- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.441
İyiyiz müdüre hanım sen nasılsınNasilsinz kizcelerrrrrr
Mavi tospik seni hatırladm gibi sanki iyim sen nasılsınSelam baloncuk, nasılsın? Bu da nereden çıktı deme, arada girip okuyorum sessizceBir kaç gün önce doktorun eşinle sana takviye yazdığını okumuştum sanki. Eğer doğru hatırlıyorsa bana isimlerini yazabilir misin rica etsem
İyiyiz müdüre hanım sen nasılsın
Mavi tospik seni hatırladm gibi sanki iyim sen nasılsın
Evet yazdı cnm ama bizim mevzu farklı o takviyeler sorun yaratmasn sana?
Mudure hanim miiiiİyiyiz müdüre hanım sen nasılsın
Mavi tospik seni hatırladm gibi sanki iyim sen nasılsın
Evet yazdı cnm ama bizim mevzu farklı o takviyeler sorun yaratmasn sana?
Kuzum neye göre amaHimm anladım canım, bilemedim ki kadına ve erkeğe verilen takviyeler hakkında bilgin var mi peki, yada kullanan birilerini biliyor musun
İyiyim kocamı gönderdm 3 ay gelemeyecek gönlümün efendisi semineei var çömünMudure hanim miiiiiyi be nossun, sen nassın
Kuzum neye göre ama
Mesela eşinde sorn varmı.
Sende varmı.. Sebebsizmi
Gerçi takviyeler ilaç değil her türlü kullanabilirsimiz
İyiyim kocamı gönderdm 3 ay gelemeyecek gönlümün efendisi semineei var çömün
İmprly var deneyebilirsimiz hem kadın hemde erkek..Oooo Allah kavuştursunValla bende yumurta yaşlanması var yasa bağlı (40) eşimin spermleri Türkiye ortalamasindaymis ama çok iyi değil anladığım kadarıyla. Artık evde denerken takviye vs kullanalım diyorum. O yüzden sordum.
Bugn herkes dinlenme modunda kaplumbağa gibi kabuğa çekilmişNasilsiniz bebekler
Hiç belli olmaz kuzuKiyamam guzuuuu, gocisini mi ozlicen cennnarada ayri kalmak iyi olyo bosver
Sorma kuzum gercekten oyle oldu, duzene oturana kadar biraz kosturmaca oldu ama simdi daha iyiyimozledim cok cok. Bu arada yumurtlama gecti, pek degerlendiremedik sanirim ama, belli de olmaz,, hic ilgilenemedim bile o evreyle, aklima gelmedi vs, aslinda bir bakima iyi oldu smdi bekleme kismindayim
Kuzuuu benim ciddi prolaktin sorunum var, yuksek doz ilac kullanıyorum, doktor sık sık test yapmami istedi, tespit edildigi anda ona göre yol izleyecegiz, gebelik olursa ilaci birakacagim ama yakin takip baslayacak, fazla artis olursa ona göre ilaca dönüş olacak, belli basli etki gorulurse mr çekilecek vs vs. Cok gecmis olsun kuzum sana da, hic bsycik olmadan halledeceğiz bu evreleri❤
Oyyy hadi bakalım güzel haberlerle gel fıstıkGüzel kızçelerim ben geldim hem de aşılandım da geldim
Ne bebesi yaBebe yapıyorlar sanırım
Oldum kuzum da daha güncelleyemedim.Paresilaaa ciğerim, pareemmm sen regl oldun muuu canımcıım
Hayırlısı canımMerhaba bat 5 Ekim ekler misiniz idrar test yaptım bu sabah negatif
Hafize hoşgeldinMerhaba bat 5 Ekim ekler misiniz idrar test yaptım bu sabah negatif
Parem özledik yaaaHiç belli olmaz kuzu
Bir bakmışsın a Aaa hamileyim demişsin
Oyyy hadi bakalım güzel haberlerle gel fıstık
Ne bebesi ya
Dün bugün kv ve görümcem bende
Bakalım adamı kandırırsam bugün denerim
Oldum kuzum da daha güncelleyemedim.
Kına vardı düğün vardı kv ve görümcem bende yani ağır misafirlerim var
Hayırlısı canım
Yeni regl tarihini dediğinde eklerim olur mu
Hiç belli olmaz kuzu
Bir bakmışsın a Aaa hamileyim demişsin
Oyyy hadi bakalım güzel haberlerle gel fıstık
Ne bebesi ya
Dün bugün kv ve görümcem bende
Bakalım adamı kandırırsam bugün denerim
Oldum kuzum da daha güncelleyemedim.
Kına vardı düğün vardı kv ve görümcem bende yani ağır misafirlerim var
Hayırlısı canım
Yeni regl tarihini dediğinde eklerim olur mu
Canımsın senHafize hoşgeldin
Görmemişim kusuea bakmaa
Parem özledik yaaa
Bizde ne oldu bu kıza diyorduk
HayrolaCanımsın sen
Sinir krizi geçirmeden haftasonunu atlatmaya çalışıyorum canım
Oliveeemmmm tatlişkommmBu ay teslimiyetin dibini sıyırıyorum kuzum. Bişey ummak hayal kurmak da sonra hayal kırıklığı yaşamak da yok. Olacağı varsa olur diyip bol bol dua ediyorum. Olmazsa bi dahaki ay ne yapacağımızı planlıyorumİnşallah. Bu ay müdahale edildi ya siz de dua edin bana emi paremm
Tahmn edebiliyormCanımsın sen
Sinir krizi geçirmeden haftasonunu atlatmaya çalışıyorum canım
Her zaman canım her zaman sen ve buradaki tüm arkadaşlarım duamda...Bu ay teslimiyetin dibini sıyırıyorum kuzum. Bişey ummak hayal kurmak da sonra hayal kırıklığı yaşamak da yok. Olacağı varsa olur diyip bol bol dua ediyorum. Olmazsa bi dahaki ay ne yapacağımızı planlıyorumİnşallah. Bu ay müdahale edildi ya siz de dua edin bana emi paremm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?