- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.381
Bilmiyorm içimde bir heycan.. Ama havada boğuk
Ohh mis beni de bekliyor evde işlerBilmiyorm içimde bir heycan.. Ama havada boğukböyle arada derede bir ruh hali..
Kalktım evi temizledim misler gibi oldu
Günlerdir evde olmayınca hem havasız hemde temizliksiz ksldı
Keşke ev hep temiz kalsaOhh mis beni de bekliyor evde işler
Askos ben merkezdeyim.. Bana 45dk 1 saat uzaklıktaBal0ncuk askos yangindan sizde etkilendinizmi merak ettim seni
Insallah bir an once sondururler ya cok uzuldumAskos ben merkezdeyim.. Bana 45dk 1 saat uzaklıkta
Bende cok üzüldüm.. Hatayda önce samandağın cennet koyu.. Şimdide diğer yeşillik alanlar.. Yaylalar kül oldu.. Dün bakN trafo dedi..Insallah bir an once sondururler ya cok uzuldum
Bende okudum ya degisik senaryolar var...yazik gerçektenBende cok üzüldüm.. Hatayda önce samandağın cennet koyu.. Şimdide diğer yeşillik alanlar.. Yaylalar kül oldu.. Dün bakN trafo dedi..
Bugin bazı sosyal medya paylaşmlarndan snra pkkdan şüpheleniliyor..
Allah belalarını versin... Bitmediler bitmediler
Askos bunun on katı yangn çıktı ormanda bu kdsr sürmeden kontrol altına alındıBende okudum ya degisik senaryolar var...yazik gerçekten
Kiyamam guzuuuu, gocisini mi ozlicen cennnAynen öyle yap kuzum o zaman ama sanki geç bir saat gibi ama ne yapalm :)
Hehehhe normal kuzucuk çift çizgi hep çkBilir bazen hiç çkmayabilir hormonlara göre
dayloşşş
Evettt başladı hatta haftaya seminerde başlıtor beyimi 3 ay göremiecemartk bem giderim
İyiyim müdüre hanım siz nasılsınız
Ben bu hafta 3 gün tatil yaptm ama haftaya 3 gün çalışcam böhüüü
Kuzummm evet ve onunkide erkek infertiliresiydi :) şimdi sıra bende
O yüzden yazık, oda benim arkadaşım
Tükenmek erimek felan yok..
Ben ne edem.. Şimdiye kdar boynuma ipi geçirmem lazmdı o zaman?
Sorma kuzum gercekten oyle oldu, duzene oturana kadar biraz kosturmaca oldu ama simdi daha iyiyimBu müdür yardımcılığı, seminerler seni bizden kopardı
O zaman daha sık aramızda olsan olmaz mıhem kafan dağılır
dayler dayler de buna benzer sebebten öyle test yapmak zorunda kuzum..
Legoşşş en azndan artık sorunu biliyorsun
Buda iyi birşey
Kuzuuu benim ciddi prolaktin sorunum var, yuksek doz ilac kullanıyorum, doktor sık sık test yapmami istedi, tespit edildigi anda ona göre yol izleyecegiz, gebelik olursa ilaci birakacagim ama yakin takip baslayacak, fazla artis olursa ona göre ilaca dönüş olacak, belli basli etki gorulurse mr çekilecek vs vs. Cok gecmis olsun kuzum sana da, hic bsycik olmadan halledeceğiz bu evreleridayler dayler kıssss ben herşeyi kaçırdığım için bilmiyorum sorun ne?
Regl günümde yaptım İdrar testiAay ama test yapmştn demi miniğim
DayloşşşKiyamam guzuuuu, gocisini mi ozlicen cennnarada ayri kalmak iyi olyo bosver
Sorma kuzum gercekten oyle oldu, duzene oturana kadar biraz kosturmaca oldu ama simdi daha iyiyimozledim cok cok. Bu arada yumurtlama gecti, pek degerlendiremedik sanirim ama, belli de olmaz,, hic ilgilenemedim bile o evreyle, aklima gelmedi vs, aslinda bir bakima iyi oldu smdi bekleme kismindayim
Kuzuuu benim ciddi prolaktin sorunum var, yuksek doz ilac kullanıyorum, doktor sık sık test yapmami istedi, tespit edildigi anda ona göre yol izleyecegiz, gebelik olursa ilaci birakacagim ama yakin takip baslayacak, fazla artis olursa ona göre ilaca dönüş olacak, belli basli etki gorulurse mr çekilecek vs vs. Cok gecmis olsun kuzum sana da, hic bsycik olmadan halledeceğiz bu evreleri❤
Kuzu haftasonu is guc valla telefonu elime alicak vaktim olmuyor
Bugn cok sessiz buralar
Herzaman ki saatimde geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?