- 7 Ekim 2020
- 131
- 192
- 18
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.301
Yk yk değil kuzum birşey olmaz içini ferah tutYa minnoslar bir sey sorucam
İşten çıktım ve folik asit imi işyerinde unuttum 2 gün icemeyecegim dünyanın sonu değil herhalde dimi
İyi madem valla servisteym dert ettim kendime oturdum şuan onu düşünüyorumYk yk değil kuzum birşey olmaz içini ferah tut
Ara sıra olur öyle şeyler kuzumİyi madem valla servisteym dert ettim kendime oturdum şuan onu düşünüyorum❤
Bildigin gibi hayte@Htceyldrm
HAbibte
@olive_bluto
@ozge_gorkem
@Nurzfr
@Saron
@bir mucizee
@Hirasarem
@cukulatam
Naber beybilerrrrr
Evet 2 aydır full düzenli kullanıyorum kuzummAra sıra olur öyle şeyler kuzum
Sonuçta normalde düzenli kullanıyorsun
He biliyodm demiBildigin gibi hayte
Daha dikkatli olursın kuzum :)Evet 2 aydır full düzenli kullanıyorum kuzummarada böyle unuttuklarimi saymazsak
Ben kullaniyorum kuzuKizlar ovulasyon testi kullanan var mı aranizda ? Bununla ilgili bir şey sormak istiyorum
Bende cok kullandım uzmanı oldukKizlar ovulasyon testi kullanan var mı aranizda ? Bununla ilgili bir şey sormak istiyorum
Naasil kullanıyoruz yavrum? Yani arkds getirmiş bgun bana 4-5 tane ama.nasil kullanıyorum sabah mi akşam mi nasıl ne yaniBende cok kullandım uzmanı olduk
Nasıl kullanıyorumBen kullaniyorum kuzu
Sağ salim gelsin bir an evvel gelsin tatlımKocambey yine göreve gittibutun gun borek yaptim
Insallah kuzum ❤Sağ salim gelsin bir an evvel gelsin tatlım
Allah kavuşturdun aşkoşKocambey yine göreve gittibutun gun borek yaptim
Kuzum 4-5 tane ile olmaz ama deneme amaçlı yapacaksn ssnırım..Naasil kullanıyoruz yavrum? Yani arkds getirmiş bgun bana 4-5 tane ama.nasil kullanıyorum sabah mi akşam mi nasıl ne yani
Yumurtlama günü regl tarihinden geriye say 14. 15 16. Günler arası olmalıNaasil kullanıyoruz yavrum? Yani arkds getirmiş bgun bana 4-5 tane ama.nasil kullanıyorum sabah mi akşam mi nasıl ne yani
Kuzum 29 günde bir oluuorumAllah kavuşturdun aşkoş
Senin komşsn olmak isterdm
Kuzum 4-5 tane ile olmaz ama deneme amaçlı yapacaksn ssnırım..
O zaman şöyle yapalm sen regllerim düzenli diyordun demi.. Kaç günde bir oluyordn
Bide test kaset tipimi şerit testmi
Tahmini 25-26 Ekim regl günüm kuzumYumurtlama günü regl tarihinden geriye say 14. 15 16. Günler arası olmalı
Ona göre hesapla.. Mesela hangi hafta yumurtlama haftan olduğnu düşünüyorssm o hafta yap böylece emin olursn
Kullanmadan en az 1 saat önce sıvı alımını kesmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?