- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.741
Hahahah deliii seni bosamam ki seniiiavukat hanım herifi boşayacam bşa beni
Her nasip vaktine esirmiş. Canınızı sıkmayın daha yeni evli sayılırsınız ben yakın zamanda hamile kalacağınıza inanıyorum umudunuzu yitirmeyin31 yaşındayım evlilikte 3. seneme girdim...
evladım yok... 2 senedir evladım olsun diye uğraşıyorum.. eşimde sperm sorunu var... bekliyorum canım
Bir iyiyiz bir kötüyüz bu günMerhabalarrr nasilsiniz canlar
nedenmiş oHahahah deliii seni bosamam ki seniii
inşallah canm :)Her nasip vaktine esirmiş. Canınızı sıkmayın daha yeni evli sayılırsınız ben yakın zamanda hamile kalacağınıza inanıyorum umudunuzu yitirmeyin
Bende ayniyimBir iyiyiz bir kötüyüz bu gün
Sen nasılsın
Bosanmak istesen burda isin ne kuzum neden cocuk yapasinnedenmiş o
inşallah canm :)
sen denemelere yenimi başladın
sizi özlüyorum ondan geliyorumBende ayniyim
Cok yorgun kafami kaldiramiyorum ve nedenini bilmiyorum
Bosanmak istesen burda isin ne kuzum neden cocuk yapasin
Olsun ben seni bosamam baska avukat bulsizi özlüyorum ondan geliyorum
Merkür retrosu geri gidiyor ondanBir iyiyiz bir kötüyüz bu gün
Sen nasılsın
bundan sonra sizde kendinize başka balon bulunOlsun ben seni bosamam baska avukat bul
Bizi kim napsin bacim bulamayik başkabundan sonra sizde kendinize başka balon bulun
bundan sonra sizde kendinize başka balon bulun
Genel bir durum demek ki herkes aynı moddaBende ayniyim
Cok yorgun kafami kaldiramiyorum ve nedenini bilmiyorum
Bosanmak istesen burda isin ne kuzum neden cocuk yapasin
Gelmesi mi iyi gitmesi mi önce o konuda bir aydınlanmam lazım hiç anlamam çünküMerkür retrosu geri gidiyor ondan
Aslında başlamadım bile. Normalde tek çocuk istiyordum. Çevredekilerin kardeşi olsun söylemlerine karşı kulağımı hep tıkadım şimdi eşim aklımı çeldi biraz yaş farkı artıyor seneye olmaz ise bende daha isteyemem dedi. Bebek özlemim yeni başladı ama birşey bir yandan durduruyor yine bilemiyorum. İlk çocuğumu zor büyüttüm belki o yüzden. Yardımcı almayı düşünüyoruz şimdi 2. Olursa eğer. Yine de bilmiyorum yumurtlama gününü bekliyorum şuan cesaret edebilirsem inşallahnedenmiş o
inşallah canm :)
sen denemelere yenimi başladın
canım kuzucum niye rahatsız olalımBen niye sürekli başkalarının mesajlarına atliyorum ya aslında bana yazilmiyor ki kızlar rahatsız olursanız söyleyin valla kusura kalmayın bugün farkettim
Bacım ben burç yorumumu dinlemeden hafatay a başlamam yay burcuyum biraz deli doluyumdur kendimi kontrol etmek adına yani geriliyorsa sıkıntı bacım bu hafta kontrollü ve dengeli davranmaliymisizGenel bir durum demek ki herkes aynı modda
Gelmesi mi iyi gitmesi mi önce o konuda bir aydınlanmam lazım hiç anlamam çünkü
Ne kizmasii kuzu tabi ki yazicaksinBen niye sürekli başkalarının mesajlarına atliyorum ya aslında bana yazilmiyor ki kızlar rahatsız olursanız söyleyin valla kusura kalmayın bugün farkettim
Aynen herkesin derdi ayniGenel bir durum demek ki herkes aynı modda
Gelmesi mi iyi gitmesi mi önce o konuda bir aydınlanmam lazım hiç anlamam çünkü
bencede katlanamaz bizeBizi kim napsin bacim bulamayik başka
ben birtek bal0n sevdim oda benim oda benim
Tek bir balon var o da sensin baska yok
ay saçmalama beyazım keyfine bakBen niye sürekli başkalarının mesajlarına atliyorum ya aslında bana yazilmiyor ki kızlar rahatsız olursanız söyleyin valla kusura kalmayın bugün farkettim
olsun sen yetiştiğin yerden dal biz seni anlarız.. her yeni gelenin yaşadığı sorun :) alışırsın zamanla canımÇok hızlısınız yetişemiyorum
Aslında başlamadım bile. Normalde tek çocuk istiyordum. Çevredekilerin kardeşi olsun söylemlerine karşı kulağımı hep tıkadım şimdi eşim aklımı çeldi biraz yaş farkı artıyor seneye olmaz ise bende daha isteyemem dedi. Bebek özlemim yeni başladı ama birşey bir yandan durduruyor yine bilemiyorum. İlk çocuğumu zor büyüttüm belki o yüzden. Yardımcı almayı düşünüyoruz şimdi 2. Olursa eğer. Yine de bilmiyorum yumurtlama gününü bekliyorum şuan cesaret edebilirsem inşallah☺
Haklısın aslında bakıldığında öyle ama sanırım kendimi çok tek çocuğa modladığım için alışmaya çalıştırıyorum kendimi. Evet 25 26 günde bir oluyorum. Bugün regl günüm hattaolsun sen yetiştiğin yerden dal biz seni anlarız.. her yeni gelenin yaşadığı sorun :) alışırsın zamanla canım
farketmez rahat ol sen..
ayyy o zaman daha iyi işte.. stres yok.. olursa olur olmazsa olmaz modunda olmak cok daha iyi
regllerin düzenlimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?