- 19 Kasım 2019
- 53.676
- 136.280
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.521
canoooooooooGünaydın kızlar hızlı başladık güne ha durun hele bıkmayın yapmayin
Regl günümde yaptım negatif çıktı canım bi daha yapmayacam regli beklicem, bugün akıntım hafif çoğalmış az önce de beyazımsı idiTest yaptın mı canim
Başladı teyzesi çok mutlu çok yanlizdim diyorcanooooooooo
beybi okula başladımı
Anladım canım bekleyelim görelim bakalim canım inşallah güzel haberler alirizRegl günümde yaptım negatif çıktı canım bi daha yapmayacam regli beklicem, bugün akıntım hafif çoğalmış az önce de beyazımsı idi
Yok daha ya senİyidir nolsun valla regl olmadın dimi daha
Ya bende olmadımYok daha ya sen
Şuan 8 gün gecikti önceki gün test negatif çıktı bı kaç gün daha durup olmazsam direk kan vercemYa bende olmadım
Oo baya gecikmiş yaa benim 4 gün gecikti ben regl günüm test yaptım negatif çıktı bi daha yapmadım yapmam da zaten çok üzülüyorum sonraŞuan 8 gün gecikti önceki gün test negatif çıktı bı kaç gün daha durup olmazsam direk kan vercem
Bende öyle canım program da 8 gün gecikti yazıyor zaten son adetim 2 Eylül'de idi yabi normalde idrarda da pozitif çıkmalı bu kadar gecikmişOo baya gecikmiş yaa benim 4 gün gecikti ben regl günüm test yaptım negatif çıktı bi daha yapmadım yapmam da zaten çok üzülüyorum sonra
Ara sıra beni de buluyorlarbende bıktım bıktım
bütün dengesizlerin gelip beni bulmasından bıktım
Oyyy yavrum mmmm kıyamam onaa...Başladı teyzesi çok mutlu çok yanlizdim diyor
yaa kıyamam tontişe yaBaşladı teyzesi çok mutlu çok yanlizdim diyor
karar ver kızzzBu ay ki kadar şişmemiştim reglden önce ya soktayim her yerim şiş şiş olsa da kurtulsam
Sağol canımOyyy yavrum mmmm kıyamam onaa...
Allah yardımcınız olsun.... Bu virüstw
Aynen tontis teyzesi çok tatlı Rabbim sana da böyle tontis bir erkek çocuğu nasip etsin tez vakitteyaa kıyamam tontişe ya
karar ver kızzz
aminnnnnnnnnnnnnAynen tontis teyzesi çok tatlı Rabbim sana da böyle tontis bir erkek çocuğu nasip etsin tez vakitte
Ya artık virüs kalmadı sanırınSağol canıminşallah hasta olmadan atlatırız olsak da hafif geçirerek hayat devam ediyor bir şekilde
O vebali nasıl alıyorlar bilemiyorum yani önlemini herkes almak zorundaYa artık virüs kalmadı sanırın
Kahvelerde görüyorum maskesiz oyun oynuyorlar
Ne dağı kız bismillahBizim bir Azeri kızımız vardı... Ona ne olduen son eşi ile dağa gitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?