- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.162
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.341
Olmazsin olmazsinDuba gibi olurdum
Naber kızzzz
O zaman tarkandan bir parça sana gelsin kardeşcan..Ne güzel işte bir taşla on beş kuş
İyiyim ne olsn anca kızladla hanek ediyoruzOlmazsin olmazsiniyi balusum ayni duruyoz oyle senden naber
Neden utanacagım anlamadım utanmaz bir kariyim ben
Kalbimden vurdunO zaman tarkandan bir parça sana gelsin kardeşcan..
Sen başkasın nınını başkasınnn nınını ♥
İyiyim ne olsn anca kızladla hanek ediyoruz
Ben biliyordumdaNeden utanacagım anlamadım utanmaz bir kariyim ben
Hatayda kapılar sonuna kdar açkk çikomKalbimden vurdun
İstanbul'da çok kapın var
Kız yok ip mip napak oldu oldu olmadı keyfi bilir paşa bebelerinAynen öyle yap kuzum o zaman ama sanki geç bir saat gibi ama ne yapalm :)
Hehehhe normal kuzucuk çift çizgi hep çkBilir bazen hiç çkmayabilir hormonlara göre
dayloşşş
Evettt başladı hatta haftaya seminerde başlıtor beyimi 3 ay göremiecemartk bem giderim
İyiyim müdüre hanım siz nasılsınız
Ben bu hafta 3 gün tatil yaptm ama haftaya 3 gün çalışcam böhüüü
Kuzummm evet ve onunkide erkek infertiliresiydi :) şimdi sıra bende
O yüzden yazık, oda benim arkadaşım
Tükenmek erimek felan yok..
Ben ne edem.. Şimdiye kdar boynuma ipi geçirmem lazmdı o zaman?
Ay seve seve tabiki kuzumBu müdür yardımcılığı, seminerler seni bizden kopardı
O zaman daha sık aramızda olsan olmaz mıhem kafan dağılır
Kız legoş seni ilk tanıdığm zamanlara gittim ne zıpırdınKız yok ip mip napak oldu oldu olmadı keyfi bilir paşa bebelerin
Şimdiden nazlı eşşek sıpaları ya
Ay seve seve tabiki kuzum
Bugün test sonuçlarımı aldım
Pıhtılaşmam varmış 3 farklı test kriterine göre
Dış gebelik ihtimaliyle sonlandırılan gebeliğimin de muhtemelen öyle olmadığını bu sonuçlara göre pıhtılaşmadan dolayı düştüğünü söyledi
Bundan sınra artık her ay adetimden 3 gün önce gebelik testi yaptıracakmışım
sağlık ocağındakilerle kanka olacak düzeye gelmeden hamile kalırım inşallah artık
Kız yok ip mip napak oldu oldu olmadı keyfi bilir paşa bebelerin
Şimdiden nazlı eşşek sıpaları ya
Ay seve seve tabiki kuzum
Bugün test sonuçlarımı aldım
Pıhtılaşmam varmış 3 farklı test kriterine göre
Dış gebelik ihtimaliyle sonlandırılan gebeliğimin de muhtemelen öyle olmadığını bu sonuçlara göre pıhtılaşmadan dolayı düştüğünü söyledi
Bundan sınra artık her ay adetimden 3 gün önce gebelik testi yaptıracakmışım
sağlık ocağındakilerle kanka olacak düzeye gelmeden hamile kalırım inşallah artık
Kız yok sosyal hayatımda zıpır zıpırım hala ama bu mevzu beni allak bullak ediyor iç dünyamda onu da pek kimseye yansıtamıyorum o yüzdrn öyle görünüyor olabilir ama hala daşşş gibiyim daş daş daş daş daş daş dadadadadaş daşdadadaşdaşdaşadşaşaşşşşKız legoş seni ilk tanıdığm zamanlara gittim ne zıpırdın
Yaşlandın heeee
Valla kuzum bana hayal gibi geliyoe o dönem doktorun dediğine de inanasım gelmiyordayler dayler de buna benzer sebebten öyle test yapmak zorunda kuzum..
Legoşşş en azndan artık sorunu biliyorsun
Buda iyi birşey
dayler dayler de buna benzer sebebten öyle test yapmak zorunda kuzum..
Legoşşş en azndan artık sorunu biliyorsun
Buda iyi birşey
Ay o cok itici ya.. Hele ağzın yamultup bakınca üff töbe yaKuzum dedikçe dr masterchef Esra gibi hissetmem peki
Kadın konuştukça sigara dumanı yükselmiyor mu sanki yaAy o cok itici ya.. Hele ağzın yamultup bakınca üff töbe ya
Sen daşşşş gibisin ama mevzuyu takmamak gerek.. Lakin bu süreçte eşli takviyede şart tabi
Tabikisi... Eniştede kullansınKadın konuştukça sigara dumanı yükselmiyor mu sanki ya
Eşli takviye ne kız vitamin takviyesi mi
Amin canım benim Rabbim cümle isteyenlere hayırlısı ile tatdırsın evlat duygusunu evet baya zor bir süreç Rabbim hepimizin yardımcısı olsunYaaaa kıyamam... Allah bağışlasın kuzum
Öğrenciler içinde zor süreç
Aaa gerçekten mi ya geçmiş olsun Rabbim esirgesin
Kuzu nettr sikinti vardi galiba simdi gordum mesaji netten baktim fayda gorenler varmiş bu ayda olmadi kullandigimi kullanayim obur ay bunu aliyim nasip olursa ins mucizeni alirsin tez zananda kucağınaCanım evet henüz hamilelik yok.
Belki farklı sebeplerden çok stresim olduğundan mı bilmiyorum.
Ancak ben de işe yaradığını düşünüyorum. Her ne kadar regl zamanında olsam da süresi kısalmıştı. Regl sürem normale döndü.yumurtladığımda Sağ kasığım ağrımazdı o da ağrımaya başladı. Demek ki geliştirdi diyorum.
İncir yemiyorum. Bunu kullandığımda da birçok vitamin de olduğu için incir yemiyorum. Cevizimi yiyorum. İşte köyden bal getirttim onu alıyorum. Balık yemediğim için omega 3 alıyorum bol su içiyorum.
İşte tek kötü yanı vitamin olması nedeniyle orantısız bir kilo alımı yapıyor. O yüzden kullanırken spor vs yapmak gerek
Amin Birtanem aminnn
Aminn inşallah kuzumAllahım 2020 bitmeden önce, topikte gebe kalmayan olmasın
İnşallah herkes bebeğine kavuşsun amin
Bi tek propılis kullandık bu ay zorumla o da artık hayırlısı bakalımTabikisi... Eniştede kullansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?