman aklımdan çıkarsam gebe kaldm dedi hep gebe olan arkadaşlarmz
Ama nasıl çıkardılar bilmiyorm
Ben bebe istediğim ilk günden beri eşimin sorununu bildiğim için hiç çkaramadm hatta günler aylar zor geçti bemim için
Ama dualarım hepinizle inşallah yakın zamanda güzel haberler
Somon çok lezzetli bir balık, çok seviyorumm bayıla bayıla yiyorum yani her gün olsa her gün yerim. Ama inanılmaz pahalı.. 1 porsiyon somon yanında 2 kaşık salatası ile birlikte bizim burada restaurantta 42 liraSen direk bire bir doğalını alıyorsın zaten kuzum
Daha ne olsun.. Valla en güzeli
Benim de dualarım seninle, inşallahh en kısa zaman da güzel haberler alırsın.Ne zaman aklımdan çıkarsam gebe kaldm dedi hep gebe olan arkadaşlarmz
Ama nasıl çıkardılar bilmiyorm
Ben bebe istediğim ilk günden beri eşimin sorununu bildiğim için hiç çkaramadm hatta günler aylar zor geçti bemim için
Ama dualarım hepinizle inşallah yakın zamanda güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?