- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.781
Nerelere ugramis ki nerden bakiliyor bana da soylebizim bir tanıdık vardı bir yerden bir yere giderken 5461651 kapı geziyordu
sende topik topik maşallah
Siz benmle sohbet etmeynce öyle oluyorbizim bir tanıdık vardı bir yerden bir yere giderken 5461651 kapı geziyordu
sende topik topik maşallah
orayı kaçırmışım bak nerden kovuldun kim kovduSiz benmle sohbet etmeynce öyle oluyor
Sorma bir kapıdan kovulmaktan beter oldum
Nazikçe kovsaydı daha şerefliydi
Salmayın beniorayı kaçırmışım bak nerden kovuldun kim kovdu
Anlamadım ama neyse bozuntuya vermeyeyim bari ldjflfjdhgSalmayın beni
Bayan doğru, sayın herşeyi bilen
He başka yere gidersen olacağı bu nere gidinin yaziyom orda burda ama o kimmiş bi elime geçirsemAnlamadım ama neyse bozuntuya vermeyeyim bari ldjflfjdhg
Otur oturduğun yerde
He başka yere gidersen olacağı bu nere gidinin yaziyom orda burda ama o kimmiş bi elime geçirsem
Sen bizi aldatırsan olacağı oSiz benmle sohbet etmeynce öyle oluyor
Sorma bir kapıdan kovulmaktan beter oldum
Nazikçe kovsaydı daha şerefliydi
Sessizce mi tüydünBak bana ben sizi bulduğumdan beti başka bir yere yan gözle bile bakmadım bir yer vardı baktım hepsi hamile sessizce tüydüm
Baya baya var maşallahKizlar bakarmisiniz adet gunum yarin az once yaptim hemen cikti varmi ya saskinim
Hayırlı olsunKizlar bakarmisiniz adet gunum yarin az once yaptim hemen cikti varmi ya saskinim
Bacim kac ay ettiler sağolsunlar ama bende iş yoktu bende yormak istemedim insanlarıSessizce mi tüydün
Her birinden dua alıp çıksaydın ya
Evet belirgin çıkmış canım gözün aydınKizlar bakarmisiniz adet gunum yarin az once yaptim hemen cikti varmi ya saskinim
Allah razi olsun darisi sizlerin basin insalah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinEvet belirgin çıkmış canım gözün aydın
Bal0ncuk @Htceyldrm Paresilaaa @Akmerim @bir mucizee Eleadora olive_bluto veee diger herkeşsş nasilsiniz ayollll
Anlamayacak ne var bildiğin KO VUL DUMAnlamadım ama neyse bozuntuya vermeyeyim bari ldjflfjdhg
Otur oturduğun yerde
BİR Yyere gitmiyorm beyazm tek gebelik topiğim iftira atıyorlar..He başka yere gidersen olacağı bu nere gidinin yaziyom orda burda ama o kimmiş bi elime geçirsem
Heee nööölllmmmişşş
Ahaahahhahahaha cok yanlş yere gitmişsinBak bana ben sizi bulduğumdan beti başka bir yere yan gözle bile bakmadım bir yer vardı baktım hepsi hamile sessizce tüydüm
Parem sende beni kovmazsn demiiiiiSen bizi aldatırsan olacağı o
Bizden hariç tüp bebek ve geyik bölümüne gidebilirsin o kaaaa
Kızzzzzz neden kaldırıosnnnAhh ah kuzum çok yorgunum sırtıma yakıyı koydum yatıyorumBi çocuk var sınıfımda yere atıyor pat diye kendini onu kucaklayıp kaldırmaktan bebişim tutunmayacak Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?