- 19 Kasım 2019
- 53.676
- 136.280
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.541
he ya ona ne olduBizim bir Azeri kızımız vardı... Ona ne olduen son eşi ile dağa gitmişti
Bir tek virüs bize varO vebali nasıl alıyorlar bilemiyorum yani önlemini herkes almak zorundaben de kac kere gordum burda dolmuşlar tıklım tıklım nasıl virüs onlemiyse bu
Allah seniNe dağı kız bismillah
ayy unuttum üye adınıHiç güleceğim yoktu fantaziye gel
Haaa bende şey sandımBir tek virüs bize var
Allah seni
Haklısın pek açıklayıcı yazmamışım
Dağa hayvan otlatmaya çıkmıştı
Hiç istemiyordu oraya gitmek
beyazım cocuk okula gidince sana ayrı enerji gelmişBenim aklımda sadece şeye çalışıyor galiba ne kadan kötüyüm olacak şey değil
gülsem mi ağlasam mı bilemedim haticem
He uçasim var baluşum enerjiden değil şişlikten obeyazım cocuk okula gidince sana ayrı enerji gelmiş
gülsem mi ağlasam mı bilemedim haticem
sonda koyduğun smile
ay sinirlerim bozukkkkkkkkkkk
Görünüyor canım silik bir çizgi var gibi hemen mi çıktı hadi inşallahVarmı sizce kızzzzlarrr bana kızın körmüsün deyin Eki Görüntüle 2703534
selam... valla herkes heran gebe kalabiliyor ama en uygun zaman yumurtlama zamanı cnmMerhaba arkadaşlar bende bu yıl hamile kalmayı planlıyorum. Regl öncesi ilişkiye girip hamile kalanınız var mı ? En uygun zaman ne zaman sizce ?
He uçasim var baluşum enerjiden değil şişlikten o
ayy ben görüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmVarmı sizce kızzzzlarrr bana kızın körmüsün deyin Eki Görüntüle 2703534
bende çok hissizimRuhumu evde unutmuş gibiyim
Sonbahar bana yaramadı
Hemen cıktı şoktayım bu ay degerlendirmedim ya kalbim çıkacakGörünüyor canım silik bir çizgi var gibi hemen mi çıktı hadi inşallah
demi yaaa.. artık bir bebemiz olsunnnnnnnnnnnHadi inşallah bugün hamiş haberleri gelsin şu ustumuzdeki hava değilsin gitsin bize de umut olsun
Hemen cıktı şoktayım bu ay degerlendirmedim ya kalbim çıkacak
Yok bacım yok benim whitewngsim hep bizi toparlayan anlamadiklarimizi anlatan olaya el koyandir istersen sarilabilirizRuhumu evde unutmuş gibiyim
Sonbahar bana yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?