- 19 Kasım 2019
- 53.673
- 136.275
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.001
kız ben onu demedimSenin konuna yorum yapip sorun cikarmaya aday kisileri yoksay cevaplama ki zaten kalır öyle kaale alınmadığı için. Goz ardi et diye birsey varmış onuda uygulayabilirsin en kötü baska neyseplatform dışında soyleyebilirim
hey maşallah bu kaynanalar başa belaBen birakma dedim ben senin icin okulu birakmazdim dedim. Ah o cadi kaynanam yokmu o yaptı moldovada okuyordu esim 7/24 skype da görüşürdük çok caliskandi 1.ciydi adam. Okul parani yatirmam o kizla ayrilmazsan dedi buda yatirma kendin bilirsin dedi hakkaten yatırmadı buna dedim ki soyle ayrildim de nerden bilecek hayir beni buna maruz birakamaz dedi tehdit santaj yeter dedi döndü. Sonra girdi sinava laborant okudu simdi cok iyi bir yerde çalisiyor doktor olsa anca o kdr maas alirdi riskler cabasi para acisindan fark etmedi ama onun hayali icinde kaldı cok uzuldum ama o anasi düğüne bile gelemedi oglu çagirmadi hicbir seyi göremedi yaşayamadı bizden dizi cikar dizii kizlaaaaar
kız ben onu demedim
benim bebesizliğim ne olcak
Allah sabır versin bacım2011 yilindan beri birlikteyiz esimle. En basindan da istemedi sonrada istemedi gerci hiçkimseyi de istemiyor cok aşık ogluna galiba.
Bana bigün dedi ki komşu kızı diyorki oglunla evlensem televizyonu o rahat izlesin diye elimdr tutardımcok böyle aşık deliriyor dedi.
Bende dedim ki : Aaa oyle mi valla o zaman onla evlensin ilerde sonuçta tv tutucakmis gerizekalı mi anlayamadim duvarda da duruyor tv ama dedim soyleyim kaçırmasın ben yapmam sahsen dedim
Çok oyuncu ve narsist biri kendisi resmen sömürdü 9 yil çocukla benim sinirlerimizi 1 TL bile almadan evlendik evlendikten sonrada evimize sokmadik yani kisaca kendisinin yaptigi kötulukler kendi ayagina bulandi daha da gelemez ben kotu gelin olsaydim bu kadarini basaramazdim
Bende ne kaynana ne görümce var. Daha neler neler var diyorum ya dizi cikar benden
Allah sabır versin bacım
2 senedir doktorlar çözemediSenin bebe durumunda ne var ki anlatırsan çözeriz belki
2011 yilindan beri birlikteyiz esimle. En basindan da istemedi sonrada istemedi gerci hiçkimseyi de istemiyor cok aşık ogluna galiba.
Bana bigün dedi ki komşu kızı diyorki oglunla evlensem televizyonu o rahat izlesin diye elimdr tutardımcok böyle aşık deliriyor dedi.
Bende dedim ki : Aaa oyle mi valla o zaman onla evlensin ilerde sonuçta tv tutucakmis gerizekalı mi anlayamadim duvarda da duruyor tv ama dedim soyleyim kaçırmasın ben yapmam sahsen dedim
Çok oyuncu ve narsist biri kendisi resmen sömürdü 9 yil çocukla benim sinirlerimizi 1 TL bile almadan evlendik evlendikten sonrada evimize sokmadik yani kisaca kendisinin yaptigi kötulukler kendi ayagina bulandi daha da gelemez ben kotu gelin olsaydim bu kadarini basaramazdim
Bende ne kaynana ne görümce var. Daha neler neler var diyorum ya dizi cikar benden
benim kaynanayı cebinden gezdirirmişSenin bebe durumunda ne var ki anlatırsan çözeriz belki
olaylar olaylar entrika dizisi gibiALLAH kökten halleti ya gelemiyorlarBen yukselenim akrep. Balik asil burcum ama nedense intikamda akrep burcunun özellikleri var. 9 yilin acısıni aldim ama hem esim icin hem benim icin. Esim babasını hic görmemiş senelerce hep agladi omzumda babaalar gununde felan vicdansiz ya. Babasini buldum görüştüm megerse adami da tehdit ediyormus karina soylerim baba gizli gizli para yolluyor diye santajci adam oglu icin her ay ne eurolar göndermiş bizimki hep cebe. Adam sunu dedi beni aldattı gitti simdiki evli olduğu kisiye kaçtı. ama çocuğa baban bizi sokaga atti uyusturucu iciyodu demiş tabiki gerçekleri çıkardım dekontlar mektuplar her sey cikardim ortaya eşim öğrendi cok sukur babasiyla ve baba tarafıyla görüşüyor.
Kaynanamin en yakin komsusuna da her seyi anlattim oda tüm mahalleye yaydi dugune felan guya ben yatta yapmisim da cagirmamisim babam milletvekiliymisonlari begenmiomusum herkes altin gününde yüzüne tükürmüş sen nasil bir insansin diye simdi evinde sessiz sessiz oturuyor yilanligi ile kimseye zarar veremior. 9 yil durdum durdum bende akrep gibi soktum
O yüzden diyorum savasmanin farkli yollari var
2 senedir doktorlar çözemedi
benim kaynanayı cebinden gezdirirmiş
düşündüm ki benm kaynanam melekmiş
olaylar olaylar entrika dizisi gibi
aman Allah ağzınızın tadını bozmasın
Anlamsız bir baş ağrısı ile boğuşuyorum
tam olarak bunu istiyorum
Ah keşke evde olsam şu an takviyesiz uyurdum zaten3 gün ust uste cektim sebebi folidoce isimli folik asit çıktı. Inanilmaz migrenimsi ağrılar yaşadım hemen ayran iç ve ayetel kursu okuyarak yat emin ol uyucaksin...
O zaman bir kahve al derim turk kahvesi işteysen yada disardaysan oda hafifletir gunde 1 icilebilir hamilelikte dedi doktor.Ah keşke evde olsam şu an takviyesiz uyurdum zaten
ayy evet bak bu iyi fikir hemen alıyorumO zaman bir kahve al derim turk kahvesi işteysen yada disardaysan oda hafifletir gunde 1 icilebilir hamilelikte dedi doktor.
Umarim geçer...
Dogurda sen goygoy isi bizdeKiz vallaha özledim ha Goy goyun dibine vurmayiqma cidden insanin hic hali olmuyomus
Geçmiş olsun kuzum benim de başım fenaAnlamsız bir baş ağrısı ile boğuşuyorum
Anlamsız bir baş ağrısı ile boğuşuyorum
Geçmiş olsun kuzum benim de başım fena
sağol kuzum sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun kuzum benim de başım fena
sağol bebiş bilmiyorum valla ne oldu ama ekrana bakasım gelmiyorNazaramı geldiniz leeeee
Geçmiş olsun kuzular
Bacım regl günün mu bugün seninsağol bebiş bilmiyorum valla ne oldu ama ekrana bakasım gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?