Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım doktora gitmeden folik asit almamız mümkün mü ya? şimdi izin almam sıkıntı olucak ama bian öncede başlamak istiyorum
Kuzummm hiç ama hiç sıkıntısı yok
Folikasit takviye edici gıda.. Gebelik düşünmeden en az 3 ayönce başlanması gerekiyor.. Folikasit vüctta depolanmaz fazlasını vücut atar..
Bence kullan.. İstersen normal içerikli folikasit alabilirsin.. İstersen takviye edici gıdaların içeriği daha cok diye onlardan da kullanabilirsin biraz tuzlu oluyorlar ama gerçelten yararı büyük

anladım kuzu tamam haftasonu aliyim bari

Bizim kızların %90 gebe kaldı
Doğuradan var ağırlaşanda eskisi gibi gelemiyorlar
Her gelen gebe kaldı
Dilerim sende öyle olursn
seldom90 da sigarayı bıraktımı tamamdır
İnşallahh kuzummm bırakacağım, inanıyorumm.
Vallahi önceki gebeliğimde öğrendiğim an bırakmıştım. Ama kaybedince aynı gün dertten tekrar başladım.
Tekrar hamile kalırsam gene bırakırım Allahın izni ile

bebeğim inşallah hep birlikte tası tarağı toplayıp gideriz
seldom90 da bırakır inşllah ama çok zor bir şey bende sadece tek tük öyle ortamdan ortama
İçme içme hiç onu da içme.
Benim de öyle ortamdan ortama idi.
Bir baktım günde 1 paket içiyorum farkında değilim

Solgar gerçekten güzel... Omegada kullan..
Aslında kızlar biraz daha üstüne koyup takviye edicilerden kullanssnz
Onlarn içinde hem folik asit hem vitaminler hem omega hemde DEHA bulunuyor

Ben Omega 3 evet kullanacaktım. Sonra doktor ile görüştüm evet gereklii kullanırsan iyi olur ama balık tüketiyor musun dedi.
Evet dedim.. o zaman Omega kullanma hafta da en az 1 gün balık ye o da yeterli dedi.. Şimdi öyle yapıyorum kuzum her Çarşamba 1 öğünde mutlaka balık yiyorum. Somon, çupra, palamut veya istavrit

Yoğunum bugün biraz
Kolay gelsin çikom

Eğer haftada bir balık yiyorsan daha iyi tabi kuzum

olur mu olur canım bebiş işi daha çok strese sokuyor zaten
Ne zaman aklımdan çıkarsam gebe kaldm dedi hep gebe olan arkadaşlarmz
Ama nasıl çıkardılar bilmiyorm
Ben bebe istediğim ilk günden beri eşimin sorununu bildiğim için hiç çkaramadm hatta günler aylar zor geçti bemim için

Ama dualarım hepinizle inşallah yakın zamanda güzel haberler

Kolay gelsin çikom ♥

Eğer haftada bir balık yiyorsan daha iyi tabi kuzum
Mutlaka yemeğe özen gösteriyorum kuzucum, yani işyerinde zaten yemek yerleri var kendimi ona göre ayarladım. Her çarşamba burada bir yer de somon oluyor. 1 porsiyon somon yiyorum. Öğlen yiyemediysem akşama mutlaka fırında çupra falan yapıyorum. Balığı da seviyorum.
O yüzden dedim daha almayayım Omega, doktorda öyle deyince; vazgeçtim

Sen direk bire bir doğalını alıyorsın zaten kuzum
Daha ne olsun.. Valla en güzeli

umutsuzluğa kapılma hayatım kıyamam ben sana olur inşallah sen duanı eksik etme yeter

Sen direk bire bir doğalını alıyorsın zaten kuzum
Daha ne olsun.. Valla en güzeli
Somon çok lezzetli bir balık, çok seviyorumm bayıla bayıla yiyorum yani her gün olsa her gün yerim. Ama inanılmaz pahalı.. 1 porsiyon somon yanında 2 kaşık salatası ile birlikte bizim burada restaurantta 42 lira

Doktorn bana verdiği omega ve diğeride takviye edici gıdanın içeriği kızlar

Eklentiler

• 16022426876641319347670513577289.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 27
  • 16022427337321512735259380398870.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 23
Benim de dualarım seninle, inşallahh en kısa zaman da güzel haberler alırsın.
Meleğin seninle olsun canımm

Yani çok sormak istemiyorum belki bu konu seni üzüyordur diye ama , nasıl olacak peki ? yani tedavi falan ? tüp bebek vs .. neler ile uğraşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…