- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.021
Sağol bebemNazaramı geldiniz leeeee
Geçmiş olsun kuzular
yok kuzum yarınBacım regl günün mu bugün senin
Benimki de perşembe dur bakalim pes peşe haber veririz belki ama ne haberi bilmiyomyok kuzum yarın
Ben regl haberi veririm de seni bilemem kuzum çok çalıştın inşallah güzel haberler alırız sendenBenimki de perşembe dur bakalim pes peşe haber veririz belki ama ne haberi bilmiyom
adam çok eskide kalmış orası belliya şu müge anlıdaki adamın saçları.....neden............böyle.........
ya şu müge anlıdaki adamın saçları.....neden............böyle.........
adam çok eskide kalmış orası belli
yok biz topiğimizde iyiyiz.. sen buraya gelArkadaşlar Merhaba kasım ayı için "Kasım ayı gebelik planlayanlar" topiğimiz açılmıştır. Sizleri oraya bekleriz :)
Benim de umudum yok bacım şaka maka olmuyi yani yapacak birşey yok bizim bütün akrabalar hamileymiş 2. 3. Ye dün hepsi arka arkaya aradılar gece uyiyamadim hic nasip işteBen regl haberi veririm de seni bilemem kuzum çok çalıştın inşallah güzel haberler alırız senden
herkes gebe anasını satayım yaBenim de umudum yok bacım şaka maka olmuyi yani yapacak birşey yok bizim bütün akrabalar hamileymiş 2. 3. Ye dün hepsi arka arkaya aradılar gece uyiyamadim hic nasip işte
Aynen gece beynimi yedim durdum cenaze vardı annem gitmişti o da bir kaç kişinin haberini verdi iyice sallandim yani hepsi de bizden küçük yaşları ha 9 ay arayla doğuruyor biriherkes gebe anasını satayım ya
senin yine 1 tane varAynen gece beynimi yedim durdum cenaze vardı annem gitmişti o da bir kaç kişinin haberini verdi iyice sallandim yani hepsi de bizden küçük yaşları ha 9 ay arayla doğuruyor biri
senin yine 1 tane var
ben ne edem
niye olmasın yaaa dur bakalım sende bir kere olmuş bir daha olurBenim de umudum yok bacım şaka maka olmuyi yani yapacak birşey yok bizim bütün akrabalar hamileymiş 2. 3. Ye dün hepsi arka arkaya aradılar gece uyiyamadim hic nasip işte
Sizin olsun bacım önceniye olmasın yaaa dur bakalım sende bir kere olmuş bir daha olur
Dertlesioz kızma vallaniye olmasın yaaa dur bakalım sende bir kere olmuş bir daha olur
hepimizin olsunSizin olsun bacım önce
niye kız ne ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?