Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haksızmıyım ama bacımmmmm

O değilde bu cevizli sucuk harika dostum

Haksızmıyım ama bacımmmmm

O değilde bu cevizli sucuk harika dostum
Haklısın bacım buna benzer tabaklarla kocamın değerlerini 1 haftada 4 katına çıkarıp aşılama yaptırdığımdan bitkilere meyvelere sebzelerw otlara çok güveniyorum. Ama tutar ama tutmaz farketmez, klomen yüzünden adamceğzimin pert olan değerini sadece 1 haftada düzelttik eski haline

Sanırım siz güzel bir şeyler yapmışsınız Ben de yardım istesem sizden olur mu? sperm ileri hareketini arttıracak olan önerileriniz var mı sayıda sıkıntı yok. Sadece ileri hız düşük biraz da morfoloji alt sınırda.

QUOTE="olive_bluto, post: 65479630, member: 635922"]
Bayıra karşı yatır beni? Tırmala beni kaşı beni?

Kız bu mesajı camiye yardım ses tonuyla okudum Az çok demeyin, boş geçmeyin, kocalara yardım. Bi avuç badem ya da ceviz gönlünüzden ne koparsa

ay inşallah hepimiz bebelerimizin beşiğini tıngır mıngır sallayalım canımm
[/QUOTE]
harikasın olivem muhtisimsin

Bacim kac ay ettiler sağolsunlar ama bende iş yoktu bende yormak istemedim insanları
Düşünceli beyazım
Ahh ah kuzum çok yorgunum sırtıma yakıyı koydum yatıyorum Bi çocuk var sınıfımda yere atıyor pat diye kendini onu kucaklayıp kaldırmaktan bebişim tutunmayacak Allah korusun
Canım biri bana demişti ki sağlıklı bir hamilelik ise halter bile kaldırsan seninle olur...
Ve sen ne müthiş birisin ki bu durumda bile özel bir çocuğa yardım ediyorsun... Belki de Allah minik meleğe yardımının karşılığını verecek meleğini sana verecek
Ama tabi yine de dikkatli olmanda fayda var
Yok kız kovmam seni...
Sadece sana yasak başka yerler

Ayyy pekiiii

Oyyyy evin şenleniyordur onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…