Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
31 yaşındayım evlilikte 3. seneme girdim...
evladım yok... 2 senedir evladım olsun diye uğraşıyorum.. eşimde sperm sorunu var... bekliyorum canım
Her nasip vaktine esirmiş. Canınızı sıkmayın daha yeni evli sayılırsınız ben yakın zamanda hamile kalacağınıza inanıyorum umudunuzu yitirmeyin

Çok hızlısınız yetişemiyorum
nedenmiş o

inşallah canm :)
sen denemelere yenimi başladın
Aslında başlamadım bile. Normalde tek çocuk istiyordum. Çevredekilerin kardeşi olsun söylemlerine karşı kulağımı hep tıkadım şimdi eşim aklımı çeldi biraz yaş farkı artıyor seneye olmaz ise bende daha isteyemem dedi. Bebek özlemim yeni başladı ama birşey bir yandan durduruyor yine bilemiyorum. İlk çocuğumu zor büyüttüm belki o yüzden. Yardımcı almayı düşünüyoruz şimdi 2. Olursa eğer. Yine de bilmiyorum yumurtlama gününü bekliyorum şuan cesaret edebilirsem inşallah

Genel bir durum demek ki herkes aynı modda

Gelmesi mi iyi gitmesi mi önce o konuda bir aydınlanmam lazım hiç anlamam çünkü
Bacım ben burç yorumumu dinlemeden hafatay a başlamam yay burcuyum biraz deli doluyumdur kendimi kontrol etmek adına yani geriliyorsa sıkıntı bacım bu hafta kontrollü ve dengeli davranmaliymisiz

Ben niye sürekli başkalarının mesajlarına atliyorum ya aslında bana yazilmiyor ki kızlar rahatsız olursanız söyleyin valla kusura kalmayın bugün farkettim
Ne kizmasii kuzu tabi ki yazicaksin
Genel bir durum demek ki herkes aynı modda

Gelmesi mi iyi gitmesi mi önce o konuda bir aydınlanmam lazım hiç anlamam çünkü
Aynen herkesin derdi ayni
Bende hic anlamam o konulari biri benide aydinlatsin

Bizi kim napsin bacim bulamayik başka
bencede katlanamaz bize : D

Tek bir balon var o da sensin baska yok
ben birtek bal0n sevdim oda benim oda benim

Ben niye sürekli başkalarının mesajlarına atliyorum ya aslında bana yazilmiyor ki kızlar rahatsız olursanız söyleyin valla kusura kalmayın bugün farkettim
ay saçmalama beyazım keyfine bak

olsun sen yetiştiğin yerden dal biz seni anlarız.. her yeni gelenin yaşadığı sorun :) alışırsın zamanla canım
farketmez rahat ol sen..
ayyy o zaman daha iyi işte.. stres yok.. olursa olur olmazsa olmaz modunda olmak cok daha iyi
regllerin düzenlimi ?

Haklısın aslında bakıldığında öyle ama sanırım kendimi çok tek çocuğa modladığım için alışmaya çalıştırıyorum kendimi. Evet 25 26 günde bir oluyorum. Bugün regl günüm hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…