Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız ben onu demedim
benim bebesizliğim ne olcak

hey maşallah bu kaynanalar başa bela

2011 yilindan beri birlikteyiz esimle. En basindan da istemedi sonrada istemedi gerci hiçkimseyi de istemiyor cok aşık ogluna galiba.

Bana bigün dedi ki komşu kızı diyorki oglunla evlensem televizyonu o rahat izlesin diye elimdr tutardım cok böyle aşık deliriyor dedi.

Bende dedim ki : Aaa oyle mi valla o zaman onla evlensin ilerde sonuçta tv tutucakmis gerizekalı mi anlayamadim duvarda da duruyor tv ama dedim soyleyim kaçırmasın ben yapmam sahsen dedim

Çok oyuncu ve narsist biri kendisi resmen sömürdü 9 yil çocukla benim sinirlerimizi 1 TL bile almadan evlendik evlendikten sonrada evimize sokmadik yani kisaca kendisinin yaptigi kötulukler kendi ayagina bulandi daha da gelemez ben kotu gelin olsaydim bu kadarini basaramazdim

Bende ne kaynana ne görümce var. Daha neler neler var diyorum ya dizi cikar benden

Allah sabır versin bacım

Allah sabır versin bacım

ALLAH kökten halleti ya gelemiyorlar Ben yukselenim akrep. Balik asil burcum ama nedense intikamda akrep burcunun özellikleri var. 9 yilin acısıni aldim ama hem esim icin hem benim icin. Esim babasını hic görmemiş senelerce hep agladi omzumda babaalar gununde felan vicdansiz ya. Babasini buldum görüştüm megerse adami da tehdit ediyormus karina soylerim baba gizli gizli para yolluyor diye santajci adam oglu icin her ay ne eurolar göndermiş bizimki hep cebe. Adam sunu dedi beni aldattı gitti simdiki evli olduğu kisiye kaçtı. ama çocuğa baban bizi sokaga atti uyusturucu iciyodu demiş tabiki gerçekleri çıkardım dekontlar mektuplar her sey cikardim ortaya eşim öğrendi cok sukur babasiyla ve baba tarafıyla görüşüyor.

Kaynanamin en yakin komsusuna da her seyi anlattim oda tüm mahalleye yaydi dugune felan guya ben yatta yapmisim da cagirmamisim babam milletvekiliymis onlari begenmiomusum herkes altin gününde yüzüne tükürmüş sen nasil bir insansin diye simdi evinde sessiz sessiz oturuyor yilanligi ile kimseye zarar veremior. 9 yil durdum durdum bende akrep gibi soktum

O yüzden diyorum savasmanin farkli yollari var

Senin bebe durumunda ne var ki anlatırsan çözeriz belki
2 senedir doktorlar çözemedi

Senin bebe durumunda ne var ki anlatırsan çözeriz belki
benim kaynanayı cebinden gezdirirmiş
düşündüm ki benm kaynanam melekmiş

olaylar olaylar entrika dizisi gibi
aman Allah ağzınızın tadını bozmasın

2 senedir doktorlar çözemedi

benim kaynanayı cebinden gezdirirmiş
düşündüm ki benm kaynanam melekmiş

Aynen yengeme diyorum bazen bakın yaşadınız benle birlikte az cok sukret anneme diyorum hakkaten annemde kaynana gibi değil valla keske annem gibi kaynanam.olsaydi bendr isterdim ama neyse cokta lazim degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…