- 18 Mayıs 2020
- 3.962
- 4.440
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.561
Ay cıddenmi ya çok şaşkınım eşimin bugün doğum günü Sif o yüzden yaptım cıktıselam... valla herkes heran gebe kalabiliyor ama en uygun zaman yumurtlama zamanı cnm
ayy ben görüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bacım nasıl degerlendirmedin yoksa nasıl oldu olmuş bence yapmadan olmaz sen kan verAy cıddenmi ya çok şaşkınım eşimin bugün doğum günü Sif o yüzden yaptım cıktı
Ay inş kuzum ağlıyorum şuan en son dış gebelik oldu korkuyorum Rabbim sağlıklı versin hepimizedemi yaaa.. artık bir bebemiz olsunnnnnnnnnnn
ay kan ver kaannnnnnnn
Kalbini ferah tut canım sakin ol vok heyecanlı evet aklına kötü şeyler getirmeAy inş kuzum ağlıyorum şuan en son dış gebelik oldu korkuyorum Rabbim sağlıklı versin hepimize
Bende gördüm canım hadi hayırlısıVarmı sizce kızzzzlarrr bana kızın körmüsün deyin Eki Görüntüle 2703534
burdayım tatlımNerdesin bacım@WhiteWings
bende çok hissizim
ayyy canım benim gel sarılalımYok bacım yok benim whitewngsim hep bizi toparlayan anlamadiklarimizi anlatan olaya el koyandir istersen sarilabiliriz
Benimde sinirlerim bozukgülsem mi ağlasam mı bilemedim haticem
sonda koyduğun smile
ay sinirlerim bozukkkkkkkkkkk
İnş canım rahat olmaya çalışacağım sizin duvalarınız ile bu yolu güzel bir şekilde geçeceğiz hepimizin inancı duvası bizlere yeterKalbini ferah tut canım sakin ol vok heyecanlı evet aklına kötü şeyler getirme
Muhtişim o zaman sensiz olmazBende gördüm canım hadi hayırlısı
burdayım tatlım
ayyy canım benim gel sarılalım
kıyamam sana koş kan ver inş kocana hediye bu olurAy inş kuzum ağlıyorum şuan en son dış gebelik oldu korkuyorum Rabbim sağlıklı versin hepimize
iyiyiz sen nasılsınmerhabalar kızlar nasılsınız ?
haticem akşam 70 lik bitiresim var bugün çok bozuğumBenimde sinirlerim bozuk
olmuyorduuu
Ay bu ben güldüm Rabbim en kısa zamanda da sizleri çift çizgi ile güldürsün inş test doğrudur hayal kırıklığına ugramayızBende gördüm canım hadi hayırlısı
burdayım tatlım
ayyy canım benim gel sarılalım
Muhtişim o zaman sensiz olmaz
70 lik dedin bak aklıma yine 90 lar partisi geldikıyamam sana koş kan ver inş kocana hediye bu olur
iyiyiz sen nasılsın
haticem akşam 70 lik bitiresim var bugün çok bozuğum
Yarın gidecem balım bugün araç eşimde inş test kiti hayallerimizi söndürmezkıyamam sana koş kan ver inş kocana hediye bu olur
iyiyiz sen nasılsın
Amin kuzum aminAy bu ben güldüm Rabbim en kısa zamanda da sizleri çift çizgi ile güldürsün inş test doğrudur hayal kırıklığına ugramayız
Ben panik atak hastasıyım kuzum elimde değil inş yarını iple cekiyorum bakalım sonuç nasıl olacak hayırlısı olsun tabi hakımızdaAmin kuzum amin
çok panik yapma karamsar da olma kan testini ver inşallah çok güzel sonuçlar alırsın
Ayy her şey güzel olacak inşallahBen panik atak hastasıyım kuzum elimde değil inş yarını iple cekiyorum bakalım sonuç nasıl olacak hayırlısı olsun tabi hakımızda
Bende gelecemkıyamam sana koş kan ver inş kocana hediye bu olur
iyiyiz sen nasılsın
Beraber bitirelimhaticem akşam 70 lik bitiresim var bugün çok bozuğum
Yok kuzum geçmedi yumurtlamanın 12 günüAyy her şey güzel olacak inşallah
Regl günün geçti mi
kıyamam sana koş kan ver inş kocana hediye bu olur
iyiyiz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?