- 24 Aralık 2018
- 1.620
- 2.833
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.681
Galiba evet olabilirçürük değildir
sen düzenli yemiyorsundur
sadec pazar olmaz
sadece pazar olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hergünnnnnnnnnnnnn
keçiboynuzu yapın eşlerinize kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi bakalım çalışsın spermler
aa daha küçük sanıyordum ben seni nedenseAralıkta 31 oluyorum canım
sen hayırdır bugün baloncuktan incilerkızlarrrrrrrrrrrrr
çay kahve tüketmemeye çalışın lütfen
bol bol su
11 sene olacak tanıyorum enişte beyi artık konuşmadan telapati yöntemiyle anlaşıyoruz o kadar yani bende ustelemiyorum artık yas geçtikçe insan sakinleşiyor galiba bacımo zmaan Allah yardımcın olsun enişte de bağışıklık oldu
Küçük değilim demi bende öyle hissediyorum ama yok değilimaa daha küçük sanıyordum ben seni nedense
sen hayırdır bugün baloncuktan inciler
tamam sende abartma bende aynıyım nerdeyse genciz gençKüçük değilim demi bende öyle hissediyorum ama yok değilim
11 sene olacak tanıyorum enişte beyi artık konuşmadan telapati yöntemiyle anlaşıyoruz o kadar yani bende ustelemiyorum artık yas geçtikçe insan sakinleşiyor galiba bacım
28 yaşındayım 6 yıllık evliyim 4.5 yaşında bi çocuğum var. 2.düşünüyoruz
30 dan sonrası farklı bir his geliyor insana size de geldi mi bilmiyorumtamam sende abartma bende aynıyım nerdeyse genciz genç
Kiz sormadan anlattım.bacim.basini şişirdim.kusura bakma ha bugün kabul günüm gibi olduanladım canım.
ben biliyorum seni haticemGaliba evet olabilir
yiyor kuzum.. benim eşimde sperm sorunu olduğu için kendini sorumlu tutuyorenişte senden uzaklarda yiyormu ?
benimkinin ağzına ben dayıcam kaşığı başka aklına gelip yemez
olacak çünkü..... çikom olacak inanın vazgeçmeyin pes etmeyin canlanınsen hayırdır bugün baloncuktan inciler
maşallah ne güzel genç anne olmuşsun :)28 yaşındayım 6 yıllık evliyim 4.5 yaşında bi çocuğum var. 2.düşünüyoruz ☺ güzel haber bekleyenler, yakın zamanda müjde alır inşallah
tünaydın aşkoşTunaydiiiiinnnn
merhaba kirazım hoşgeldinHayırlı mutlu sağlıklı bir hafta geçirmeniz dileğiyle merhaba kızçeler
Canım benim nasıl güzel anlatmissin yaşam varsa umitte var Rabbim.senin sabrını iyi niyetini görecek inşallah buna yürekten inanıyorum hic ummadığın anda bebisin öyle bir gelsin ki sende şaşır inşallah o günü beraber birlikte kutlayalım inşallahben biliyorum seni haticem
her akşam otururken birer avuç lütfen sen ve enişteye :)
yiyor kuzum.. benim eşimde sperm sorunu olduğu için kendini sorumlu tutuyor
hergün bütün ilaçlarını düzenli alıyor
o iğrenç çörek otu yağını yiyor
keçiboynuzu kürünü kendi yapıp içiyor
olacak çünkü..... çikom olacak inanın vazgeçmeyin pes etmeyin canlanın
kızlar.......... siz iyisiniz eşiniz iyi... bu büyük nimet... ben 1,5 yıldır tüp bebek parası kadar eşimin spermleri için ilac ve doktora para koydum... 5 adım geri gittiysek 2 adım iler gittik....
çatlatma denedim olmadı
çipli aşılama denedim olmadı
ovulasyon denedim olmadı... ama eşimde sorun olduğu halde denedim.... çünkü sorun var ve denemekten başka çarem yok..
sadece manevi değil.. maddi anlamda çöküntü yaşadım... elimize geçen her parayı doktorlara inanarak umud ederek ilaçlara verdik.... ama pes etmiyorum..
evet bazen üzülüyorum duygusallaşıyorum ama hepinizin yerinde olmayı o kadar isterdim ki
keşke sebebsiz olsaydı....
olmayacağını bile bile denemek daha can yakıcı çünkü...
o yüzden canlanın... lütfen üzülmeyin... siz sadece vaktini bekliyorsunuz
Kiz sormadan anlattım.bacim.basini şişirdim.kusura bakma ha bugün kabul günüm gibi oldu
İnşallah beyazım...Canım benim nasıl güzel anlatmissin yaşam varsa umitte var Rabbim.senin sabrını iyi niyetini görecek inşallah buna yürekten inanıyorum hic ummadığın anda bebisin öyle bir gelsin ki sende şaşır inşallah o günü beraber birlikte kutlayalım inşallah
hoş geldin umarım hep birlikte alırız güzel haberleri28 yaşındayım 6 yıllık evliyim 4.5 yaşında bi çocuğum var. 2.düşünüyoruz ☺ güzel haber bekleyenler, yakın zamanda müjde alır inşallah
evet evet geliyor gelmez olur mu30 dan sonrası farklı bir his geliyor insana size de geldi mi bilmiyorum
pes etmek demeyelim de artık amaannn diyorum artıkkk olacağı varsa olurben biliyorum seni haticem
kızlar.......... siz iyisiniz eşiniz iyi... bu büyük nimet... ben 1,5 yıldır tüp bebek parası kadar eşimin spermleri için ilac ve doktora para koydum... 5 adım geri gittiysek 2 adım iler gittik....
çatlatma denedim olmadı
ovulasyon denedim olmadı... ama eşimde sorun olduğu halde denedim.... çünkü sorun var ve denemekten başka çarem yok..
sadece manevi değil.. maddi anlamda çöküntü yaşadım... elimize geçen her parayı doktorlara inanarak umud ederek ilaçlara verdik.... ama pes etmiyorum..
evet bazen üzülüyorum duygusallaşıyorum ama hepinizin yerinde olmayı o kadar isterdim ki
ben biliyorum seni haticem
çatlatma denedim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?