- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.981
sen yine de çok açık etme canım o kadar da masum olmayabilir burasıSorun yok sosyal medya adresi felan vermek yasakmi burda onu bilemiyorum kuralllari tekrar okusam iyi olcak eklesebiliriz dilerseniz
bu topikte sakin birgün yok
her günümüz ayrı olayYaa seni yeriiimm
Titreşim yoksa durum vahim
Baloşum şimdi açıklık getiriri inşallah
yaaa parem korkuyorumSütten ağzı yanmış yoğurdu üfleyerek mi yermiş
Seviyorum kız seni
duyarlı çikom benimsen yine de çok açık etme canım o kadar da masum olmayabilir burası
dışarıdan da okunabiliyor yani topikler
Sıkıntı yok bende deli doluyum
Harika o zamanSıkıntı yok bende deli doluyum
kız yok aaaaaaaaaaa
oldu olacak ayak numaranı verecen ha
başımdan bir olay geçtide ondan korkuyorum artık yaklaşmaya
şimdi artık kanki olabiliriz
Dışarıdan kim okuyor bacımyaaa parem korkuyorum
bende seni seviyorummm
duyarlı çikom benim
ama kız google seo'yum diyor dışardan okudnuğunu biliyordur yani
itibar önemli sjldkjflsdkjfBacım yapma nolur ne titreşimi yok öyle birşey itibarı sarsma
yaaa parem korkuyorum
bende seni seviyorummm
duyarlı çikom benim
ayy gelir gelmez mune ablanın tırpanından mı yedin aboooTabiki seve seveburası değişik insanlarla dolu dun biriyle denk geldim onun yuzunden bende 1 gun pasif edildim neyse daha da yazmam olumsuz negatif kokan insanlara ya gelir gelmez pasif oldum neyseki her ikimize verildi ceza adaletli bir yer burasi hosuma gitti.
beyazım üye olmayanlar yazılanları okur ama yazamazDışarıdan kim okuyor bacımvay bana başıma gelen
benimdeitibar önemli sjldkjflsdkjfama titreşim daha önemli
söyleyeceklerim bu kadar
yaaa parem korkuyorum
bende seni seviyorummm
duyarlı çikom benim
o zaman birbirimizin deneyimlerinden faydalanırız inşallahTabi ki senelerce dışardan okudum hatta klomeni kullanmadan öncede okuyup gittim doktora sonrada üye oldumcok fazla doktorla çalıştım kadin dogumcudan tut genel cerraha kadar 5 yıl o yüzden bari insanlara faydam dokunsun dedim üye oldum evdeyiz malum
ayy gelir gelmez mune ablanın tırpanından mı yedin abooo
dakika bir gol bir
beyazım üye olmayanlar yazılanları okur ama yazamaz
benimde
o zaman birbirimizin deneyimlerinden faydalanırız inşallah
evet malesef burda kurallara uymayan var ama polimiğe girmekte tırpan yeme sebebiBilmiyorum ki bir üye resmen ezici ezici yargılayıcı konuştu lutfenli konustum hani yazma etme dinlemiyorsun yargiliyorsun gibisinden sonra bende açtım agzimi ban yedimneyse daha polemige girmem kimseyle
evet malesef burda kurallara uymayan var ama polimiğe girmekte tırpan yeme sebebi
bende o tırpandan az yemedim2-3 kere yemişimdir
ama artık uslandım
bacım o zaman benim bu halim ne olcak de heleAynen ya soruya yanit veriyorsan ver güzel bir dille uyarirsan da uyar ama bilgiclik taslamak doğru değil hele ki kardesim hemsire esim benle evlenmek icin tip 3 terk ve suan laborant olan biri ve bende 5 yil kadin doğumcularla calisan biri olarak ondan kat kat bilgiye sahibimdir dinlemeden yorum yapmak icin yaptı bende dayanamadim ama ben ilk cezada uslandim
" Müslüman müslümana güzel cevap verir " mottom bu benim artık
kızzzz enişteye helal valla... tıp 3 terk etmiş senin için.. neden herifi 2 yıl daha beklemedinAynen ya soruya yanit veriyorsan ver güzel bir dille uyarirsan da uyar ama bilgiclik taslamak doğru değil hele ki kardesim hemsire esim benle evlenmek icin tip 3 terk ve suan laborant olan biri ve bende 5 yil kadin doğumcularla calisan biri olarak ondan kat kat bilgiye sahibimdir dinlemeden yorum yapmak icin yaptı bende dayanamadim ama ben ilk cezada uslandim
" Müslüman müslümana güzel cevap verir " mottom bu benim artık
bacım o zaman benim bu halim ne olcak de hele
Ben birakma dedim ben senin icin okulu birakmazdim dedim. Ah o cadi kaynanam yokmu o yaptı moldovada okuyordu esim 7/24 skype da görüşürdük çok caliskandi 1.ciydi adam. Okul parani yatirmam o kizla ayrilmazsan dedi buda yatirma kendin bilirsin dedi hakkaten yatırmadı buna dedim ki soyle ayrildim de nerden bilecek hayir beni buna maruz birakamaz dedi tehdit santaj yeter dedi döndü. Sonra girdi sinava laborant okudu simdi cok iyi bir yerde çalisiyor doktor olsa anca o kdr maas alirdi riskler cabasi para acisindan fark etmedi ama onun hayali icinde kaldı cok uzuldum ama o anasi düğüne bile gelemedi oglu çagirmadi hicbir seyi göremedi yaşayamadı bizden dizi cikar dizii kizlaaaaarkızzzz enişteye helal valla... tıp 3 terk etmiş senin için.. neden herifi 2 yıl daha beklemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?