- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.941
Allah yardımcımz olsunUmarım gönlüne göre olur
Hakkında hayırlısı olsun canım
Ben bıraktığın yerdeyim canım
Ne ileri ne geri
Zamanın dolmasını bekliyorum. Hala olmaz ise doğru doktora
Paresilaaa merhaba benimde eklermisin .bat .20.10.20
Hoş geldinizTeşekkür ederim benide ekleyebilirsin =)
Hoşgeldin aramızaParesilaaa merhaba benimde eklermisin .bat .20.10.20
Ekleyeceğim akşamaTeşekkür ederim benide ekleyebilirsin =)
Sorma biri beni itelese yuvarlanir giderimartık gebelerimiz iyice ağırlaşıyor
Kiz vallaha özledim ha Goy goyun dibine vurmayiKiz kardeşim bisey uyumuma sayilarima baktı dogumgunumden sonra bebek olma olasiligi yuksekmis esiminde öyle cikti aralığı bekliyoz
Aaa askos o benim genel ruh halim bi guluyom bi sinirleniyom bi agliyomniye bebegin olmasin kiz olur olur evrene guzel mesaj yolla
Bende evde kedi kus bakmaca işte
Bunlar guzel buyumeler akmosum❤❤❤
Aaaaa ne munasebet kiz dikkat et birak atsin kendini sen simdilik kendini ve bebisi dusun onu koru
Bende iyiyim askos bildiğin seyler devam oyle
Amin fıstıkAllah yardımcımz olsun
Yaaaaa çok tatlış olmuşsundurSorma biri beni itelese yuvarlanir giderimgerci sükür abartilcsk kdar kilo almadim brn kendimden bunun dört bes katini bekliyordum
Çok çok aminnnnnn prenses annesiGünaydiiiinnn beybileriiiim
hepinizin günü cok güzel gecsin kimse darlanmasin hepiniz gecikin ve 9 ay gelmeyin amiiiiiiinn
ayy hadi hayırlısı meleğimGünaydın kızlar 3 gündür peşimi bırakmayan bir baş ağrısı var ve yumurtlamada olduğum için sanırım kalt karın bölgem ağrıyor hadi hayırlısı
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGünaydiiiinnn beybileriiiim
hepinizin günü cok güzel gecsin kimse darlanmasin hepiniz gecikin ve 9 ay gelmeyin amiiiiiiinn
ay benimkide aynı, kafası çok dolu çok yoğun sürekli bişeyler düşnüyor, işsizlik bi yandan delircez, ben üstelemiyorum bazen kavga ediyoruz ben hadi diyorum. Bu sefer arası çok açılıyor onu beklersemciddi misin kız ben 2 gün üst üste hadi dediğim zaman morali bozuluyor
kaç yıllık evlisin kuzu :)Kocamın canı sağolsun her gün
EvetDerinvebebekleri yeni üyemisin
yeni üyesin ama siteyi çok iyi kullanıyorsun dikkatimi çekti
yeni üyesin ama siteyi çok iyi kullanıyorsun dikkatimi çekti
maşallah sana
biz kime tostladık yaMerhaba Google Seo uzmanıyım yüzlerce web sitesi tasarladım, kod bilgim var haliyle kodlari ayırabiliyorumben hep sitede kullanıcı olarak bilgilenirdim artık uye olma zamani dedim hamis olmayi istediğim icin ismim Merve 26 yasindayim izmirdeyim ❤
bizimkiler tembel anacımay benimkide aynı, kafası çok dolu çok yoğun sürekli bişeyler düşnüyor, işsizlik bi yandan delircez, ben üstelemiyorum bazen kavga ediyoruz ben hadi diyorum. Bu sefer arası çok açılıyor onu beklersem
Süt yoğurt meselesi anlıyorum
Ooo ben okuyunca etkilendim vallahiMerhaba Google Seo uzmanıyım yüzlerce web sitesi tasarladım, kod bilgim var haliyle kodlari ayırabiliyorumben hep sitede kullanıcı olarak bilgilenirdim artık uye olma zamani dedim hamis olmayi istediğim icin ismim Merve 26 yasindayim izmirdeyim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?