- 19 Kasım 2019
- 53.671
- 136.270
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #173.161
Çok üzüldüm Allahım güç sabır versin...Değilim malesef bebeğim öldü mucizemi kaybettim bi süre girmem buraya kendinize iyi bakın..
Yahu bu durum çok karmaşık ya. Tam güleyim diyorsun ağlatıyor. Allah'ım ne zormuş herkese sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsinAna değilmiyim hepsi benim hakkım
AminnnnnnYahu bu durum çok karmaşık ya. Tam güleyim diyorsun ağlatıyor. Allah'ım ne zormuş herkese sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin
Ayyy cukuuu Allah korusun 2021 tmm ama 22 hayr
Üzülme kızzzzen kötü 2021Dimii yaa hayali bile kötü
Değilim malesef bebeğim öldü mucizemi kaybettim bi süre girmem buraya kendinize iyi bakın..
Üzülme kızzzzen kötü 2021
Damara basma cukulat2019da da 2020de olur diyoduk2020de bitiyo... psikolojiler nası bozulmasın nası
Damara basma cukulat
Is buldum gecici olarak evden calisicamniye kız ne ettin
Geç olsun güç olmasınama alışıyo insan dimi baloncukum.. sabrın sonu güzellik getirsin bize
Oooooo 10 parmağnda 10 marifet valla bizim hatunun.. Helal kız sanaIs buldum gecici olarak evden calisicam
Evet kuzum öyle olması gerekiyor... Yani şuan yumurtlama yok ama yakın gibi..Kızlar
Bu ovulasyon testinde test çizgisinin kontrol çizgisi kadar kopkoyu mu olmask gerekiyor? Takvime göre yumurtlama dönemlerimdeyim ama test bu şekildeEki Görüntüle 2704318
Ne ama yalanmı
İşte cevizli sucuk alsaydn hem sağlıklı hem tatlı olurduCanım çok fena tatlı şeyler yemek istiyor yaaaatutamayrum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?