- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #172.901
Etiketini yerimm
Haksızmıyım ama bacımmmmmBayıra karşı yatır beni? Tırmala beni kaşı beni?
Kız bu mesajı camiye yardım ses tonuyla okudumAz çok demeyin, boş geçmeyin, kocalara yardım. Bi avuç badem ya da ceviz gönlünüzden ne koparsa
ay inşallah hepimiz bebelerimizin beşiğini tıngır mıngır sallayalım canımm ❤
Haklısın bacım buna benzer tabaklarla kocamın değerlerini 1 haftada 4 katına çıkarıp aşılama yaptırdığımdan bitkilere meyvelere sebzelerw otlara çok güveniyorum. Ama tutar ama tutmaz farketmez, klomen yüzünden adamceğzimin pert olan değerini sadece 1 haftada düzelttik eski halineHaksızmıyım ama bacımmmmm
O değilde bu cevizli sucuk harika dostum
Haklısın bacım buna benzer tabaklarla kocamın değerlerini 1 haftada 4 katına çıkarıp aşılama yaptırdığımdan bitkilere meyvelere sebzelerw otlara çok güveniyorum. Ama tutar ama tutmaz farketmez, klomen yüzünden adamceğzimin pert olan değerini sadece 1 haftada düzelttik eski haline
Sanırım siz güzel bir şeyler yapmışsınız Ben de yardım istesem sizden olur mu? sperm ileri hareketini arttıracak olan önerileriniz var mı sayıda sıkıntı yok. Sadece ileri hız düşük biraz da morfoloji alt sınırda.Haklısın bacım buna benzer tabaklarla kocamın değerlerini 1 haftada 4 katına çıkarıp aşılama yaptırdığımdan bitkilere meyvelere sebzelerw otlara çok güveniyorum. Ama tutar ama tutmaz farketmez, klomen yüzünden adamceğzimin pert olan değerini sadece 1 haftada düzelttik eski haline
Hadi bakalım birde böyle deneyelimKoşşşş hergn düzenliiiii
Haydi kızlarrrr eşlere spermlere takviyeeeeee
Boş durmayınnnnn
Bal damlıyorEvrenin mesajını ben iletiyorum sana cok yakinda besik bakmaya baslayacaksin❤
Düşünceli beyazımBacim kac ay ettiler sağolsunlar ama bende iş yoktu bende yormak istemedim insanları
Canım biri bana demişti ki sağlıklı bir hamilelik ise halter bile kaldırsan seninle olur...Ahh ah kuzum çok yorgunum sırtıma yakıyı koydum yatıyorumBi çocuk var sınıfımda yere atıyor pat diye kendini onu kucaklayıp kaldırmaktan bebişim tutunmayacak Allah korusun
Yok kız kovmam seni...Anlamayacak ne var bildiğin KO VUL DUM
BİR Yyere gitmiyorm beyazm tek gebelik topiğim iftira atıyorlar..
Bide tüp bebe analarm var
Heee nööölllmmmişşş
Ahaahahhahahaha cok yanlş yere gitmişsin
Parem sende beni kovmazsn demiiiii
Ayyy pekiiiiDüşünceli beyazım
Canım biri bana demişti ki sağlıklı bir hamilelik ise halter bile kaldırsan seninle olur...
Ve sen ne müthiş birisin ki bu durumda bile özel bir çocuğa yardım ediyorsun... Belki de Allah minik meleğe yardımının karşılığını verecek meleğini sana verecek
Ama tabi yine de dikkatli olmanda fayda var
Yok kız kovmam seni...
Sadece sana yasak başka yerler
Bana uyarOlmaz cok varrrr bekleyemeyiz
Kasıma çekelim
Oyyyy evin şenleniyordur onlarlaKiz kardeşim bisey uyumuma sayilarima baktı dogumgunumden sonra bebek olma olasiligi yuksekmis esiminde öyle cikti aralığı bekliyoz
Aaa askos o benim genel ruh halim bi guluyom bi sinirleniyom bi agliyomniye bebegin olmasin kiz olur olur evrene guzel mesaj yolla
Bende evde kedi kus bakmaca işte
Bunlar guzel buyumeler akmosum❤❤❤
Aaaaa ne munasebet kiz dikkat et birak atsin kendini sen simdilik kendini ve bebisi dusun onu koru
Bende iyiyim askos bildiğin seyler devam oyle
helali hoş olsun canım, iyi misin???Kızlar hakkınızı helal edin herşey için teşekkür ederim Rabbim hepinizin gönlüne göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?