- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.401
Bugun fazla sessizBugn cok sessiz buralar
Haftasonu herkes inzivaya çekildi
Bebe yapıyorlar sanırımBugun fazla sessiz
Neyse dinlensinler pazartesi bol enerjiyle geri gelsinler
Hoş geldin tatlış merak ettik yahu insan arada ses verirGüzel kızçelerim ben geldim hem de aşılandım da geldim
HuhuuuGüzel kızçelerim ben geldim hem de aşılandım da geldim
Ahh kuzum benim sabah okuldan dönüp canlı ders yapıp aday dosyama yazılacakları yazıp ertesi güne hazırlanınca biraz da teze çalışınca günüm bitiyor pıtt diye düşüp uyuyorumHoş geldin tatlış merak ettik yahu insan arada ses verir
İnşallah bu kez olacak
Huhuuu
Ayyy işin gücün rast gitsin kuzum bizde seni özlüyoruzAhh kuzum benim sabah okuldan dönüp canlı ders yapıp aday dosyama yazılacakları yazıp ertesi güne hazırlanınca biraz da teze çalışınca günüm bitiyor pıtt diye düşüp uyuyorumÇok özlüyorum ama burayı ya
Hoşgeldn bebeğimmmmGüzel kızçelerim ben geldim hem de aşılandım da geldim
Bıhtıkkk anam Bıhtıkkk
Şuan artık bizde nefes alamıyoruzŞu Hatay görüntülerini gördükçe kahroluyorum yaaaAllah'ım sen koru
Kuzucum uzaklıktan ziyade zaten alakasız yerlerde oluyor yangınlar bildiğim yerler değil tabi de haberlerden gördüğüm kadarıyla, sebepleri de farklı imiş zaten..Hoşgeldn bebeğimmmm
Aşına gurbannnnn
İnşallah mucizen seninledir gülüm
bıkmak yokkkkkk
Şuan artık bizde nefes alamıyoruz
9 noktada yangın..
Suriyede yangn varmş.. Şuan pertiz... Asla hava soluyamıyoruz bize uzak olmasjna rağmen...
3 ilçe biribine çok yakın... Birleşik..Kuzucum uzaklıktan ziyade zaten alakasız yerlerde oluyor yangınlar bildiğim yerler değil tabi de haberlerden gördüğüm kadarıyla, sebepleri de farklı imiş zaten..
Allah korusun inşaallah insanları sizde dikkat edin emi
Evet bencede öyle, zaten bir çok gözaltı varmış şu an..3 ilçe biribine çok yakın... Birleşik..
Ama diğerleri farklı bölgeler...ama 9 ayrı noktada aynı anda yanması...
Bence sabotaj..
Allah yardımcıları olsun dün böyle değildi ama bugn merkez bile duman altıEvet bencede öyle, zaten bir çok gözaltı varmış şu an..
Çok üzüldüm ya o çığlık çığlığa kaçan insanları çocukları görünce yıkıldım resmen
Aminn hepimizin işi gücü rast gitsin kuzum benimmAyyy işin gücün rast gitsin kuzum bizde seni özlüyoruz
AYy ben de yeni gördümŞu Hatay görüntülerini gördükçe kahroluyorum yaaaAllah'ım sen koru
İnşallah kuzummmHoşgeldn bebeğimmmm
Aşına gurbannnnn
İnşallah mucizen seninledir gülüm
bıkmak yokkkkkk
Şuan artık bizde nefes alamıyoruz
9 noktada yangın..
Suriyede yangn varmş.. Şuan pertiz... Asla hava soluyamıyoruz bize uzak olmasjna rağmen...
Aşk dolu maşallah kuzumcok güzel birgün
He çatır çatır dogurcam bu ay kesin hamileyimBebe yapıyorlar sanırım
Beyazım maşallah sanaAşk dolu maşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?