- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.721
Canım benim Rabbim sana sebin gibi citi piti bir kız çocuğu nasip etsin inşallah bu duruşun çok güzel gerçekten beklemesin RabbimBen aslında bunu hep derdim de beni tek endişelendiren konu böyle zorlandık ikinci çocuğumuz ne zaman olacaktı..
Ama onu da boş verdim artık Allah büyük artık dikkatimi başka yönlere çevirmeye karar verdim, çünkü ben stresli bir insanım çok üstüne düşersem kaldıramayabilirim
Hoşbuldum kuzum sersem gibiyim yamerhaba kirazım hoşgeldin
nasılsın annecik
stabil canım yaa aynıHoşbuldum kuzum sersem gibiyim yaArtık yataktan çıkmakta zorlanıyorum.. Sürekli yatıp uyuyasım var. Başka da bir şey yapasım yok..
Sen nasılsın? nasıl geçiyor günün?
Ağlamak bazen iyi geliyor kuzum ama sevinçten güzellikten ağlayalım inşallah cansinsizde iyiki varsınız beyazım
duygusallaştım
5 günden sonra çalışmak da zordur dimistabil canım yaa aynı
ahhhh Amin kuzum başka ne isterim kiCanım benim Rabbim sana sebin gibi citi piti bir kız çocuğu nasip etsin inşallah bu duruşun çok güzel gerçekten beklemesin Rabbim
Yurekten ve kalpten inanalim kuzum o zaman olacak inşallah canımsınahhhh Amin kuzum başka ne isterim ki
ayy hemde cok zor5 günden sonra çalışmak da zordur dimi
bence kesinlikle yapmalısınTaşınınca bir promen bir de prowomen alayim diyorum siyah uzum pekmezi getirttik doğal ondan yiyelim baluşumun dediklerinden de kasıma bomba gibi hazirlayalim inşallah
ahhhh Amin kuzum başka ne isterim ki
inşallah kuzum inşallah hepimizin olacak sende benim canımsınYurekten ve kalpten inanalim kuzum o zaman olacak inşallah canımsın
Çok iyi anlıyorum seni kuzum.. Çalıştıgın yerde mutlu değilsen işkence gibi geliyor işe gitmekayy hemde cok zor
birde bu aralar buralara tahammülüm yok zaten zor sabrediyorum
aslında mutluyum ama bazı şeyler çileden çıkarıyorÇok iyi anlıyorum seni kuzum.. Çalıştıgın yerde mutlu değilsen işkence gibi geliyor işe gitmek
Bu olaya bende sıcak bakıyorum çok, ileride yapadabilirim yaniiiiCagla sikel yum dondurmuş bir tane kizi olsun istiyormuş hep iki tane de oğlu var maşallah oğlak burcunun azmi diyor inadı ondan dondurdum diyor bir de kadin kaç yaşında yani düşünün
ne gibi şeyler anlat çilen açılıraslında mutluyum ama bazı şeyler çileden çıkarıyor
anlatılmaz yaşanır.. şimdi burda da anlatılmaz etik olmazne gibi şeyler anlat çilen açılır
tamam kuzum :)anlatılmaz yaşanır.. şimdi burda da anlatılmaz etik olmaz
konuşuruz bir ara
kirazımm göbişin belli artık demi
evet yumartalarını dondurmuş... aslında belli yaşa gelmeden önce bende düşünüyorum onu artıkCagla sikel yum dondurmuş bir tane kizi olsun istiyormuş hep iki tane de oğlu var maşallah oğlak burcunun azmi diyor inadı ondan dondurdum diyor bir de kadin kaç yaşında yani düşünün
hahaha kız çarpıp durma dikkat et kuzucuğatamam kuzum :)
aynen belirdi artık .Alışamadım hala çarpıp duruyorum göbüşümühayatımda ilk defa göbekli olunca böyle oluyor demek ki
avukat hanım herifi boşayacam bşa beniMerhabalarrr nasilsiniz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?