Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim Rabbim sana sebin gibi citi piti bir kız çocuğu nasip etsin inşallah bu duruşun çok güzel gerçekten beklemesin Rabbim

Taşınınca bir promen bir de prowomen alayim diyorum siyah uzum pekmezi getirttik doğal ondan yiyelim baluşumun dediklerinden de kasıma bomba gibi hazirlayalim inşallah

5 günden sonra çalışmak da zordur dimi
ayy hemde cok zor
birde bu aralar buralara tahammülüm yok zaten zor sabrediyorum

Taşınınca bir promen bir de prowomen alayim diyorum siyah uzum pekmezi getirttik doğal ondan yiyelim baluşumun dediklerinden de kasıma bomba gibi hazirlayalim inşallah
bence kesinlikle yapmalısın

ahhhh Amin kuzum başka ne isterim ki

Cagla sikel yum dondurmuş bir tane kizi olsun istiyormuş hep iki tane de oğlu var maşallah oğlak burcunun azmi diyor inadı ondan dondurdum diyor bir de kadin kaç yaşında yani düşünün

Cagla sikel yum dondurmuş bir tane kizi olsun istiyormuş hep iki tane de oğlu var maşallah oğlak burcunun azmi diyor inadı ondan dondurdum diyor bir de kadin kaç yaşında yani düşünün
Bu olaya bende sıcak bakıyorum çok, ileride yapadabilirim yaniiii

evet yumartalarını dondurmuş... aslında belli yaşa gelmeden önce bende düşünüyorum onu artık

tamam kuzum :)
aynen belirdi artık .Alışamadım hala çarpıp duruyorum göbüşümü hayatımda ilk defa göbekli olunca böyle oluyor demek ki
hahaha kız çarpıp durma dikkat et kuzucuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…